De ce aleg să imi ingrijesc părul la salon

De ce aleg sa imi ingrijesc parul


Iubeşti părul frumos şi sănătos, nu-i aşa? Ei bine, toate iubim aspectul sănătos şi mătăsos al părului. Nu toate, însă, putem avea parte de aceste lucruri. Spun asta pentru că unele dintre noi avem firul de par mai capricios, motiv pentru care nu putem aranja niciodată părul acasă precum o face un stilist. Acesta este motivul care m-a determinat şi pe mine să aleg să merg săptămânal la salonul de înfrumuseţare pentru a-mi spala şi aranja părul. Ei bine, acest nu este deloc ceva ieşit din comun pentru că majoritatea femeilor aleg să facă acelaşi lucru.

De ce să alegem să ne lăsăm pe mâna unui profesionist în defavoarea îngrijirii de acasă ?

Un profesionist va şti întotdeauna de ce are nevoie părul tău pentru a avea un efect de invidiat. De exemplu, dacă ai un par fin, care se electrizează uşor, stilistul ştie ce produse profesionale să folosească pentru a « masca » acest lucru. Mai exact şi cazul celălalt, precum al meu, când firul de par este foarte gros, iar acest lucru îl face să fie aspru şi să aibă un aspect neîngrijit. Iată care sunt motivele care m-au determinat să aleg serviciile unui profesionist :

În primul rând, sunt conştientă că un hairstylist are toate motivele să îşi dea interesul pentru ca tunsoarea sau frizura mea să arate bine. Astfel, suntem amândoi bucuroşi de reuşită şi cu siguranţă voi reveni şi următoarea dată.

Apoi, aleg să merg la salonul de înfrumuseţare pentru că acolo se folosesc produse exclusiv profesionale. Înainte să apelez la salonul de înfrumuseţare la care merg acum, am intrebat despre produsele pe care le folosesc. Mi-au spus că folosesc doar produse profesionale de la glemis. Ştiam că produsele sunt originale şi foarte bune calitativ la acel magazin pentru că şi înainte mai comandam acasă unele produse profesionale de pe acelaşi site. Ei bine, răspunsul lor m-a determinat să aleg salonul de înfrumuseţare în loc să îmi fac părul acasă.

De asemenea, multe femei apelează la salonul de înfrumuseţare atunci când vor să îşi schimbe culoarea părului. Este şi cazul meu. Dacă acasă ne este teamă că rezultatul final nu va semăna cu cel de pe cutie, la salonul de înfrumuseţare ţi se vor explica exact paşii pe care îi va face stilistul, dacă ceea ce ai ales te avantajează sau nu, dar şi te vor preveni de eventualele eşecuri.

Dacă tocmai te-ai decis să mergi la salon să îţi schimbi culoarea părului întreabă dacă folosesc Olaplex. Acest produs are efecte excepţionale şi pot să spun că reprezintă o invenţie revoluţionară pentru toţi stiliştii. Produsul se adaugă un vopseaua de par sau în decolorant şi are rolul de a anula efectele chimice pe care acestea le au asupra părului tău. El reface pur şi simplu legăturile despicate care au loc la nivelul părului.

Aşadar, fetelor, sunt o mulţime de motive care ar trebui să va determine să alegeţi salonul de înfrumuseţare în defavoarea înfrumuseţării de acasă.

Cu siguranţă veţi fi mult mai mulţumite după ce veţi asculta sfaturile profesioniştilor.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha