Serum anti-age instant (anti-rid, anti-cearcan și lifting) - Instantly Revive Eye Serum - Remary™ - 10 ml

 • 98,34 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Remary


Comandă acum Adaugă in Wishlist

Pasul 1. Descoperă secretul tinereții veșnice sau alternativa cosmetologiei pentru amânarea intervențiilor plastice uzuale

Instantly Revive Eye Serum este un produs antirid de excepție destinat tratării zonei oculare, cea mai expusă apariției ridurilor. Complexul de principii active acționează sinergic având efecte benefice asupra zonei sensibile din jurul ochilor:

LIFTONYL este un ingredient ideal pentru a combate ridurile din jurul ochilor (laba gâștii) și pentru a întări bariera cutanată a pielii mature. Se bazează pe o combinație de extract de fructe din pulpă de acerolă și pullulan, un agent natural de formare a peliculei, cu proprietăți excelente de adeziune la suprafața pielii.

Beneficii:

Nivelul ridicat de antioxidanți și bioflavonoide din extractul de fructe de acerolă ajută la prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire, în timp ce biopolymerul pullulan, datorită configurației sale tridimensionale și greutății moleculare înalte, este capabil să se plieze perfect cu microrelieful pielii, oferind o uniformizare imediată si un efect de lifting vizibil pe suprafața pielii.

Modul de acționare al LIFTONYL-ului:

Asocierea cu extractul algar Pullulan biopolimer cu greutate moleculară mare imprimă acestui principiu activ:

 • Efect de lifting instant
 • Minimizează aspectul ridurilor prin întinderea pielii, filmul fiind elastic și rezistent 12 -24 de ore
 • Prin adaosul de xantan gum și cei doi umectanți, propane diol și pentylene glycol, alături de extractul algar, pielea este puternic hidratată. Cu acesti umecțanti naturali produsul conferă, la aplicare, o senzație de prospețime și revigorare a pielii
 • Ajută la sinteza colagenului, având proprietăți de hidratare, antioxidante și anti-inflamatorii. Efectul antirid este accentuat prin evitarea degradării colagenului existent în piele, cât și prin stimularea sintezei noilor fibre de colagen;
 • Protejează pielea de agenții de curățare agresivi

Argirelina (Acetyl hexapeptida 8 ) - prima peptidă ce reduce ridurile de expresie

Prin aplicarea sa topică este o alternativă la toxina botulinică. Mecanismul de acțiune diferă, dar efectul este același - reducerea contracțiilor musculare - atenuând astfel formarea ridurilor de expresie.

Prin aplicarea sa topică este o alternativă la toxina botulinică. Mecanismul de acțiune diferă, dar efectul este același - reducerea contracțiilor musculare - atenuând astfel formarea ridurilor de expresie.

Beneficii:

La fel ca toxina botulinică, dar mai sigură și mai fină, această peptidă anti-rid, prima din generația sa, atenuează ridurile și liniile de expresie, reducând adâncimea acestora cu 17% în 15 zile, tenul devenind mai fin și mai neted.

Modul de acționare al argirelinei:

Acest hexapeptid imită capătul N-terminal al SNAP-25 și concurează cu această proteină naturală pentru o poziție în complexul SNARE. Ca rezultat, neurotransmițătorii sunt eliberați în mod eficient, contracțiile faciale sunt slăbite și mușchii relaxați, inhibându-se astfel formarea ridurilor.

cea-mai-buna-crema-anticearcan1

Pasul 2. - Eficiență imediată și precizie în tratarea cearcănelor și pungilor de sub ochi!

Cearcănele reprezintă o problemă des întâlnită și ușor de observat, fiind atribuită oboselii acumulate sau a unor probleme de sănătate. Acestea se pot datora hiperpigmentării sau a subțierii pielii din jurul ochilor. De asemenea, retenția de lichide sau circulația sangvinică deficitară pot fi cauza cearcănelor.

După cercetări amănunțite și de lungă durată, specialiștii Remary au formulat un produs special conceput pentru eliminarea cearcănelor. Efectul este instant și folosit cu regularitate acest serum ajută la diminuarea semnificativă a acestei probleme.

Edemele sunt reduse vizibil, chiar după 14 zile de aplicare, datorită reglării circulației limfatice. Prin drenajul lichidului din zona edematoasă, culoarea cearcănelor este diminuată. Complexul de ingrediente active acționează sinergic asupra zonei sensibile din jurul ochilor:

EYESERYL® peptide - eficacitate demonstrată științific împotriva pungilor de sub ochi și a cearcănelor!

O tetrapeptidă cu eficacitate demonstrată științific împotriva pungilor de sub ochi. Această tetrapeptidă reduce pungile de sub ochi și cearcănele.

Modul de acționare:
 • Efectele de decongestionare luptă împotriva formării edemelor datorate circulației limfatice slabe sau a permeabilității capilare.
 • Inhibă glicearea colagenului, prevenind pierderea elasticității și a formării cearcănelor.
Beneficii cosmetice:
 • Reduce instantaneu pungile de sub ochi și crește elasticitatea pielii (+30% intr-o lună) din zona ochilor.
 • De asemenea, diminuează intensitatea cearcănelor, acestea fiind mai puțin vizibile și oferind un look întinerit.

Design inovativ ce contribuie semnificativ la diminuarea cearcanelor!

Cu un design inovativ, special conceput pentru o aplicare facilă, produsul revoluționar Instantly Revive Eye Serum elimină și cele mai pronunțate cearcăne. Acesta este dotat cu o bilă-aplicatoare metalică, ce contribuie la diminuarea cearcănelor.

Bazat pe eficiență imediată și precizie, acest tratament prețios de eliminare a cearcănelor conține ingrediente de ultimă generație, ce îmbină textura inovatoare cu cele mai bune rezultate din știință și natură.

Cele mai recente inovații folosite de specialiștii Remary folosesc ingrediente concentrate și atent selecționate, ce au la bază cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite împotriva cearcănelor.

Capul metalic rotativ mărește permeabilitatea datorită rotației constante, permițând astfel ingredientelor active să ajungă în zona vizată. Datorită formulei puternice foarte concentrate, pielea este stimulată, iar umflăturile sunt eliminate. Bazată pe complexul exclusiv de ingrediente prețioase, - Instantly Revive Eye Serum lasă tenul luminos și plin de vitalitate.

Alte ingredientele active selecționate:

 1. Extractul de Acerola (Malphighia Emarginata),
  • numită și cireașa portoricană, cunoscută pentru conținutul mare de vitamina C. Pentru recăpatarea unui ten neted și sănătos, aportul de vitamina C este indispensabil.
 2. Glicerina
  • Acest compus organic este cunoscut pentru proprietățile anti-aging, ajutând totodată la hidratarea profundă a pielii.
 3. Extracte din Magnolie- Magnolol și Honokiol
  • aceste două substanțe extrase din scoarță de magnolie au efect antiinflamator, ajutând la eliminarea inflamației pielii, neutralizând factorii ce contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii și la înroșirea acesteia.
 4. Argirelina
  • un ingredient revoluționar în industria anti-aging cu aceleași efecte ca botoxul, acesta este folosit în tratarea unor probleme des întâlnite ale tenului: cearcăne, riduri, etc.
  • s-a demonstrat științific că argirelina reduce ridurile cu până la 30% după numai 30 de zile de utilizare, determină o reducere cu 17% a ridurilor din jurul ochilor după numai 15 zile de tratament.
  • s-a observat o îmbunătățire cu 40% a elasticităţii pielii, cu 42% a hidratării şi cu 45% a tonusului general al pielii.
Instantly Revive Eye Serum - un produs anti-îmbătrțnire cu acțiune de durată împotriva ridurilor și cearcănelor!

În concluzie, produsul Instantly Revive Eye Serum este un produs anti-îmbătrânire cu acțiune de durată, dar și cu un efect de lifting instant.

Acest serum se recomandă a fi utilizat și când se dorește o întindere a pielii care să reducă vizibil ridurile. Poate fi utilizat la evenimente speciale: nunți, onomastici, etc., permițând aplicarea unui machiaj uscat pulverulent care uniformizează zona estompând ridurile și porii. Rezultatele sunt vizibile imediat, efectul fiind de durată. În plus, folosit zilnic, Instantly Revive Eye Serum ajută, la diminuarea vizbilă a inesteticelor cearcăne și pungi.

cea-mai-buna-crema-anticearcan1

Instrucțiuni:

 • Dozați o cantitate mică de produs pe zonele afectate și masați cu ajutorul capului rotativ până când se absoarbe în totalitate.
 • Formula ușoară a serumului permite aplicarea produsului înainte sau după utilizarea fondului de ten. Acest ser este special
 • conceput pentru zona ochilor, afectată de riduri sau cearcăne şi şterge orice urmă de oboseală de pe ten. Potrivit pentru uz zilnic.
crema anticearcan testate dermatologic
calitate premium remary
produs netestat pe animale

Specificaţii

Detalii
Cantitate 10 ml

Kituri

 Kit cosmetice pentru ochi si corp - Remary - 2 produse cu 20% discount

1 × -20%Serum anti-age instant (anti-rid, anti-cearcan ... +
98,34 Lei
78,67 Lei
1 × -20%Cremă termoactivă anti celulitică ...    
155,00 Lei
124,00 Lei
253,34 Lei

202,67 Lei

Opinii (312)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha