Produse eficiente împotriva căderii părului

Produse eficiente împotrivaCăderea părului, deteriorarea sau ruperea lui este o problemă cu care se confruntă foarte multă lume, însă acest aspect este extrem de neplăcut, mai ales atunci când părul reprezintă un atu al feminității. În acest caz, căutăm tot mai multe tratamente care să ne scape de această problemă, iar industria ne pune la dispoziție o multitudine de produse destinate reducerii căderii părului, însă este necesar ca din toate aceste produse să le alegem pe cele mai bune, pe cele care ni se potrivesc.

De aceea, Nioxin vine cu o gamă întreagă de produse, care sunt destinate fiecărei persoane ce se confruntă cu această problemă. Este vorba despre o gamă revoluţionară, care are în componența sa șase tehnologii destinate atât căderii normale, cât și căderii excesive, precum și părului cu o structură fină, dar și părului cu o structură medie spre deasă.

Pe lângă toate aceste tratamente, șampoane și balsamuri, Nioxin a lansat un nou tratament, menit să mărească diametrul părului, dându-i un aspect mai dens și mai bogat. Nioxin DiaBoost™ cu HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), este un tratament leave-in care se poate aplica zilnic pe păr pentru că a fost testat științific și are capacitatea de a mări diametrul podoabei capilare.

Acest produs este unul dintre primele care conține această tehnologie, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima aplicare. Nioxin DiaBoost™ are rezultate eficiente deoarece părul va deveni mult mai voluminos și se va simți ca și cum ar fi încă 11000 de fire în plus. Utilizarea lui în rutina zilnică îi va da părului un aspect frumos, cu mai mult volum și de asemenea, părul va primi o protecție suplimentară împotriva ruperii, astfel că va crește vizibil.

Produsul se aplică pe părul umed pentru ca părul să devină mult mai ușor de aranjat. De asemenea, Nioxin DiaBoost™ nu încarcă părul și nu devine uleios, ci îl face mult mai ușor de coafat și plăcut la atingere.

Tehnologia HTX™ reprezintă un complex, ce rezultă prin amestecul de cafeină, panthenol și nicinamidă.

Cafeina are capacitatea de a hrăni și hidrata scalpul, panthenolul are rolul de a-i oferi părului mai multă rezistență și hidratare pentru că pătrunde în cortexul părului, iar nicinamida are rolul de a îmbunătăți bariera protectoare a scalpului, tonusul, dar și textura. Așadar, Nioxin DiaBoost™ cu HTX™ folosește aceste ingrediente benefice părului pentru a-l face să crească sănătos și puternic. 

În concluzie, cei care sunt speriați de subțierea sau căderea părului, acest tratament este perfect pentru că pe lângă faptul că întărește firul de păr, acesta are rolul de a-i mări diametrul.

cum te machezi daca ai tenul gras
Multe solutii disponibile servesc la camuflarea subtierii parului. Sistemul inovator Nioxin, inspirat din ingrijirea pielii, este diferit.

Tehnologii personalizate livreaza un par mai des, mai gros, cu aspect mai plin, fara efecte secundare, astfel încât sa va puteti recupera increderea in dumneavoastra.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha