Tratamente pentru păr din gama Wella Enrich

Gama Wella Enrich


Wella Professionals este o marcă specializată în produse pentru îngrijirea părului, colorare și styling ce pot fi folosite atât la salon, cât și acasă. În cele ce urmează ne vom opri la descrierea produselor pentru îngrijirea părului, create special pentru fiecare nevoie în parte și destinate tuturor tipurilor de păr. Colecția Wella Enrich este o gamă extrem de eficientă, ce repară și protejează părul lipsit de vitalitate, deteriorat și uscat. 

Această gamă complexă conține produse destinate atât părului cu o structură fină, cât și celui cu o structură groasă, de la măști de păr, șampon, balsam și până la tratamente pentru îngrijirea părului.


Șampoanele din gama Wella Enrich

tratamente pentru par wella enrich

Vă doriți tot timpul un păr bogat și sănătos? Șampoanele de la Wella sunt cele care vă ajută să obțineți un astfel de păr. Gama Enrich este destinată părului uscat și deteriorat, conferindu-i într-un final vitalitate și mult mai mult volum. Ingredientul principal al acestor șampoane este extractul de mătase, care lasă părul catifelat, plăcut la atingere și mult mai ușor de aranjat. Șamponul Enrich Moisturing destinat părului subțire și cu o structură fină este menit să îi confere părului o hidratare intensă și strălucire de durată. Părul lipsit de vitalitate și strălucire va deveni acum doar o amintire pentru că acest șampon are un efect rapid și conferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare. 


Balsamurile pentru hidratare din gama Enrich 

Părul uscat și degradat are acum o soluție: balsamul Wella Enrich hidratează în profunzime părul, îl lasă ușor de aranjat, plăcut la atingere și moale. Acesta îi conferă părului vitalitate, prospețime și suplețe, menținându-i în același timp vigoarea. Părul se descurcă foarte ușor, nici nu mai este nevoie de pieptănare, iar mirosul este foarte plăcut și se păstrează pe tot parcursul zilei.


Măștile de păr Wella Enrich 

Wella Professionals repară părul uscat și deteriorat, îl protejează și îi conferă vitalitate. Măștile de păr din această gamă au o structură cremoasă și bogată și îi conferă părului un aspect mătăsos și sănătos. În urma aplicării, părul va fi foarte ușor de pieptănat, structura va fi îmbunătățită vizibil, iar extractul de mătase al acestei game revitalizează firele de păr și le conferă o strălucire intensă. Măștile din această gamă au extrem de multe beneficii, astfel încât repară părul în profunzime, îl protejează de factorii nocivi din exterior, îi conferă părului mai mult volum și un aspect sănătos, toate acestea datorită ingredientelor active din compoziția lor, precum: extractul de mătase și untul de shea.

Masca se aplică extrem de simplu, astfel că după șamponare se distribuie uniform, se masează ușor și se lasă să acționeze 5-10 minute, iar apoi se clătește părul.


Tratamentele de la Wella Enrich 

Wella Enrich Repair Serum este un tratament care se aplică pe păr fără clătire, iar extractul de mătase și untul de shea refac părul degradat, îl repară instant, făcându-l plăcut la atingere.

Un alt tratament din aceeași gamă este Enrich Moisturising Treatment de la Wella, ce are o textură cremoasă și bogată, care reface părul degradat, conferindu-i un aspect sănătos și mătăsos, lăsând părul flexibil și fin.


Toate aceste produse din gama Wella Enrich se pot comanda și online de pe Glemis.ro la prețuri foarte accesibile.

De asemenea, acestea îi conferă părului mai mult volum, strălucire, protejează părul și îl repară pe cel degradat și uscat. 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha