Review Wella Professionals

Review Wella Professionals


balsam-pentru-par-vopsit-si-gros-brilliance-conditioner-wella

Cele mai frecvent întâlnite probleme ale părului sunt: părul uscat sau degradat, mătreața, părul lipsit de vitalitate, cel cu tendință de îngrășare, scalpul sensibil și multe altele. Merită oare să investim banii în produse din comerț care nu ne oferă niciun rezultat? De ce am alege produsele profesionale în favoarea celor care se găsesc pe rafturile magazinelor?

Imediat vă vom prezenta câteva motive pentru care produsele profesionale au mai multe avantaje în fața celor comerciale:

  • Sunt create de către specialiști și concepute special pentru fiecare tip de păr;
  • Prezintă o gamă mult mai largă de produse și nu se limitează doar la câteva categorii;
  • Produsele sunt mai concentrate, iar cantitățile de substanțe active sunt mult mai mari comparativ cu cele din mass market;
  • Calitatea ingredientelor este mult mai bună, ceea ce le face să acționeze extrem de eficient;

Produsele profesionale nu conțin atât de mulți detergenți precum cele din comerț, ba mai mult, foarte multe brand-uri au renunțat la substanțele dăunătoare, cum ar fi parabenii, sulfații sau siliconii.


Așadar, diferența dintre aceste produse este una destul de mare, astfel că părul va resimți efectele pozitive ale produselor profesionale încă de la prima utilizare. Un brand profesional care conține produse de cea mai bună calitate este Wella Professionals. Produsele acestui brand sunt recomandate la nivel internațional de către hair stiliști, având un număr impresionant de licențe de invenție. Accesibile din punct de vedere al prețului, produsele de la Wella au un efect miraculos, fiind îndrăgite de foarte multe vedete autohtone, dar și de peste hotare. 


Gamele sunt diverse și corespund nevoilor fiecărui tip de păr.

În cele ce urmează vom face o scurtă descriere a gamelor de produse de la Wella:

Wella Care este o gamă special creată pentru toate nevoile părului. Indiferent că este vorba despre șampoane antimătreaţă, pentru scalp sensibil, șampoane pentru păr gras sau purificatoare, seruri împotriva căderii părului sau tratamente pentru scalpul sensibil, această gamă vă oferă tot timpul cele mai potrivite soluții atunci când vine vorba despre îngrijirea părului. Aceste produse sunt realizate cu ingrediente atent selecționate, cum ar fi mentholul, panthenolul, cafeina sau biotina, care au rolul de a stimula scalpul și de-i conferi părului prospețimea și îngrijirea de care are nevoie.


Brilliance este o altă gamă destinată atât părului vopsit și subțire, cât și părului vopsit și cu o structură groasă. Această gamă îi conferă părului vopsit strălucire și protecție, intensificând nuanța. Structura părului se întărește, iar părul rămâne protejat, moale și plăcut la atingere datorită ingredientelor principale din care este concepută această gamă: praful de diamant și vitamina E.

balsam-hranitor-pentru-par-subtire-enrich-moisturising-conditioner-wella


Enrich - este o gamă concepută special pentru a repara toate tipurile de păr. Indiferent că este vorba despre părul subțire, uscat și degradat sau despre părul gros, uscat și degradat, Enrich își face treaba de minune întotdeauna, hidratând părul, lăsându-l moale și irezistibil la atingere. Părul va fi mai ușor de pieptănat, nu se va mai încurca atât de repede și nici nu se va mai electriza pentru că încărcarea electrostatică este redusă. Polimerii din compoziția sa lasă părul moale și plăcut la atingere, iar ingredientele care joacă un rol extrem de important în refacerea părului sunt: extractul de mătase, panthenolul și creatina.


Color Recharge este o gamă destinată părului cu un ton cald sau cu un ton rece, reîmprospătând nuanța părului prin depozitarea pe firul de păr a pigmenților de culoare. În acest fel, efectul de îngălbenire al părului este îndepărtat, părul va deveni moale și mult mai ușor de aranjat, iar culoarea părului va dura de până la două ori mai mult. 


Age Restore este o altă gamă care aparține brand-ului Wella Professionals și conține produse pentru părul matur. Această gamă lasă părul moale, suplu și ușor de aranjat și conține ingrediente alese special, cum ar fi panthenolul sau karite.


Resist este o gamă ce îi conferă părului uscat, vulnerabil și casant o îngrijire profesională. Produsele din această categorie conțin extract de rooibos care protejează părul, îl lasă moale și plăcut la atingere și de asemenea, îi conferă rezistența de care are nevoie.


EIMI conține produse de styling ce lasă părul moale și ușor de modelat, creând o coafură netedă, mișcări flexibile și rezistență, calmând firele rebele și lăsând părul perfect hidratat.


Performance este o gamă de produse pentru fixare, concepută special pentru a crea coafuri rezistente atât acasă, cât și la salon, însă fără a încărca sau îmbâcsi părul. Produsele sunt ideale pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cel cu o structură fină.


System Professional Balance Scalp este o altă gamă destinată căderii părului. Având în vedere că tot mai multe persoane se confruntă cu această problemă, Wella a creat o colecție impresionantă de produse care este menită să rezolve problemele scalpului, inclusiv ale celui sensibil. Complexul Zinc Pyriothon este o componentă esențială a liniei SP Balance Scalp, care echilibrează delicat și calmează scalpul sensibil, în timp ce fortifică și consolidează părul subțire pentru a reduce semnificativ căderea acestuia.

balsam-revitalizant-fara-sulfati-parabeni-si-coloranti-renewing-conditioner-wella


System Professional Hydrate este o gamă ce hidratează părul normal sau uscat, protejându-l împotriva uscării și îmbunătățind pieptănarea. Substanțele de înaltă calitate, precum glicerina, D-Panthenol, glucoza sau fructoza îi conferă părului hidratarea de care are nevoie, fără a-l încărca. 


System Professional LUXE OIL este o gamă de produse, concepută cu ingrediente de lux, de cea mai bună calitate, care îi conferă părului strălucire și protecție, restructurând în același timp fibra capilară. Produsele transformă structura părului, îi protejează keratina, făcându-l plăcut la atingere. Ingredientele prețioase, cum ar fi uleiul de argan, uleiul de jojoba și uleiul de migdale au proprietăți cu rol nutritiv, care hidratează părul, contribuind la înfrumusețarea și la sănătatea părului. 


Elements este o gamă naturală, fără parabeni, sulfați sau fosfați, pe bază de plante, care ajută la hidratarea cuticulei, protejează culoarea părului și îl lasă ușor de descurcat. Produsele nu conțin coloranți artificiali care pot degrada părul, iar structura lor inovatoare îi va oferi părului o experiență luxuriantă și spumoasă. 


Oil Reflections este o gamă care le oferă clienților o experiență superioară pentru părul loc, cu rezultate de fiecare dată spectaculoase: un păr hidratat, neted și refăcut în interior, care radiază de sănătate. Uleiul de păr Wella Professionals Oil Reflections este unul dintre cele mai apreciate produse, dându-i părului o luminozitate de vis.


Așadar, Wella Professionals oferă produse profesionale de îngrijire pentru toate tipurile de păr și pentru toate nevoile.

Efectele acestui brand sunt de lungă durată, conferindu-i părului îngrijirea de care are nevoie, plus hidratare, strălucire și menținerea unei culori frumoase și intense.Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha