Trucuri geniale pentru genele tale

Trucuri geniale pentru genele tale


Rimelul este produsul cosmetic care nu lipseşte din geantă niciunei femei. Acest lucru se întâmplă deoarece rimelul face că ochii să pară mai mari şi implicit, privirea mai expresivă. Printr-un simplu gest, rimelul potrivit poate să-ţi intensifice privirea, să-ţi alungească şi să-ţi îndesească genele. Pentru foarte multe femei, mascara este produsul cel mai important din trusa cosmetică. Există foarte multe tipuri de pensule pentru rimel, iar alegerea modelului este esenţială dacă vrei să obţii un look fabulos. Folosirea pensulei potrivite va desăvârşi machiajul tău, însă, dacă foloseşti un model greşit, rişti să strici totul.

Pe piaţă există foarte multe tipuri de pensule pentru timel. Acestea au forme şi mărimi diferite, oferind astfel un aspect aparte genelor tale, indiferent de tehnică de aplicare. Perişorii lor iau o anumită cantitate de mascara şi astfel vei avea gene mai natural conturate sau mai dense, asemenea genelor false. Prima etapă este, bineînţeles, alegerea rimelului potrivit pentru ţine. Înainte să-l cumperi, hotărăşte-te cum vrei să ai genele: mai lungi, mai groase? În funcţie de aceste detalii, te poţi orienta mai bine.

Mai apoi, ţine cont de un alt factor important: preţul. Deşi pare inutil să investeşti sume mari în produse cosmetice, rimelurile mai scumpe nu se adună la fel de mult şi inestetic că celelate. Acesta este însă singurul avantaj pe care îl au faţă de restul brandurilor. Totul depinde de ce tip de pensula alegi. Iată câteva sfaturi despre ce produs trebuie să foloseşti în funcţie de efectul pe care ţi-l doreşti. De asemenea, vei găsi sfaturi utile despre utilizarea corectă a rimelului.

Gene lungi

Primul truc la care apelează femeile pentru înfrumuseţarea privirii este alungirea genelor. Genele lungi au fost considerate întotdeauna un indicator al sănătăţii corpului. Pe lângă acest aspect, ele oferă un aer de mister privirii tale, motiv pentru care trebuie să le acorzi o atenţie sporită. Pentru a da impresia de gene lungi, producătorii de cosmetice au creat rimelul pentru alungire.

Acesta este inspirat din tehnică coafurilor, a extensiilor capilare care alungesc părul. S-au introdus astfel „gene artificiale” sub formă unor fibre keratinice care creează un efect de alungire şi implicit de volum. Rimelul nu se scutură şi nu lipeşte genele între ele. Dacă vrei să ai gene lungi este essential să te demachiezi în fiecare seară.

Rimelul, fardurile de ochi şi chiar şi lipiciul pentru gene false conţin aditivi care le pot afecta şi opri creşterea. Este ideal să foloseşti un demachiant special conceput pentru zona ochilor deoarece rimelul este mai dificil de scos decât alte produse de machiaj. De asemenea, trebuie să fii atentă câtă presiune aplici atunci când te demachiezi pentru că ţesutul din zona respectivă poate să se deterioreze cu uşurinţă.

După ce îndepărtezi tot machiajul trebuie să foloseşti un balsam special pentru gene. Pentru a asigura o acoperire mai mare a produsului, foloseşte un pieptăn special conceput pentru gene. Ţine minte că această mişcare va îndepărta excesul de ulei care ar fi putut să între în ochi şi să producă iritaţii şi încearcă să o introduci în rutină ta de frumuseţe. Aplică baza pentru rimel Mascare Base MALU WILZ, o baza care intensifica genele datorită uleiurilor preţioase, a cearei naturale şi a vitaminei E, lăsând genele moi şi mătăsoase. Această baza de rimel ajută la alungirea genelor şi este transparent dup ace se usucă.

În plus, trebuie să fii foarte atentă la alimentaţia pe care o adopţi. Asigura-te că mănânci sufficient de multe proteine slabe deoarece acestea vor ajută nu doar la întreţinerea genelor, ci şi a părului şi a pielii. În categoria de proteine slabe intră puiul, peştele, curcanul şi soia, esenţiale pentru refacerea celulelor şi perfecte pentru absolut orice dietă. Şi vitamina C este foarte utilă în demersul genelor lungi, deşi schimbările vor fi vizibile abia peste câteva luni, este una dintre cele mai bune metode de a avea gene lungi şi puternice. Suplimentul de vitamina C va avea un efect benefic şi asupra nivelului de energie şi a poftei de mâncare.

Gene curbate

Vrei să ai genele curbate şi pline de viaţă? Alege rimelul cu acest scop. Acesta este un produs cosmetic creat special pentru a ridică şi curbă genele de la rădăcina până la vârfuri. Cu ajutorul unei periuţe curbate, genele sunt modelate pentru a lua formă dorită. Pentru a creea acest efect, rimelurile au printre ingredientele folosite ceară care ridică şi întăreşte genele. Este un produs recomandat persoanelor cu gene foarte lungi pentru că le curbează foarte uşor.

În primul rând, dacă ai plecat de acasă şi ai uitat să-ţi curbezi genele cu ajutorul unui cleşte foloseşte-te de rimel! Rimelul te poate ajută mult atundi când vorbim despre trucuri pentru gene perfect curbate! Aplică o mascara de primăvară în mişcări de zig – zag. Apoi nu mai trebuie decât să menţii peria în vârful genelor şi să apeşi uşor pe acestea timp de zece secunde! Puţină presiune şi căldură sunt suficiente pentru a-ţi curbă genele. Foloseşte-ţi respiraţia pentru a încălzi vârful degetelor. Apoi apasă uşor, dar cu presiune pe gene. Astfel ele se vor curbă singure. Ţine apăsat timp de zece secunde, apoi repetă mişcarea.

Când ai terminat te poţi bucură de aspectul lor curbat şi natural sau poţi finalize totul cu mascara! De asemenea, dacă vrei gene perfect curbate poţi folosi picăturile de aloe vera. Aplică o picătură sau două de aloe pe vârful degetelor tale şi apoi apasă cu presiune pe gene. Această mişcare trebuie exercitată de două sau de trei ori pentru a ajută la menţinerea formei genelor. Există un truc ce te poate ajută să-ţi menţii formă perfect curbată a genelor.

După ce te-ai dat cu rimel ia o dischetă demachiantă din bumbac şi mentinele tu formă curbată. Aplică dischetă în faţă genelor şi apasă uşor. Pe măsură ce rimelul se va usca ele vor capătă rezistenţă şi îşi vor menţine formă curbată. Un truc pe care nu îl ştiai? Periuţă de dinţi caldă te ajută să-ţi curbezi rapid genele. Ia o periuţă de dinţi curată şi pune-o sub jetul de apă fierbinte, atât cât să se încălzească. Şterge-o apoi cu un prosop. Perie apoi genele începând de la baza către vârfuri.

Ultima modă în ceea ce priveşte mascara este o invenţie high tech: rimelul cu vibraţii. Acest produs cosmetic se bazează pe un principiu modern de periere a genelor. Periuţă are un minimotor (cu baterii) care rimelează genele în momentul în care apeşi un buton. Astfel, se produc câteva mii de oscilaţii pe minut care înlocuiesc mişcarea în zig-zag pe care o facem în mod obişnuit cu un rimel clasic.

Rimel rezistent la apă

Femeile apelează în ultima vreme destul de des la rimelul care rezistă la apă. În principiu, mascara rezistenţă la apă este bazată pe polimeri fixatori, substanţe care reduc tensiunea lichidelor. Rolul sau este acela de a putea fi folosit în condiţii de umiditate: lacrimi, transpiraţie, ploaie sau apă. De aceea este folosit cu precădere de vedetele de televiziune, în special de actriţe, pentru a avea întotdeauna un machiaj impecabil.

Alege rimelul rezistent 24h MALU WILZ deoarece are o textura care rezistă întreagă zi fără să se şteargă. Peria practică din material plastic cu care este prevăzut permite aplicarea precisă şi uniformă a produsului. Genele sunt perfect separate iar culoarea intensă obţinută este de o expresivitate tulburătoare.

Foloseşte rimelul pentru gene voluminoase şi irezistibile – Diva Eyes Mascara MALU WILZ. Acest rimel are peria conică, vârful îngust şi perii mai lungi, motiv pentru care oferă un volum senzaţional şi gene irezistibile de la contul intern şi până în colţul extern. Dacă este aplicat în mai multe straturi el oferă o senzaţie maximă de volum şi rezistă până la 10 ore. Acest tip de rimel este recomandat inclusiv pentru persoanele cu ochii sensibili sau care poartă lentine de contact.

Tipuri de pensule

În funcţie de rezultatul pe care vrei să îl obţii trebuie să alegi periile potrivite. Fiecare pensula are întrebuinţarea ei, aşa că trebuie să cunoşti bine aceste aspecte pentru a şti care este cea mai bună opţiunea.

Peria clasică. Cele mai multe femei folosesc un rimel cu o pensula clasică. Este de dimensiune medie, dreapta, tubulară că formă şi foarte puţin subţiată spre vârf. Trebuie să alegi acest model de pensula dacă îţi doreşti gene cu aspect natural, doar puţin definite şi cu un plus de volum. Nu trebuie să aplici o cantitate prea mare de mascara, pentru că va încarcă genele şi acestea nu vor mai fi curbate. Acest tip de pensula pentru rimel este alegerea ideală dacă vrei un machiaj natural, pentru mers la serviciu sau la cumpărături, nu la ocazii deosebite.

Pensula spirală este o pensula care separă evident genele. Formă răsucită a perilor va separă şi colora fiecare geană în parte. Astfel, genele tale vor fi perfect conturate, iar ochii vor părea mai mari, efectul obţinut fiind deosebit. Este bine să foloseşti acest tip de pensula pentru rimel că să te machiezi înainte de o petrecere sau altă ocazie specială, nu pentru activitatea de zi cu zi. Cu siguranţă nu vei trece neoservata, pentru că genele conturate astfel vor fi foarte vizibile.

Pensula cu peri scurţi şi rari este alegerea perfectă dacă vrei să obţii gene mult mai lungi. Datorită perilor rari, poţi contura fiecare geană în parte, de la rădăcina până la vârf. Trebuie să fii foarte atentă când aplici mscara cu această pensula, pentru că dacă aplici prea mult rimel pe vârfuri vei obţine un aspect prea încărcat şi mascara se va întinde. Dacă ai grijă şi puţin antrenament, vei reuşi să obţii un efect deosebit, de gene foarte alungite.

Pensula deasă este o opţiune foarte potrivită pentru persoanele care îşi doresc volum. Secretul este să foloseşti o pensula cu peri cât mai deşi, cât mai bogaţi. Acest model separă fiecare geană, o curbează şi o alungeşte cu o singură mişcare, obţinând astfel un efect dramatic, glamour. Alege acest model dacă vrei să fii în centrul atenţiei! În funcţie de stilul de aplicare pe care îl vei folosi, cu această pensula poţi obţine diferite efecte pentru genele tale.

Tot pentru volum extrem este şi pensula cu peri groşi şi deşi vor îngroşa şi contura fiecare geană în parte, oferind în egală măsură şi alungirea lor. Este exact ce îţi trebuie pentru un efect wow. Mare atenţie însă, pentru că poate fi mai greu de folosit decât o pensula obişnuită. Trebuie să ai îndemânare că să poţi obţine efectul dorit. De asemenea, acest tip de pensula pentru rimel nu este o alegere potrivită dacă ai ochii foarte mici sau mai adânciţi în interior.

Şi pensula conică este o opţiune foarte bună. Poate mai puţin cunoscut, acest tip de pensula pentru rimel este de-a dreptul senzaţional. Datorită formei conice deosebite, vei putea contura perfect chiar şi genele de la colţurile ochilor, obţinând atfel un machiaj impecabil. Este alegerea ideală dacă eşti o perfecţionistă a machiajului sau dacă vrei să îţi desăvârşeşti machiajul cât eye al ochilor. Pensula conică va completă perfect un eyeliner şi îţi va conferi un aspect extravagant, seducător. Genele vor fi perfect conturate în ambele colţuri ale ochiului.

De asemenea, există şi pensula potrivită pentru genele de jos. Genele de jos, din păcate neglijate de cele mai multe ori, trebuie şi ele să fie atent conturate şi curbate. Cel mai bine este să alegi o pensula de acest fel, cu formă specială. Pentru a obţine efectul dorit, trebuie să cureţi cu atenţie excesul de mascara de pe perisori, apoi să foloseşti pensula prin mişcări verticale, pentru a contura fiecare geană în parte. Astfel vei putea obţine un efect frumos de alungire a genelor, mai ales la colţurile exterioare ale ochilor.

Acestea sunt tipurile de pensule pentru rimel pe care le poţi folosi, că să obţii efecte deosebite pentru genele tale. Este bine să ai în trusa de machiaj măcar 2-3 pensule diferite, pentru fiecare ocazie în parte. Este mult mai simplu decât să fii nevoită să schimbi mereu metodă de aplicare. De cele mai multe ori, nu vei reuşi să obţii aspectul dorit. Alege cele mai indicate tipuri de pensule pentru rimel, în funcţie de cum vrei să arate genele tale!


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha