Cum se îngrijeşte părul vopsit pentru o strălucire intensă

Cum ingrijim parul vopsit


După ce este vopsit, părul are un grad de sensibilitate mai mare decât de obicei, fiind predispus la rupere. Tocmai de aceea este foarte important să îi oferim mai multă atenţie. În linii mari, toate femeile ar trebui să ştie cum să îşi îngrijească părul vopsit pentru a fi frumos şi sănătos, dar şi pentru a menţine culoarea strălucitoare mai multă vreme. În continuare vom discuta despre felul în care profesioniştii recomandă îngrijirea părului după vopsire.

Unul dintre cele mai importante aspecte după vopsirea părului este protecţia părului, folosind produse speciale pentru părul vopsit. Cea mai bună alegere sunt şamponul şi balsamul pentru par vopsit produse de aceeaşi companie care a produs şi vopseaua, deoarece nu există riscul unor interacţiuni problematice. Pentru a avea un par frumos şi o culoare intensă, recomandarea profesioniştilor este să folosiţi produse profesionale. La glemis veţi găsi o gama foarte variată de produse de top, de cea mai bună calitate pentru îngrijirea părului vopsit.

Balsamul pentru protecţia culorii parului vopsit

 Color Radiance Conditioner – Londa Professional este foarte renumit pentru efectele sale vizibile asupra părului vopsit. Acest balsam de par ajută la menţinerea în stare perfectă a culorii părului. Din aceeaşi gama, şamponul pentru protecţia culorii curată delicat şi hidratează orice tip de par. Aceste produse sunt disponibile pe glemis la preţuri mai mult decât accesibile şi sunt indicate tuturor persoanelor care doresc să păstreze culoarea cât mai multă vreme.

De asemenea, pentru a menţine vie culoarea părului vopsit este important să va protejaţi. De exemplu, după vopsire încercaţi să nu folosiţi şampon. Chiar dacă ai la dispoziţie un şampon excelent pentru par vopsit, evita să-l foloseşti cel puţin 48 ore după vopsire. Culoare se fixează în par cel mai bine atunci când nu aplici pe par şampon timp de 3 zile. Dacă totuşi este absolut necesar să speli părul, foloseşte un balsam pentru par vopsit în loc de şampon. Nu-l lasa în contact cu părul pentru mai mult de un minut. După câteva zile, îl poţi spală cu şampon, dar este indicat să aplici şi un balsam fără clătire pentru a hidrata în profunzime părul.

În plus, este foarte important să va feriţi părul de radiaţiile UV. În primele zile după vopsire, radiaţiile UV pot avea cel mai neplăcut efect asupra părului tău: decolorarea rapidă. Protejează-ţi părul cu o pălărie sau o eşarfă, în special dacă petreci mai mult timp în bătaia directă a soarelui. Evita şi să mergi la solar în primele câteva zile după vopsire, deoarece ai de ales între două situaţii neplăcute: decolorarea părului sau bronzul neuniform in cazul in care acoperi părul.

Aşadar, folosind produsele speciale pentru menţinerea culorii părului şi respectând indicaţiile mai sus menţionate veţi reuşit să păstraţi mai multă vreme vopseaua în par. După ce este vopsit, părul trebuie să fie foarte bine hidratat pentru a avea un aspect sănătos.

Nu uitaţi de acest aspect atât de important pentru că astfel veţi reuşi să aveţi o culoare irezistibilă o perioada cât mai lungă.

 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha