Wella Professional pentru un păr frumos și sănătos

Sampon si balsam Enrich Fine


Părul este un atu feminin, iar frumusețea lui contează de fiecare dată, însă tot mai multe femei se plâng de acest aspect. Indiferent de problema cu care se confruntă, fie că este vorba despre căderea părului, degradarea lui sau mătreața, aceste lucruri duc la nemulțumiri în ceea ce privește aspectul podoabei capilare.

Aceste probleme se pot rezolva însă dacă nu este vorba despre funcționarea glandelor hormonale, prin adoptarea unei diete adecvate și prin consumul a cât mai multe lichide pentru a avea un păr strălucitor și un scalp hidratat. Pe lângă toate acestea, se recomandă folosirea unor produse profesionale care să-i asigure părului protecția de care are nevoie, hidratarea și strălucirea. 

Despre șamponul Wella Enrich Fine

Părul subțire, uscat sau degradat poate fi acum mult mai ușor de reparat și hidratat cu ajutorul produselor de la Wella Professional din gama Enrich Fine. Șamponul din această gamă este unul hidratant și îi conferă părului volum, strălucire și vitalitate, datorită extractului de mătase. Modul de aplicare este unul simplu, astfel că acesta se aplică pe părul umed, se masează ușor, iar apoi se clătește. Acest șampon are capacitatea de a curăţa foarte bine părul, însă fără a fi agresiv. În urma șamponării, părul rămâne fin, moale și hidratat și îi conferă mai mult volum decât o fac celelalte șampoane. Un alt avantaj al acestuia îl constituie faptul că părul nu se îngrașă repede, fiind nevoie să-l spălați de maximum două ori pe săptămână. De asemenea, acesta are un miros plăcut și este extrem de econom pentru că nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru aplicare deoarece face destul de multă spumă. Comparativ cu șampoanele comerciale, cele profesionale au acest avantaj datorită texturii groase și concentrației mari.

Șamponul Wella Professional Enrich Fine este soluția ideală pentru părul degradat și uscat pentru că este compus din ingrediente care hidratează puternic podoaba capilară, pecum extractul de mătase sau untul de shea, care reprezintă salvarea părului deteriorat.

Balsamul Wella Enrich Fine

Ritualul perfect de îngrijire conține și balsamul profesionale din aceeași gamă, adresat părului cu o textură fină sau normală. Balsamul este conceput din aceleași ingrediente prețioase, precum șamponul, iar formulele speciale au capacitatea de a hidrata în profunzime părul, conferindu-i mai mult volum. Acesta este foarte eficient, nefiind nevoie de o mască de păr pentru că produsul satisface toate funcțiile unei măşti hidratante. În urma folosirii balsamului, părul va deveni foarte fin, se va descurca extrem de ușor și va avea un miros extrem de plăcut care va dura mult timp. 

Părul sănătos, puternic și strălucitor, care face față cu brio vopsirilor repetate, periajelor sau aplicării produselor de styling trebuie îngrijit corespunzător cu produse profesionale de cea mai bună calitate. În cazul unui păr degradat și uscat este necesar să se aleagă produse care au capacitatea de a restructura firul de păr și de a-i conferi protecția de care are nevoie, astfel că șamponul sau balsamul nu trebuie alese la întâmplare pentru că vor usca și mai tare dacă au în componență foarte multe substanțe chimice. 

Avantajele produselor profesionale din gama Enrich Fine sunt extrem de multe, astfel că merită să enumerăm câteva:

  1. Au capacitate mare de hidratare;
  2. Formula șamponului acționează în profunzime, sigilând hidratarea în cuticulă;
  3. Au o textură mătăsoasă care lasă părul plăcut la atingere;
  4. Mirosul floral te încântă de fiecare dată când le folosești;
  5. Părul va deveni mult mai disciplinat și ușor de coafat;
  6. Curăță delicat, fără a agresa scalpul sau firul de păr;
  7. Îi conferă părului mai mult volum.

Singurul dezavantaj al acestor produse poate fi prețul ușor mai ridicat decât al produselor care nu au o formulă profesională. 

Wella Enrich Straight Leave-in-cream


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha