Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

3D Styling

Produsele profesionale Nioxin din gama 3D Styling oferă volum, fixare, definire și textură perfectă oricărei coafuri.

Nici un rezultat!


Ultimele articole


Cel mai bun tratament naturist împotriva căderii părului

Cel mai bun tratament naturist

Există tot felul de șampoane destinate luptei împotriva căderii părului, însă din toată această multitudine trebuie să le alegem pe cele mai bune, astfel că trebuie să ținem cont de câteva ingrediente care vor ajuta părul să depășească această problemă

Nioxin, soluția perfectă împotriva căderii părului

Nioxin, soluția perfectă împotriva

Tot mai multe persoane se confruntă astăzi cu căderea părului. Fie că este vorba despre subțierea lui, lipsa volumului sau căderea accentuată, această problemă persistă și dă din ce în ce mai multe bătăi de cap.

Păreri despre Nioxin

Nioxin pareri

Nioxin este prezentat ca fiind un produs ce asigură un scalp și un păr curat pentru că ajută la îndepărtarea excesului de sebum de la nivelul pielii capului, îndepărtează rezidurile, protejează părul și reduce ruperea și căderea părului

Produse eficiente împotriva căderii părului

Produse eficiente împotriva

Căderea părului, deteriorarea sau ruperea lui este o problemă cu care se confruntă foarte multă lume, însă acest aspect este extrem de neplăcut, mai ales atunci când părul reprezintă un atu al feminității.