Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Masti faciale - Promotii - Preț: 50 - 100 Lei - Colecție: Fusion

Măștile de față conțin mult mai multe ingrediente active decât cremele de față și de aceea, acestea acționează mult mai rapid. În cazul aplicării măștilor, trebuie să se evite zona ochilor și a buzelor pentru că acestea se irită mult mai repede, fiind zone destul de delicate.

Măștile de față cu ingrediente naturale sunt la îndemâna oricui, așa că acestea ar trebui să facă parte din ritualul de îngrijire, de aproximativ două ori pe săptămână pentru că tenul are nevoie de antioxidanți, vitamine, minerale și substanțe nutritive.

De asemenea, pentru a avea parte de rezultate mai eficiente puteți opta pentru măștile profesionale care sunt concepute pentru toate nevoile și problemele tenului: pentru o hidratare precisă, pentru calmare, măști antirid, măști pentru lifting, măști pentru toate tipurile de ten sau măști pentru regenerarea pielii. Pe Glemis.ro veți avea ocazia să găsiți absolut tot ceea ce aveți nevoie pentru tenul dumneavoastră.