Wella Professionals Eimi spray-uri de styling

Wella Professionals Eimi


Wella Professionals a creat o gamă prin care se poate exprima cel mai bine individualitatea. Dacă vrem să ne deosebim de cei din jurul nostru, identificându-ne și exprimându-ne prin propriul stil, Wella a creat o gamă care exprimă perfect personalitatea fiecăruia dintre noi. Eimi este o gamă revoluționară, care conține produse de styling ce ne permite tuturor să ne expunem și să ne definim propriul stil. Această colecție cuprinde aproximativ 26 de produse profesionale care sunt menite să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi, acestea putând fi folosite atât la salon, cât și acasă. 


Eimi conține produse profesionale de la spray cu zahăr pentru o textură mai bună sau loțiuni de reparare pentru păr și până la șampoane uscate. Wella a creat un limbaj global care exprimă individualitatea fiecărei persoane, caracterizată prin unicitate, fiind wella professionals eimi logo adresată tuturor persoanelor care doresc să arate că stilul lor este unic și special, raportat la ceilalți. Această mișcare care te îmbie la identificarea stilului individual este o gamă revoluționară care cuprinde:


Șampon uscat - Dry Me care se adresează persoanelor ce își doresc o textură mată și un păr cu mai mult volum.


Sugar Lift este un spray flexibil, infuzat cu zahăr care îi oferă părului volum și textură.


Perfect Me este o loțiune menită să netezească, să hidrateze și să repare firul de păr, conferindu-i strălucire și calmând firele rebele.


Root Shot este o spumă care îi conferă părului volum de la rădăcină, fără însă a-l încărca.


Aceste produse au o formulă îmbunătățită care îngrijesc perfect părul, iar cu ajutorul tehnologiilor inovatoare care răspund nevoilor tuturor tipurilor de păr, se obține o mai bună strălucire, volum, textură și finisare, scoțând în evidență un stil diferit și propriu.


Fixativele din această gamă conțin protecție UV, dar și protecție împotriva umidității sau a căldurii, iar spumele in aceeași colecție sunt formate cu un complex Intelligent Care and Protect care descurcă părul foarte bine, îi conferă textură și strălucire, având un efect hidratant. Datorită consistenței îmbunătățite, produsele se aplică ușor și se distribuie uniform pentru a coafa și aranja părul mult mai ușor. 


Pe lângă produsele prezentate mai sus, Eimi oferă o serie de spray-uri de styling, cum ar fi: 


Spray-ul bifazic Thermal Image care are rolul de a proteja părul împotriva agresiunilor termice, creând un adevărat scut împotriva căldurii emanate de aparatele de coafat. Acțiunea sa bifazică hrănește părul și îi conferă protecție termică până la 220 de grade C, iar faza a doua îi oferă părului un aspect neted și strălucitor. Modul de utilizare este unul foarte simplu: se agită bine, se aplică pe păr uniform, secțiune după secțiune, de la o distanță de aproximativ 30 de cm, înaintea folosirii aparatelor de styling.


Spray pentru luciu intens - Glam Mist – EIMI îi oferă coafurii un aspect glamour, adăugându-i o strălucire de lux și de asemenea, protejează părul împotriva efectelor nocive din mediu, împotriva umidității sau a razelor solare. Se utilizează extrem de simplu, astfel încât se pulverizează uniform pentru a obține o coafură finisată perfect și fermecătoare.


Spray-ul de păr Wella EIMI Shimmer Delight este creat special pentru a-i conferi părului finisare și strălucire, fiind menit să stilizeze faza finală a coafurii. Acest spray îi conferă părului naturalețe și luminozitate, indiferent de culoarea lui sau de lungimea lui, fiind destinat pentru toate tipurile de păr. 


Așadar, pentru exprimarea propriului stil și a individualității, Eimi este o gamă potrivită pentru toți cei care își doresc să iasă din anonimat.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha