Gama Wella Professionals

Gama Wella Professionals


Cu toții simțim nevoia să facem câte o schimbare la un moment dat, iar de cele mai multe ori alegem să acționăm asupra părului. Tot mai multe femei își vopsesc acum părul, iar îngrijirea lui trebuie să fie o preocupare constantă dacă ne dorim un look spectaculos. În momentul în care ne decidem să ne vopsim părul, prima dată suntem tentați să ne alegem culoarea, așa cum este și firesc de altfel, însă trebuie să acordăm o importanță deosebită și tipului de vopsea pe care o alegem. Pentru a avea parte de rezultate mai bune și pentru ca nuanța să reziste mai mult, indicat ar fi să optăm pentru o vopsea de păr profesională. Specialiștii recomandă vopselele de păr profesionale pentru că sunt concepute cu ingredienți activi care hrănesc și restructurează firul de păr și de asemenea, îl protejează de radiațiile solare, datorită vitaminei C sau a filtrelor UV.

Deși există foarte multe vopsele profesionale în industria frumuseții, ne vom opri deocamdată la Wella Professionals. Un brand de îngrijire și colorare a părului cu o vechime de peste 135 de ani, care a pus la dispoziția clienților cele mai bune produse. Cu alte cuvinte, Wella Professionals a fost un pionier și o marcă de top atunci când a venit vorba de vopsirea părului și întreținerea lui.

wella-professionals-Koleston-Perfect


Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect este prima vopsea cremă, care a apărut încă din 1950 și care satisface și astăzi cele mai pretențioase gusturi. Această vopsea a evoluat cum nu se putea mai bine, fiind un produs personalizat, ce conferă rezultate intense și de lungă durată. Culorile vibrante și paletele diverse de nuanțe stimulează creativitatea hair stiliștilor din saloane, rezultând nuanțe intense de blond, castaniu, roșcat, brunet sau un mix de tonuri.


Vopseaua Koleston Perfect are o capacitate destul de mare de deschidere, de până la 5 trepte, însă îi conferă și protecție în același timp părului datorită tehnologiei Triluxiv. De asemenea, aceasta conține peste 100 de nuanțe grupate în 6 familii de culori, ce permite acoperirea firelor albe 100%, conferind uniformizare de la rădăcină și până la vârfuri. Cele 6 familii de nuanțe sunt împărțite în 4 game și 2 sub-game.

Cele 4 game:
  1. PURE NATURALS îi conferă părului unicitate, naturalețe și puritate. Această gamă conține culori naturale, de la blond natural și până la nuanțe intense și vibrante, acoperind perfect și firele albe.
  2. RICH NATURALS conține culori în cea mai mare parte naturale, care îi conferă părului eleganță, naturalețe și rafinament.
  3. DEEP BROWNS este o gamă modernă, elegantă și misterioasă, ce conține nuanțe închise, atât reci, cât și calde, sofisticate și seducătoare.
  4. VIBRANT REDS este o gamă expresivă, puternică și seducătoare, ce conține nuanțe de roșu seducător de la cupru lucios și până la violet expresiv.
Cele două sub-game:

SPECIAL BLONDE care deschide părul cu 5 trepte, rezultând un blond strălucitor și rafinat.

SPECIAL MIX conține mixuri de culoare care accentuează nuanțele pentru a-i conferi părului mai multă eleganță.

wella-professionals-Illumina-Color


Wella Illumina Color

Această gamă este cea mai mare inovație din ultimii 20 de ani pentru că îi conferă părului luminozitate și reușește să surprindă toate culorile spectrului. Avantajele acestei game sunt nenumărate, însă în cele ce urmează vom enumera câteva: culori luminoase și pure, care îi conferă părului un aspect tânăr și natural. De asemenea, Illumina Color conține o tehnologie Microlight, care protejează cuticula și menține intensitatea culorii, astfel încât în momentul în care va pătrunde lumina la nivelul părului, aceasta va reflecta toate nuanțele spectrului. Această gamă de vopsea, acoperă 100% firele albe, conferindu-i o protecție superioară părului. 


wella-professionals-Color-Touch

Wella Color Touch

Color Touch este o altă gamă a brand-ului Wella Professionals care oferă culori surprinzătoare și diverse. Această gamă oferă peste 80 de nuanțe diverse și aproximativ 16 nuanțe de Color Touch Plus. Vopseaua demi-permanentă conține particule care îi conferă strălucire părului și rezultate extraordinare, naturale. Formula sa delicată, fără amoniac, protejează părul și nu îi afectează structura. Vopseaua durează până la 24 de spălări și are un miros delicat. 


Aceasta este grupată în 4 game:

PURE NATURALS conține nuanțe naturale și pure, de la blond natural și până la blond închis, acoperind perfect firele albe.

RICH NATURALS pune accentul pe naturalețe și pe culori rafinate și elegante.

DEEP BROWNS conține culori moderne, sofisticate și expresive, închise, atât reci, cât și calde.

VIBRANT REDS este formată din nuanțe deosebite de roșu, care conferă expresivitate și eleganță.


Wella Color Touch Plus

Color Touch Relight este concepută special pentru șuvițe spectaculoase;

Special mix conferă mixuri de nuanțe pentru culori irezistibile.

wella-professionals-Blondor


Wella Blondor

Este o gamă creată special pentru toate tipurile de blond, de la nuanțe naturale și până la cele mai expresive nuanțe. Produsele din această gamă sunt diverse, astfel încât Blondor Multi Blonde Powder poate deschide părul cu până la 7 trepte de nuanță. Blondor Seal&Care este destinat părului decolorat pentru că îl îngrijește și îi conferă strălucire. Are un Ph neutru și acționează precum un sigiliu care păstrează nuanța mai mult timp. Tot din această gamă face parte și Blondor Soft Blonde Cream care îi conferă părului o îngrijire delicată, reducând numărul de fire rupte, iar stratul de lipide îi conferă părului mai multă hidratare. 


wella-professionals-wella-magma


Wella Magma

Această gamă este concepută special pentru a conferi cele mai expresive șuvițe. De asemenea, această gamă nu are nevoie de decolorare pentru că are capacitate de a decolora și de a colora părul închis la culoare. Produsele din această gamă reușesc să deschidă și să coloreze rapid părul, având 10 nuanțe atât reci, cât și calde, ce pot fi cu ușurință combinate între ele. Aceasta durează până la 15 spălări. 


wella-professionals-wella-care


Wella Professionals Care

Această gamă îi conferă părului o îngrijire ca la carte pentru că este formată din produse ce intensifică nuanța părului și o protejează în același timp. Produsele din această gamă conțin antioxidanți și ingrediente prețioase, precum praful de diamant sau extractul de șampanie care rezolvă problemele părului și ale scalpului.


wella-professionals-wella-styling


Wella Professionals Styling

Această gamă conține produsele preferate de către cei mai mulți hair stiliști pentru că îi conferă părului o textură plăcută, un parfum încântător, dar și o coafare precisă.

Cum menținem culoarea?

În cazul în care ne-am vopsit părul, cel mai bine este să folosim produse destinate special părului vopsit, care îl protejează de radiațiile UV. Aceste produse, destinate părului vopsit nu sunt agresive cu părul și îl protejează mult mai mult. Pentru o culoare frumoasă și un păr îngrijit, optați pentru produsele de păr profesionale, care pot fi comandate și de pe Glemis.ro la prețuri foarte bune. 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha