Vrei un par drept şi strălucitor ? Iată care sunt sfaturile.

Vrei un par drept şi strălucitor ?


O mare parte a femeilor aleg să îşi îndrepte în mod regulat părul cu placa. Ştim toate cât de nocive sunt aparaturile cu aport de căldură, însă este foarte important să ştim cum să le utilizăm şi astfel să obţinem rezultatul perfect.

De foarte multe ori părul se electrizează şi este foarte greu să cuminţim vârfurile tocite sau firele rebele, mai ales când ne grăbim să mergem undeva. Într-adevăr, puţine sunt femeile care au norocul de a avea părul foarte drept, însă, cu puţin noroc şi îndemânare, părul tău poate arata exact aşa cum iti doresti. Placa de par şi utilizarea corectă a ei sunt cele mai bune trucuri pentru a obţine un par drept, fără cusur.

Hidratarea părului

În primul rând, dacă va veţi îndrepta părul fără să folosiţi produsele corespunzătoare pentru a pregăti părul înainte de a începe procesul de aranjare nu veti obtine rezultatul dorit. Balsamul este foarte important. În general, orice balsam este bun pentru a disciplina firul de par, însă există unul special, care are în compoziţie proteine de mătase care netezesc şi întind părul. Trebuie aplicat din abundenţă pe par, dar nu pe rădăcina, şi lăsat să acţioneze timp de 10-15 minute. Balsamul pentru protecţie termică 44 Iron Guard – CHI este un tratament care ajută la refacerea cuticulei de par, afectat de factorii termici sau factorii externi. El conţine vitamina E, A şi ulei de jojoba, cu rolul de a hidrata firul de par şi de a oferi strălucire, în timp ce componentele ceramice din ingredientele balsamului ajută la sigilarea cuticulei şi previne degradarea. Folosindu-l părul va avea un aspect hidratat, strălucitor şi va fi 100% protejat. 

Trebuie să fii conştientă de faptul că niciun şampon sau balsam de par nu îţi va îndrepta părul. Însă ele pot fi de folos în procesul de îndreptare a părului. După ce ţi-ai aplicat balsamul pe toată lungimea părului, ia o perie şi periază-l. Apoi clăteşte-te. După ce ai ieşit din dus usucă-ţi părul cu un prosop moale.

De asemenea, ai grijă că părul să fie hidratat deoarece principala problema a părului rebel este uscăciunea. Părul uscat va fi întotdeauna neascultător. Dacă te confrunţi cu această problema, spală-l cu şampon hidratant şi, la final, aplică o masca. Această acţionează profund şi hidratează mai intens. Evita spălările zilnice şi produsele de coafat care conţin alcool. După ce ţi-ai spălat părul şi ai aplicat balsam sau o masca de par, clăteşte cu apă în care ai dizolvat o ceşcuţă de oţet. Acidul din oţet închide cuticulele, iar părul capătă supleţe. Când îl usuci, foloseşte un pieptene cu care îl întinzi cât mai bine.

De asemenea, uleiul de par are rolul de a domoli vârfurile tocite şi despicate. Această problema poate fi remediată cu ulei de lavandă sau de măsline care se aplică în palme şi se da pe vârfuri. După ce îl laşi să acţioneze, spală-ţi părul normal cu produsele mai sus.

În momentul în care foloseşti placa de par este esenţial să foloseşti şi protecţie pentru a evia degradarea lui. Aplică spary-ul pentru protecţie termică – Thermal Protector – Absolute Volume de la Keune. Acest produs lupta împotriva agresiunilor termice cauzate de echipamente de coafură sau raze solare. El are în compoziţie proteine care fixează provitamină B5 şi echilibrează nivelul de hidratare al fgirului de par. Folosindu-l veţi obţine volum şi strălucire, fixare flexibilă naturală şi protectie absolută împotriva agresiunilor exterioare. Se recomandă pentru toate tipurile de par.

Uscare corectă

Femeile au tendinţa de a greşi chiar în momentul în care îşi usucă părul. Uscarea părului cu fohn-ul este uneori inamicul părului drept. Ţine fohn-ul în jos atunci când îţi usuci părul, altfel părul tău se va încreţi. Foloseşte o perie cu peri din par de porc mistreţ pentru a-ţi netezi părul. De asemenea, poţi folosi o perie din peri naturali pentru a netezi întregul look. Recomandăm setul de perii de par profesionale – Ultimate Brush Gift Set – Copper Luxe Collection – GHD.

Tratamente naturale pentru îndreptarea părului

Există anumite trucuri naturale care va ajută să aveţi un par strălucitor şi drept. Unul dintre cele mai bune tratamente este cel cul apte, miere şi căpşuni. Se adaugă câteva picături de miere, căpşuni pisate şi o ceaşcă de lapte. Se lasă tratamentul pe par şi se utilizează un pieptene cu dintîi largi. Veţi obţine un par drept şi strălucitor.

De asemenea, masca cu ouă şi ulei de măsline este foarte bună pentru îndreptarea părului. Bateţi bine 2 ouă şi adăugaţi o lingură de ulei de măsline. Omogenizati bine, aplicaţi pe scalp, după care puteţi separa părul cu ajutorul unui pieptene cu dinţi largi. Puteţi să va înveliţi părul cu folie de aluminiu şi să lăsaţi aşa câteva ore. Pe urmă spălaţi părul cu un şampon uşor.

Laptele de cocos şi sucul de lamaie ajută, de asemenea, la îndreptare părului. Adăugaţi sucul de la o lămâie într-un pahar cu lapte de nuca de cocoş. Puneţi compozitita la frigider şi aşteptaţi până când se formează un strat de crema la suprafaţă. Aplicaţi pe par şi lăsaţi să acţioneze ceva timp. Puteţi să va acoperiţi părul cu un prosop cald. Spălaţi părul cum procedati în mod normal. Pieptănaţi părul cât timp este ud. După reptarea acestei metode veţi observă o îmbunătăţire a calităţii părului.

Dacă torni o cantitate de lapte într-o sticlă cu pulverizator şi îl distribui pe tot părul vei obţine un par drept. Piaptănă-te cu un pieptene rar şi lasă să acţioneze timp de o ora sau două. Spală-te normal pe par, eventual cu un şampon anti încreţire şi aplică balsamul. Vei observă că părul tău va fi mult mai drept şi mai mătăsos. Efectul ar trebui să dureze până la următoarea spălare. Poţi adauga şi câteva picături de miere în lapte, pentru un plus de strălucire şi mai multe substanţe nutritive pentru părul tău.

Placă de par

Instrumentul cu care alegi să îţi îndrepţi părul este extrem de important. Dacă vei folosi o placă neprofesionala vei avea rezultate pe măsură. Alege placa de par profesională V Gold Styler Premium Gift Set – Copper Luxe Collection. Această placă de par va va oferi rezultate extraordinare, iar părul va rămâne drept până la următoarea spălare.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha