Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Spuma de păr profesională - Promotii - Tip produs: Nuantator de par

Spuma de păr profesională - Cele mai multe femei sunt extrem de preocupate de aspectul părului lor și îi conferă acestuia o îngrijire ca la carte pentru a obține un look apreciat de către toți cei din jur. O îngrijire corespunzătoare a părului aduce după sine o podoabă capilară extrem de frumoasă, sănătoasă și rezistentă, așa că trebuie să fim foarte atente în momentul în care alegem produse pentru păr.

Produsele profesionale sunt concepute de către cercetători foarte buni în domeniu pentru a-i conferi părului un aspect unic și o îngrijire personalizată.

Spuma de păr profesională este un produs folosit de către foarte multe femei, însă este important ca acest produs să fie ales așa cum trebuie, în funcție de nevoile părului, de textură și de efectul pe care dorim să-l obținem.

Înainte de a aplica spuma de păr, este esențial să facem acest lucru cât mai corect, astfel încât, părul trebuie să fie spălat și pregătit pentru aplicarea produsului. După ce a fost tamponat în prealabil cu un prosop, se aplică spuma, iar apoi se distribuie pe păr cu ajutorul unui pieptene. Se masează apoi părul cu ambele mâini câteva secunde și este foarte important să nu ținem părul înfășurat în prosop foarte mult timp pentru că volumul va fi diminuat. Ultimul pas în acest proces de îngrijire constă în uscarea părului șuviță cu șuviță cu ajutorul unei perii, însă este foarte important să ținem uscătorul la aproximativ 10 cm distanță pentru a preveni degradarea lui.