Afla cum poti repara parul deteriorat

Afla cum poti repara parul deteriorat


Părul deteriorat da foarte multor femei bătăi de cap. De cele mai multe ori acestea apelează la tot felul de trucuri pentru a ascunde această problema şi astfel îşi vopsesc părul într-o culoare mai închisă pentru că astfel se poate « masca » prezenţa firelor inestetice, deteriorate. Ei bine, prin vopsire părul are şi mai mult de suferit, aşa că soluţia nu este deloc cea mai prielnică în acest caz.

Textura firului de par se poate deteriora din mai multe motive : fie folosim placă, ondulatorul, produsele nepotrivite, bigudiurile sau chiar substanţele chimice. Indiferent care este cauza care determina apariţia părului deteriorat, acesta trebuie să fie tratat în mod corespunzător. Dacă până acum femeile nu avea deloc încredere în produsele care promiteau multe şi nu aveau rezultate, astăzi va trebui să faceţi acest lucru. O îngrijire « ca la carte » va avea rezultate pe măsură. În continuare vom discuta atât despre tratamentele care fac minuni la nivelul părului, tratamente profesionale ce se folosesc în saloanele de înfrumuseţare de top, cât şi despre remediile naturiste la care trebuie să apelaţi o dată la 2 săptămâni pentru restructurarea firului de par. Iată care sunt acestea :

Tratamente profesionale de top pentru deteriorat

Masca reconstructoare – Force Architecte Kerastase are rol de reconfigurarea structurii firului de par şi se foloseşte pentru părul deteriorat. Această masca de par este foarte renumită şi folosită în saloanele de înfrumuseţare cu renume, având un efect reparator încă de la primele utilizări. Datorită consistenţei dense şi a ingredientelor sale, masca reparatoare îşi face efectul imediat.

În general, pentru un efect garantat, produsele folosite trebuie să fie din aceeaşi gama. La glemis găsiţi kitul Resistence de la Kerastase pentru părul deteriorat. Acest kit conţine 4 produse de top Kerastase cu 10% discount, fiind compus din şampon balsam, balsam, masca reparatoare şi tratament dual pentru lungimi şi vârfuri deteriorate.

Tratamente supliment, făcute în casă

Pentru un efect de garantat se recomandă folosirea produselor profesională şi combinarea acestora cu măşti naturale, făcute în casă. Aceste măşti nu sunt deloc costisitoare şi au efect vizibile asupra părului deteriorat.

Masca de par cu gălbenuş de ou este foarte renumită pentru efectele sale benefice pe care le are asupra părului. Pentru această masca se foloseşte un gălbenuş de ou care se combină cu ulei de jojoba, argan sau de măsline şi se aplică pe par, începând de la rădăcina. Se clăteşte şi se şamponează că de obicei.

Masca de par cu smântână şi iaurt nu este atât de populară precum cea cu gălbenuş de ou, însă fără vreo îndoială are efecte garantate. Utilizarea zilnică a plăcii de par sau a ondulătorului, precum şi gradul înalt de poluare din oraşe conduc la o deteriorare vizibilă a părului, de aceea masca din smântână sau iaurt este perfectă pentru a-l curată şi hidrata, în aşa fel încât să îşi recapete vitalitatea. Foloseşte o jumătate de ceaşcă de smântână sau iaurt pentru a face un masaj delicat părului şi lasă masca să acţioneze timp de 20 de minute, apoi clăteşte cu apă uşor călduţă şi cu şampon. Aplică această masca o dată la două săptămâni, pentru a obţine efecte vizibile.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha