Lucrurile care trebuie sa fie in geanta oricarei femei

lucrurile care trebuie să fie în geantă


În general, genţile tuturor femeilor sunt ticsite de tot felul de lucruri, unele folositoare şi altele mai puţin folositoare. În mod cert, în geantă se găsesc multe obiecte inutile, însă este neapărat să aveţi grijă să  aveţi tot timpul şi lucruri folositoare.  Una dintre cele mai mari plăceri ale noastre, la venirea primăverii, este machiajul colorat, vibrant, ca o adevărată feerie! Dacă în timpul iernii grele putem pune chipul nostru palid pe seama oboselii, sub adierea blanda a anotimpurilor calde nu mai avem nicio scuză pentru a nu spune „da” răsfăţului şi frumuseţii machiajului. Am plecat de la aceste considerente şi deschidem acum poartă universului colorat al machiajului!

Crema

Crema de faţă cu factor de protecţie solară este un must have. Indiferent unde mergi,  poartă mereu la ţine o crema hidratantă pentru faţă. Alege una cu factor de protecţie solară şi cu o formulă uşoară, care să nu îţi încarce tenul. Nu trebuie să uiţi de faptul că protecţia împotriva razelor UV este necesară indiferent de anotimp. Soarele este inamicul numărul 1 al pielii noastre, aşa că alegerea unei creme cu SPF peste 15 este esenţială pentru a-ţi păstra tenul tânăr şi luminos. De asemenea, în cazul în care nu vrei să foloseşti o crema cu protecţie solară, poţi folosi un fond de ten cu protecţie.  Îţi recomandăm fondul de ten crema BB Cream Natural SPF15 Thalgo. Această crema îmbunătăţeşte textura pielii, estompând imperfecţiunile şi micro-pigmenţii.

Pe lângă crema de faţă cu protectie solară sau fondul de ten cu aceeaşi proprietate, este important să aveţi întotdeauna la voi o crema pentru mâini deoarece mâinile sunt cele care trădează în primul rând semnele vârstei. Dacă vrei să ghiceşti vârsta unei femei, o simplă privire la mâinile sale este suficientă pentru a aproxima anul naşterii sale. Tocmai din acest motiv, noi te sfătuim să porţi mereu la ţine o crema hidratantă de mâini şi să o foloseşti de mai multe ori pe zi. Dacă vrei că pielea ta să arate tânăra mai multă vreme, va trebui să cumperi şi produse cosmetice de foarte bună calitate.

Tuşul de ochi

Nu credem că se va demoda vreodată aspectul cat eye. Creionul dermatograf este, poate, unul dintre cele mai versatile produse de machiaj, având în vedere că poate fi utilizat atât pentru definirea formei ochilor sau pentru realizarea unui look natural, cât şi pentru obţinerea unui machiaj seducător tip smokey sau a unuia foarte vesel, colorat. Din păcate, puţine dintre noi sunt conştiente de importanta dermatografului şi de meritele pe care acesta le are în crearea unui look impecabil. Creionul dermatograf oferă luminozitate şi senzualitate privirii, evidenţiază nuanţa irisului şi poate transformă cu uşurinţă un machiaj de zi într-unul perfect pentru seară. În plus, acesta este perfect în zilele în care eşti presată de timp şi ai nevoie de un truc rapid, care să îţi contureze şi să îţi intensifice privirea. Aşadar, apelează la tuşul de ochi cu aplicator précis, rezistent la apă – Liquid DeepLiner Navy Blue – Paese.

Deodorant

Niciodată, nicio femeie nu trebuie să plece de acasă fără să aibă în geantă un deodorant. Deodorantul se numără şi el printre produsele cosmetice pe care ar trebui să-l porţi în geantă. Duşul şi aplicarea deodorantului dimineaţă s-ar putea să nu fie suficiente, mai ales că suntem în prag de vara şi mai puţin de o luna ne desparte de temperaturile de peste 30 de grade Celsius.

maria-galland-425-deodorant-creme-caresse
beautyboxmaxi

Chiar dacă nu îl vei folosi, nu strică niciodată să ai la ţine un deodorant. Dacă ne lipseşte deodorantul atunci când avem nevoie de el, efectele sociale sunt de-a dreptul catrastrofale, aşa că mai bine îl ţii mereu în geantă. Recomandăm deodorantul crema calmant fără alergeni sau alcool 425 MARIA GALLAND, un deodorant crema fin, care protejează pielea de sub braţ, parfumul sau fiind delicat şi fără alergeni.

Glitter pleoape

Nu poţi să ştii niciodată cum machiajul tău se poate degrada, aşa că este indicat să ai fardurile la ţine. Experimentăm cu look-ul nostru într-un sezon în care moda se joacă cu simplitatea şi creativitatea, iar machiajul, cu exuberanţa. Purtăm cămăşi albe ca zăpadă şi jeanşi lejeri, dar strălucim cu un makeup vibrant, care atrage toate privirile! Într-un asemenea univers, glitterul de pleoape ia locul întâi cu coroniţă! Va oferi strălucire oricărui machiaj, va accentua nuanţă ochilor şi te va transformă într-o adevărată vedetă!

În plus, în cazul în care vrei să participi la o petrecere de seară însă nu ai mai apucat să ajungi acasă, un fard glitter te va ajuta foarte mult să scoţi la capăt această problema. Poţi încerca casetă fard de ochi Maxi Beauty Box pentru că dispune de suficiente culori potrivite atât pentru zi cât şi pentru seară.

Balsam buze/ ruj

Nici rujul şi nici balsamul de buze nu trebuie să lipsească din geantă ta deoarece buzele sunt foarte sensibile în orice anotimp. Vara ele se usucă de la căldură şi de la soare, iar iarnă vântul şi temperaturile scăzute le dau un aspect neîngrijit. Chiar dacă foloseşti ruj, noi îţi recomandăm să porţi la ţine şi să foloseşti zilnic şi un balsam de buze hidratant. Pentru că în curând va veni sezonul cald, alege un balsam cu factor de protecţie solară, care nu doar va repara pielea buzelor, ci le va şi proteja.

Poţi folosi gloss-ul pentru buze cu textura soft – Soft Kiss Gloss MALU WILZ. Acest gloss are o formulă ce asigura confort incredibil, o senzaţie plăcută, fructată şi un miros fin de vanilie. Culorile moderne aduc un efect de volum şi accentuează buzele, adăugând look-ului un aspect proaspăt.

Şampon uscat

Depinde de tipul tău de par, însă orice femeie ar trebui să poarte în geantă un şampon uscat. Un produs nou relativ în piaţă cosmeticelor, şamponul de par uscat este foarte util deoarece va puteţi oricând elimina surplusul de sebum în exces. Încearcă şamponul uscat Instant Refresh Dry Shampoo Joico. Bineînţeles, şamponul uscat nu poate să înlocuiască o spălare ca la carte a părului, însă în anumite situaţii el este o soluţie salvatoare. El se găseşte sub forma unui spray şi se aplică foarte uşor pe părul uscat, conferindu-i un aspect plăcut.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha