Gama System Professional Balance Scalp de la Wella

Balance Scalp de la Wella


Foarte multe persoane se confruntă astăzi cu o căderea excesivă a părului. În momentul în care ne cad aproximativ 50-100 de fire de păr pe zi este absolut normal, însă dacă acest număr este depășit, atunci avem motive de îngrijorare. Produsele de styling, cum ar fi gelul, spuma de păr, fixativul și altele ne pot ajuta să avem coafuri superbe, însă atunci când încercăm să ne pieptănăm, iar peria începe să rețină aproape toate firele de păr pe care le mai avem în cap, atunci niciun produs nu ni se va mai părea util și eficient.

După ce am stabilit cauzele căderii părului este bine să acționăm rapid pentru a reduce acest proces. Și de data aceasta, produsele de la Wella ne vin în ajutor și ne aduc cele mai bune tehnologii pentru a ne însănătoși părul și pentru a-i readuce frumusețea și vitalitatea. Având o expertiză de peste 30 de ani, System Professional vine tot timpul cu noi tehnologii și inovații în domeniu pentru a aduce părul la un nivel de frumusețe cât mai înalt.

Așadar, produsele destinate căderii părului de la Wella Professionals se găsesc acum și în gama System Professional Balance Scalp care înglobează tehnologii de ultimă oră în formulele produselor, ce îți vor transforma de-a dreptul părul într-unul sănătos și mult mai puternic. Tehnologia SP încearcă să aducă părul la un nivel de frumusețe superior, îmbinând tehnologii de ultimă generație cu cercetări științifice riguroase. De asemenea, Complexul Dermacalm îndepărtează eficient senzația de mâncărime de la nivelul scalpului sensibil, calmându-l și îngrijind părul așa cum se cuvine, sporind puterea de protecție a pielii. Produsele din această gamă sunt extrem de eficiente, astfel încât în următoarele rânduri vom vedea mai exact ce face fiecare produs în parte:

  • SP Balance Scalp Shampoo îi oferă părului pregătirea esențială pentru a putea fi aplicate cu succes următoarele tratamente destinate căderii părului. Acest șampon îi conferă atât părului, cât și scalpului o îngrijire delicată, realizând o curățare profundă, dar în același timp și o calmare imediată a scalpului. Complexul Zinc Pyriothon este o componentă esențială a liniei SP Balance Scalp pentru că echilibrează delicat și masează scalpul sensibil, fructificându-l și consolidând în același timp părul cu o structură subțire, reducând semnificativ căderea lui. Ph-ul neutru îl face un șampon benefic pentru toate tipurile de păr, ajutând și la curățarea delicată a scalpului sensibil.
  • SP Balance Scalp Mask este un tratament calmant și intens pentru scalpul sensibil, îndepărtând iritațiile și întărind bariera protectoare proprie a pielii. Acest tratament intensiv, liniștitor, întărește firul de păr, împiedicând căderea lui. Masca îi conferă părului, dar și scalpului o experiență calmantă pentru că atenuează scalpul iritat și stresat și în aceeași măsură fortifică și restabilește bariera de protecție a pielii. Este realizată special pentru un scalp sensibil care are nevoie de o îngrijire delicată, îl energizează și contribuie la creșterea părului, evitând căderea lui. Ingredientele active de valină sunt anti-iritante și calmează scalpul inflamat sau senzația de mâncărime. Pro vitamina B5 sigilează părul cu un strat etans, susținând un păr mai sănătos și mai puternic pentru mult timp. Această mască pătrunde adânc în structura firului de păr, lăsându-l moale, mătăsos și foarte ușor de pieptănat, având un aspect puternic și fortificat. Pentru rezultate foarte bune, masca se utilizează împreună cu șamponul din această gamă pentru că vor stimula creșterea părului.
  • SP Balance Scalp Leave-In Lotion îndepărtează eficient mâncărimea și tensiunea de la nivelul scalpului, îngrijește și calmează scalpul sensibil și nu în ultimul rând, întărește bariera protectoare a pielii. Această loțiune are un ph neutru și nu conține parfum sau alcool, fiind perfectă pentru scalpul sensibil. De asemenea, loțiunea nu necesită clătire și conține un sistem activ de condiționare cu aminoacizi și uleiuri esențiale, care hrănesc părul subțire și fragil. Pro vitamina B5 sigilează părul împotriva ruperii și a firelor despicate, iar extractul de floare de tei pucios și extractul de scoarță de salcie au rolul de a menține ph-ul natural al pielii și al scalpului, hrănind părul și calmând scalpul. Cu alte cuvinte, părul fragil și subțire va deveni mult mai puternic, mai gros, mai strălucitor și cu un aspect mult mai sănătos. Utilizarea în mod regulat a loțiunii previne căderea părului și stimulează creșterea lui. Aceasta se aplică pe părul umed, în special la rădăcini și se masează cu mișcări circulare.
  • SP Balance Scalp Energy Serum reduce eficient căderea ereditară a părului cu aproximativ 50%, iar formula specială alimentează părul fin cu nutrienți datorită ingredientelor active, precum cafeina care are rolul de a stimula circulația sangvină, biotina care optimizează keratina, a vitaminelor ce îmbunătățesc structura firului de păr, dar și a acidului lauric care inhibă enzima 5 – Reductaze. Serul intensive este conceput special pentru părul subțire, având proprietatea de a-l face mai rezistent și reducând cu 50% căderea părului.
Așadar, produsele din gama System Professional Balance Scalp de la Wella Professionals hrănesc părul cu nutrienți, făcându-l mai puternic, mai rezistent și mai gros.
Produsele de la Wella pot fi achiziționate și online de pe Glemis.ro la prețuri avantajoase.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha