Mască de păr SP Wella System Professionals

Mască de păr SP Wella System


Părul degradat poate fi reparat și revigorat acum mult mai ușor și acasă, fără a mai fi nevoie de vizite atât de dese la salon. Așadar, o îngrijire corespunzătoare a părului se face prin curățare și hidratare în profunzime, iar Wella vine de fiecare dată în ajutorul celor care se confruntă cu un astfel de păr, având îi componență game special create pentru toate problemele și nevoile părului.

 

Cu alte cuvinte, pentru a repara rapid părul degradat, Wella vine în ajutorul nostru cu o gamă pe bază de keratină, menită să restructureze fibra capilară și să îi confere părului protecția de care are nevoie. Șamponul protector Wella SP Luxeoil Keratin Protect îi conferă părului strălucire și protecție, fiind creat special pentru a transforma părul și pentru a-i proteja keratina naturală.

Pe lângă o curățare în prealabil a părului, acesta are nevoie de hidratare și de refacere și ce produs poate face mai bine acest lucru dacă nu o mască specială reparatoare și reconstructoare? Ei bine, masca de păr Wella SP Luxeoil Keratin Protect este precum un tratament care reconstruiește structura firului de păr și îi îmbunătățește textura la atingere. Această mască este o alegere foarte bună în cazul în care vă confruntați cu un păr deteriorat și uscat, având în compoziția sa un amestec de trei uleiuri prețioase, keratină și antioxidanți, care îi conferă părului regenerare și hidratare.

  • Uleiul de argan din compoziția sa este extras din semințele fructelor de argan. Acesta este extrem de cunoscut datorită beneficiilor sale de înfrumusețare, fiind folosit în industria cosmetică, atât în tratarea diferitelor probleme ce țin de aspectul tenului, cât și al părului. „Aurul lichid”, așa cum l-au denumit experții este o resursă valoroasă, cu rol nutritiv și hidratant.
  • Uleiul de jojoba este extras din semințele plantei de jojoba, acesta se absoarbe imediat în păr, transformând părul încurcat și fragil, în unul hidratat și regenerat.
  • Uleiul de migdale are o textură fină și prezintă proprietăți de calmare și regenerare. Acesta hidratează de asemenea părul, fără a-l încărca, stimulându-i în același timp creșterea și regenerarea.
  • Keratina este extrasă din surse naturale și introdusă în diferite suplimente și tratamente, care pătrunde în profunzime în structura firului de păr, reparându-l și făcând părul să devină mai moale, mai bogat și mai strălucitor. Aceasta protejează perfect firul de păr, îl reconstruiește și îl netezește, fiind perfectă pentru toate tipurile de păr, îndreptând părul creț sau ondulat.

 

Datorită acestor ingrediente inovatoare, această mască regenerează părul, îl netezește și îl hrănește pe toată lungimea. În urma folosirii, părul devine hidratat, este restructurat, plin de vitalitate și de strălucire, căpătând un aspect sănătos. Modul de aplicare este unul simplu, astfel că pe părul proaspăt spălat se aplică masca, se lasă să acționeze aproximativ 5 minute, iar apoi se clătește părul. Atât masca de păr, cât și șamponul pot fi comandate de pe Glemis.ro la cele mai bune prețuri.

 

Această mască este perfectă pentru părul deteriorat și uscat pentru că datorită amestecului de uleiuri prețioase și a keratinei, părul va fi puternic hidratat și restructurat și protejat de factorii externi care îl degradează.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha