Wella Professionals pentru scalp sensibil

Wella pentru scalp sensibil


Atunci când vine vorba despre îngrijirea scalpului, multe persoane nu știu ce produse să aleagă pentru că această problemă este destul de delicată. Cea mai întâlnită problemă ce ține de acest aspect este senzația de mâncărime, fiind asociată de cele mai multe ori cu o afecțiune a scalpului, iar cea mai frecventă problemă a scalpului este mătreața. Aceasta poate apărea fie din cauza transpirației, a stresului, din cauza fluctuațiilor hormonale sau a schimbărilor bruște de temperatură, a poluării sau fie a igienei precare. Toate acestea sporesc secreţia de sebum.

Conform unui studiu, aproximativ o treime din populație se confruntă cu mătreața din cauza factorilor enumerați mai sus. Aceasta se poate înmulți și poate duce la iritații și la o reînnoire excesivă a celulelor. Aceste celule la rândul lor se pot desprinde de scalp, aglomerându-se sub formă de mătreață. În cazul în care această problemă persistă este posibil să vă confruntați cu ceva mai serios, cum ar fi dermatita seboreică, psoriazis sau eczeme. O altă problemă a scalpului este cea creată de iritații sau usturimi, provocate de vopsirea frecventă a părului.

Pentru toate aceste probleme, Gama Wella Professionals a venit în ajutor cu produse create special pentru a rezolva aceste probleme și nu numai. Așadar, există câteva reguli pe care ar trebui să le respectăm și care duc la dispariția acestor probleme.

Produsele pentru curățare sunt foarte importante, însă cel mai important este să le alegem pe cele destinate scalpului sensibil sau specifice problemei cu care ne confruntăm. În cazul în care vă confruntați cu mătreața, Clean Anti Dandruff Shampoo de la Wella este un șampon ce combate mătreața, fiind unul calmant, care lasă scalpul curat, hidratat și eliberat de reziduri. Ingredientele de bază ale acestui produs sunt cafeina, mentolul și bambusul, toate acestea îndepărtează mătreața într-un mod eficient, revitalizând scalpul.

De asemenea, în cazul în care ne confruntăm cu excesul de sebum și automat, cu un păr gras, Wella Professionals a creat un șampon ce curăță delicat părul și reglează secreția de sebum. Revitalising Shampoo de la Wella este creat special pentru părul gras pentru că are proprietatea de a răcori și de a revitaliza scalpul. Acesta, datorită ingredientelor sale active împrospătează părul și îl lasă plin de vitalitate.


scalp-sensibil-tratat-cu-sampon-de-la-wella

Despre scalpul sensibil

Sampon pentru scalp sensibil

Sampon pentru scalp sensibil


În cazul acestor două probleme, mai exact în cazul excesului de sebum, părul se șamponează și se masează ușor pentru a disloca excesul de celule, acest lucru fiind destul de eficient dacă adoptați acest obicei de fiecare dată când vă spălați părul pentru că revitalizează scalpul.

Scalpul sensibil are nevoie de o îngrijire ca la carte

iar dacă până acum ați încercat tot felul de produse care nu dădeau rezultat, ba mai mult, scalpul se irita sau se usca destul de repede de la șampoanele care nu îi plăceau și automat, neplăcerile sau nemulțumirile erau exprimate prin mâncărimi, Wella a creat o soluție și pentru această problemă. Calm Sensitive Shampoo este un produs fără parfum, ce calmează și relaxează scalpul sensibil, având un efect anti-inflamator. La fel ca produsele din aceeași gamă, acesta este conceput cu ingrediente precum bambus, mentol sau cafeină și deși nu conține parfum, spumează eficient părul, iar scalpul nu mai are obiecții pentru că îl calmează destul de rapid.

Acest șampon calmant se folosește împreună cu tratamentul pentru scalp sensibil - Calm Treatment de la Wella care este conceput special pentru a calma scalpul și pentru a trata problemele, precum mătreața sau sensibilitatea. Acesta conține ingrediente care fortifică, dar și agenți antibacterieni, care ajută la refacerea scalpului menținându-l curat pentru mult timp, având un efect răcoritor și revitalizant. Masca este destinată scalpului sensibil și conține ingrediente precum mentol, bambus sau cafeină, care înlătură mâncărimile și mătreața. De asemenea, acest produs nu conține parfum care irită scalpul și are o consistență gelatinoasă, aplicându-se destul de ușor. Așadar, această mască este destul de blândă cu scalpul, lasă părul moale și catifelat, iar împreună cu șamponul din aceeași gamă acționează extrem de eficient în combaterea scalpului sensibil.

Aceste produse se găsesc și online, pe Glemis.ro la reduceri. De asemenea, produsele de îngrijire sunt folosite atât în salon, cât și acasă prin comenzi rapide. Pentru a calma, împrospăta și revitaliza scalpul, gama Balance Care vă oferă o formulă împotriva mătreții, curățând scalpul, calmează pielea sensibilă a capului, iar formula purificatoare îndepărtează excesul de sebum.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha