Stilizează-ţi sprâncenele precum o profesionistă !

Stilizează-ţi sprâncenele


Întotdeauna sprâncenele au avut rolul de a contura chipul, creând o imagine delicată, alungită şi perfectă. Sigur că femeile apelează la tot felul de trucuri, strategii complicate de machiaj pentru a avea sprâncene perfecte, însă de multe ori acestea nu au efectul dorit şi crează o imagine nefavorabilă. Femeile care îşi doresc un chip armonios şi să scoată în evidenţă trăsăturile fine ale fetei, trebuie să ştie foarte bine care sunt regulile care trebuie respectate pentru a obţine acest lucru.

În domeniul frumuseţii, importanta sprâncenelor a fost foarte intensificată deoarece se consideră că aceasta ar fi cea mai plăcută trăsătură a fetei. Acestea fiind spuse, este important să acordăm mai multă importantă cosmetizării lor. Iată care sunt tendinţele în 2017 pentru aranjarea sprâncenelor.

Sfaturi de la profesionişti pentru stilizarea sprancenelor

În 2017 industria de beauty afirmă că forma sprâncenelor trebuie să funcţioneze în direcţia naturalului. Dacă anul trecut se purtau sprâncenele colorate, cu glitter, aranjate în diferite modalităţi fantezistice, ei bine, anul acesta nu mai sunt deloc în vogă aceste tipuri de extravagante. Ba chiar dimpotrivă, specialiştii consideră că nu este deloc indicat să apelaţi la toate aceste « artificii » pentru a în fi în vogă.

În cazul în care eşti una dintre norocoasele femei care au sprâncene dese, atunci nu trebuie să mai ai absolut nicio grijă pentru că stiliştii ne recomandă să nu mai utilizăm vopsea, ci să lăsăm culoarea cât mai naturală. Aşadar, vom spune adio trendului boyish brow şi sprâncenelor ultraevidentiate, mizând în schimb pe fire bogate, pline, dar contururi feminine. Sprâncenele au nevoie de atingerea unui specialist, care să le dea o formă frumoasă, ce îţi va evidenţia chipul şi pe care o poţi întreţine apoi acasă. Apelează la uleiuri hidratante, precum cel de argan sau de ricin; firele vor fi strălucitoare şi sănătoase, iar tu nu va trebui decât să le perii în formă dorită înainte de a pleca de acasă.

Eşti una dintre femeile cu suficientă îndemânare încât te poţi pensă singură, acasă ? Ei bine, în acest caz ar fi indicat să ştii câteva trucuri care te vor ajută să ai sprâncene frumoase . Iată care sunt sfaturile profesioniştilor :

  • În primul rând, dacă vrei o imagine de invidiat, va trebuie să foloseşti la o pensetă bună, curată şi cu picioruşele fine. Dacă este prea boanta sau mare, procesul va dura mai mult şi va cauza durere. Trebuie să te concentrezi asupra fiecărui fir de par şi să smulgi uşor.
  • Apoi, pielea trebuie să fie foarte îngrijită şi netezită în jurul sprâncenelor. În momentul în care pielea este delicată, părul alunecă mai bine. Dacă pielea este uscată, pensatul va fi mai dureros. Pensează-te după ce ai făcut dus – apă caldă îţi lasă pielea hidratata. Poţi, de asemenea, să umezeşti un material în apă fierbinte şi apoi să îl aşezi pe sprâncene pentru 2 minute. Va deschide porii, făcând procesul mai simplu. Aplică o loţiune pe sprâncene pentru a le da delicateţe şi a le face mai uşor de pensat.
  • Direcţia de creştere a sprâncenelor este foarte importantă când vine vorba despre stilizarea sprâncenelor. în cele mai multe cazuri, părul creşte către linia părului. În altele, aceste creşte în mai multe direcţii. Trebuie să pensezi în direcţia de creştere a părului.
  • Pensetă trebuie să fie ţinută la fel că la un creion, cu deschizătura în sus. Pentru a exersa va trebui să închizi de câteva ori pentru a învaţă mişcare.
  • De asemenea, capetele pensetei trebuie să fie aşezate la rădăcina firului de par, aşa că trage în direcţia rădăcinii creşterii lui. Continuă să faci asta până termini de pensat ambele sprâncene. Uneori îţi pot lacrimă ochii şi vei simţi mâncărimi în zona nasului însă este absolut normal.

Înainte de a începe stilizarea sprâncenelor va trebui să fixaţi locul de unde ar trebui să înceapă. Acest lucru diferă la o persoană la altă, însă tehnică următoare este valabilă pentru oricine. Ia un creion pentru sprâncene sau un alt instrument lung şi aşază în linie verticală de la colţul intern al ochiului la capătul nasului. Foloseşte un creion alb pentru a face un semn deasupra locului în care acesta trece peste sprânceană. De aici ar trebui să începi să pensezi. Aşază semnul puţin mai departe sau mai aproape. Această tehnică îţi va arată exact locul din care sprânceană ta ar trebui să înceapă, însă preferinţele personale pot varia. Asigura-te în principal că foloseşti un instrument subţire, ceva gros îţi va strică planul de construire a sprâncenei.

Sprâncenele arcuite frumos în jurul ochilor fac cu siguranţă diferenţa imaginii femeilor. Aşadar, cu ajutorul creionului liniază colţul exterior al sprâncenei cu cel exterior al nasului şi cel exterior al irisului. Marchează locul în care ar trebui să fie arcul şi repetă şi pentru cealaltă sprânceană. În continuare, află unde trebuie să se termine sprânceană. De această dată aşază instrumentul de la colţul exterior al nasului la cel exterior al ochiului. Marchează locul în care acesta cade pe sprânceană ta. Aici ar trebui să se termine sprânceană.

Grosimea sprâncenelor depinde de formă fetei, dar şi de stilul ales sau de fizionomia fetei. Aşadar, o femeie cu ochii mari va trebui să îi echilibrezi cu sprâncene groase, iar dacă ai ochii mici, îi vei echilibra cu sprâncene subţiri.

În plus, spaţiul dintre sprâncene şi ochi este foarte important. În cazul în care sprâncenele sunt aşezate pe frunte, sus, trebuie să alegi sprâncene mai groase pentru a-ţi încadra armonios chipul, însă dacă ai sprâncene joase, apropiate mult de ochi, alege sprâncenele mai subţiri, astfel încât să nu se lase greoaie pe ochi.

După ce stilizezi sprâncenele, le poţi accentua forma folosind un fard potrivit. Încercaţi kitul complet pentru definirea sprâncenelor – Complete Brow Defining Kit – Ardell. Nu folosiţi niciodată fard sau creion negru pentru că acesta va înăspri foarte mult privirea. Folosiţi fard sau creion în nuanţe de maro deschis sau închis, în funcţie de culoarea părului.

După aplicarea fardului alegeţi un gel pentru sprâncene sau o ceară specială pentru finisarea aspectului sprâncenei.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha