Nioxin, soluția perfectă împotriva căderii părului

Nioxin, soluția perfectă împotriva


Tot mai multe persoane se confruntă astăzi cu căderea părului. Fie că este vorba despre subțierea lui, lipsa volumului sau căderea accentuată, această problemă persistă și dă din ce în ce mai multe bătăi de cap. Pierderea a aproximativ 100 de fire pe zi este normală, însă ce ne facem atunci când această problemă se accentuează? Chiar dacă încercăm tratamente diverse care însă nu au niciun efect trebuie mai întâi să descoperim care sunt cauzele căderii părului pentru a putea aplica într-un final tratamentul potrivit pentru nevoile potrivite.

Nioxin vine în ajutorul tuturor persoanelor

nioxin vine in ajutorul

- care se confruntă cu căderea părului, fie că este vorba despre o cădere normală sau excesivă. Este necesar să recurgem la un ritual zilnic de îngrijire atunci când vine vorba despre părul nostru, iar gama Nioxin este ideală pentru un păr mai sănătos și mai rezistent. Pe lângă șamponul Nioxin, balsamul sau tratamentele din această gamă este nevoie de un produs pe care să-l folosim zilnic atunci când ne confruntăm cu problema căderii părului.

Nioxin Hair Booster Intensive Treatment este un produs destinat căderii părului, indiferent că vorbim despre o cădere normală sau accentuată. Este un tratament excelent atunci când vine vorba despre căderea părului pentru că acționează asupra firelor de păr subțiate și conține un complex de vitamine și keratină CoZyme, care întărește părul lipsit de vitalitate și fragil. Produsul se folosește de două ori pe zi și se distribuie cu ajutorul degetelor pe lungime. Formula sa îmbogățită cu vitamine poate cauza o roșeață temporară a scalpului, dar care ulterior va dispărea. 

Tratamentul are capacitatea de a mări diametrul firului de păr, conferindu-i un aspect dens și luminos. Efectele pozitive se vor observa imediat după prima aplicare, iar folosirea cu regularitate va preveni ruperea părului, făcându-l mai flexibil și ușor de coafat. De asemenea, acesta nu încarcă părul și nu devine uleios. 

Îngrijirea completă a părului se poate face cu ajutorul produselor Nioxin din cele șase game. Refacerea părului a devenit acum mai simplă cu ajutorul acestor produse care stimulează creșterea părului, reduc excesul de sebum sau rezidurile și lasă părul fortificat și cu mai mult volum.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha