Ulei de păr SP Luxeoil de la Wella Professionals

SP Luxeoil de la Wella Professionals


Cu toții ne dorim un păr superb ca al modelelor din spoturile publicitare, mereu aranjat, strălucitor, perfect drept sau din contră, ondulat și cu un volum debordant, chiar și după ce au ieșit de sub duș. Știm însă foarte bine că un asemenea păr nu este atât de ușor de obținut, iar în spatele reclamei respective stă o echipă de stiliști care își dau toată silința ca părul modelului să arate superb.

Un astfel de produs, care lasă părul strălucitor și extrem de frumos este uleiul de păr SP Luxeoil de la Wella Professionals. Acesta este precum un elixir care restructurează toate tipurile de păr, iar uleiurile din compoziția sa pe lângă faptul că hrănesc și hidratează în profunzime, protejează keratina părului. Acest ulei conține un amestec de uleiuri prețioase, precum: uleiul de argan, uleiul de migdale și uleiul de jojoba, iar toate acestea sunt combinate cu o tehnologie inovatoare Transform care îi conferă părului strălucire.

 • Uleiul de argan provine din Maroc și este extras din semințele fructelor de argan. Acest ulei este extrem de cunoscut datorită proprietăților sale de nutritive, fiind folosit în industria cosmetică atât pentru îngrijirea părului, cât și a tenului. De asemenea, este denumit „aurul lichid” pentru că are efecte care îi conferă părului frumusețe, strălucire și hidratare.
 • Uleiul de migdale este extrem de fin, hidratant și hrănitor și are proprietatea de a regenera și de a restructura firul de păr. Acesta îi conferă părului strălucire, hidratare, stimulează creșterea și nu îl încarcă.
 • Uleiul de jojoba este obținut din semințele plantei de jojoba, se absoarbe ușor de către păr și transformă părul uscat și fragil într-unul puternic, regenerat și hidratant.
 • Tehnologia Transform îi conferă părului o strălucire luxuriantă, contribuie la menținerea hidratării, oferindu-i părului mai multă rezistență și făcându-l mai mătăsos, mai suplu și mai strălucitor pentru mult timp.

Acest produs se aplică foarte simplu, astfel că se pun în palmă 1-2 pompițe și se distribuie uniform pe toată lungimea părului printr-un masaj delicat. În cele din urmă, părul nu mai este atât de poros și are capacitatea de a-și păstra umiditatea necesară prin intermediul tehnologiei Transform și se poate aranja și coafa prin uscare, fără să-și piardă din strălucire. SP Luxeoil se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe părul uscat.

În cazul în care decideți să-l aplicați pe părul umed, acesta este util pentru:

 • Netezirea părului, transformând și reconstruind textura. După ce a fost utilizat șamponul, se aplică aproximativ 2-3 picături de ulei pe lungimea părului.
 • Pentru a proteja părul, ajutând la descurcarea lui;
 • Pentru a avea un păr mai moale și pentru a-i conferi o netezire de lungă durată, protejându-i keratina naturală;
 • Pentru o coafură definită, ajutând atât la definirea buclelor, cât și a părului fin.

Dacă vă decideți să-l aplicați pe părul uscat, acesta îi conferă părului:

 • Hrănire pentru că se comportă ca un adevărat tratament înainte de șamponare. În acest caz, se aplică atât pe lungime, cât și pe scalp, se masează și se lasă să acționeze aproximativ 10 minute, iar apoi se va spăla părul;
 • Netezire – îi conferă părului protecție după ce a fost uscat cu foehnul, iar pentru a controla firele rebele și părul uscat este bine să aplicați produs chiar și după uscare.
 • Iluminare – îi conferă părului un luciu și o strălucire debordantă
 • Pentru reconstruirea firelor de păr este bine să-l aplicați precum un tratament și să-l lăsați să acționeze pe tot parcursul nopții, aplicând acest ulei pe toată suprafața părului, iar a doua zi se șamponează.

Aroma uleiului este una plăcută, fructată, asemenea unei combinații de fructe exotice și se poate cumpăra chiar și online de pe Glemis.ro. Este recomandat pentru toate tipurile de păr, regenerându-l și transformându-i structura instantaneu.

În cazul în care vă doriți un păr strălucitor și hidratat în profunzime, SP Luxeoil de la Wella Professionals este produsul ideal care îndeplineşte toate caracteristicile unui păr de vis.

 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha