Slăbire Expres - Arde grăsimile și elimină apa!

ACTIV DRAINING este o băutură de slăbire cu aromă de fructe roșii care vă ajută

să vă atingeți obiectivul rapid și sigur!

Ajuta la eliminarea apei si a grasimilor
Reduce retenția de lichid 
Detoxifiere si drenaj 
Reducerea oboselii 

Program pentru bunăstare și pierderea în greutate

crema termoactiva de slabit si aticelulitica


Ce este DRINK ACTIV DRAINING Thalgo?


Thalgo Activ Draining Drink este un supliment alimentar exclusiv care ajută la eliminarea apei și a grăsimilor.

Gust de coacăze negre. O inovație exclusivă de slăbire integrativă, Activ Draining a fost formulată pentru oricine dorește să vizeze o slăbire expres vizând mecanismele cheie implicate în eliminarea apei și a grăsimilor.

Acest produs este concentrat în 3 extracte de plante: mate, coada de cal și hibiscus. De asemenea, recunoscute pentru proprietățile lor de detoxifiere și drenaj, algele maro, Ascophyllum nodosum, stimulează eliminarea depozitelor grase în profunzimea țesuturilor.

Activ Draining poate fi, de asemenea, luat ca un supliment alimentar pentru stimularea aportului de vitamina C, care ajută la reducerea oboselii. Conține cafeină.


THALGO ACTIV DRAINING maximizează pierderea în greutate

Un amestec delicios din fructe roşii, plante active şi alge pregătește şi transformă într-un mod spectaculos organismul, iar bunăstarea este restaurată datorită coacăzelor cu efect puternic antioxidant, ajută la combaterea oboselii fizice, întinerirea şi corectarea echilibrului energetic al organismului.

Combinaţia ideală de plante şi alge marine acţionează împreună pentru a “arde” grăsimile mai rapid, pentru tonifierea şi detoxifierea completă a corpului.


Cheia pentru o pierdere în greutate sănătoasă


În loc să utilizaţi pilule pentru slăbit, ce pot cauza diverse iritaţii stomacului dumneavoastră, deoarece sunt extrem de greu de digerat, puteţi hrăni corpul cu băutura de slăbit revoluţionară THALGO ACTIV DRAINING, ce vă ajută să opriţi consumul de alimente nesănătoase prin reducerea poftei de mâncare şi stimularea arderilor.


Scapă-ţi corpul de deşeuri excesive!

Băutura detoxifiantă Activ Draining Thalgo acționează asemenea unui diuretic, astfel încât veți putea elimina surplusul de apă din organism, excesul de sodiu și orice alte acumulări sau deșeuri din corp care nu au fost eliminate până acum.


Fructele, legumele, plantele medicinale și toate celelalte ingrediente din băutura pentru slăbit Activ Draining au fost selectate pentru capacitatea lor de a ajuta organele și sistemele să se elibereze de toxinele stocate. Această băutură conține apă, ce vă ajută să le eliminați și mai ușor.


Recuperează-ţi sistemul digestiv!

Daca ați observat că sistemul dvs. digestiv a avut probleme, fie ca este vorba de constipație, diaree, stomac deranjat, colon spastic sau orice altă tulburare digestivă, băutura detoxifiantă Activ Draining te poate ajuta în mai multe moduri.

Poate ca cel mai important factor este că aceasta vă îmbogățește sistemul digestiv cu substanțele nutritive care îi lipseau din cauza dietelor proaste și a alimentelor nesănătoase.

Băutura detoxifiantă Activ Draining este extrem de benefică pentru ficat. Ficatul joacă un rol important în sistemul dumneavoastră digestiv, chiar dacă nu pare a fi așa. Obținerea funcționării corecte a ficatului este un pas important în a avea o experiență de succes în ceea ce privește pierderea în greutate.


Stabileşte etapa pentru o alimentaţie mai sănătoasă

Puteți începe prin a folosi Activ Draining pentru a separa vechiul mod de a trăi de noul mod de viață. Adesea, corpul va respinge noile schimbari, iar vechile obiceiuri vă vor aduce înapoi pe căi greșite. Punerea unei pante psihologice între vechi și nou poate fi foarte utilă.

La nivel fizic, este o modalitate pentru corpul dumneavoastră să nu primească doar ceea ce are nevoie, ci să obțină o reprimare de la toate lucrurile de care nu are nevoie. Activ Draining de la Thalgo vă ajută să înlocuiți orice băuturi carbogazoase și zaharoase și vă va face să vă abțineți de la alimentele pregătite cu ingrediente necunoscute, optând pentru alimente crude și sănătoase.


ŞTIAŢI CĂ: o combinaţie de diferiţi ingredienţi activi este mult mai eficientă în procesul de slăbire decât dacă se folosesc separat, datorită sinergiei şi a complementarităţii lor?


Satisfacție garantată


Produsele Thalgo sunt adevărate inovaţii în domeniul frumuseţii marine de mai bine de 50 de ani.

Aparţinând unui brand franțuzesc cu mare rezonanţă în industria cosmetică din întreaga lume, produsele Thalgo folosesc toate bogăţiile mării, având în compoziţie molecule active cu puteri inegalabile de regenerare, stimulare, hrănire şi hidratare a corpului.

Toate produsele Thalgo sunt concentrate autentice cu o eficacitate marină care respectă cele mai exigente standarde de siguranţă şi performanţă, oferind fiecărei femei oportunitatea unei îngrijiri profesionale.

Thalgo

Fiind apreciate de profesioniştii în frumuseţe şi adoptate de către mii de femei din întreaga lume, produsele Thalgo oferă o îngrijire intensificată, protejând şi fortificând organismul, atât la interior, cât şi la exterior, obţinând astfel pachete complete de frumuseţe.

Experienţa Thalgo combină ingrediente hi-tech active potrivite fiecărei persoane şi asigură fermitate, sănătate şi hidratare. De peste 50 de ani în domeniul thalassoterapiei şi a tratamentelor marine, Thalgo oferă toate informaţiile şi experienţele nutriţionale care aparţin conceptului THALASSO-NUTRITION.

Algele din compoziţia sa sunt alese cu grijă şi au proprietăţi nutritive excepţionale, devenind un tratament indispensabil în elaborarea de suplimente nutritive pentru slăbire.ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este un supliment alimentar?

Suplimentele nutritive sunt preparate condiționate sub formă de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au în compoziția lor nutrienți (macro- și micronutrienți) și/sau alte substanțe comestibile, care sunt consumate în cantități definite, în mod suplimentar față de aportul alimentar obișnuit.

De ce Thalgo?

THALGO a explorat bogățiile și extraordinarul potențial al mării de peste 40 de ani. Încă de la jumătatea anilor ’60, Thalgo a fabricat produse pe bază de alge marine micronizate (bogate în iod), care includ un complex de substanțe cu remarcabile proprietăți terapeutice și cosmetologice. Procesul de fabricație este patentat (invenție și patent special în medicină).

Care sunt contraindicațiile Suplimentelor Thalgo?

Nu au voie să folosească suplimente femeile însărcinate , copiii sub 15 ani, persoanele cu afecțiuni ale glandei tiroide, aflate sub tratament medical, persoanele cu HTA care trebuie sa mănânce fără sare, persoanele cu diabet.

Ce efect au algele ?

Algele sunt considerate „super-plante” cu un conținut nutrițional de excepție: conțin minerale: I, Ca, Mg, Cu, proteine, de 20 de ori mai multe vitamine decât plantele, foarte puține lipide, conțin fibre cu rol în reglarea tranzitului intestinal, antioxidanți, au efect puternic detoxifiant.

De ce trebuie să le folosim?

În momentul în care alimentația noastră este haotică, stilul de viață dezorganizat și stresant, în organism apar diferite carențe, care pot fi compensate cu ajutorul suplimentelor.

Prin ce se diferențiază suplimentele de cremele care au în compoziție aceleași ingrediente?

Cremele sunt aplicate local, la nivel extern, iar ingredientele lor se absorb în proporție de 5-20%. Suplimentele acționează din interior, la nivelul întregului organism, iar absorbția lor este în proporție de 90-95%. Ideal, pentru efecte garantate, este recomandată asocierea suplimentelor cu cremele.


TestimonialeAm ceva probleme medicale care nu mă lasă să pierd niciun kilogram cu exerciții fizice sau cu schimbarea dietei. Am încercat diverse pilule de slăbit, care de care mai scumpe, însă fără niciun rezultat. Apoi am început să iau "Activ Draining" și am pierdut deja câteva kg fără nicio schimbare în dietă sau exerciții.

Aceasta este o mare victorie pentru mine, pentru că nimic altceva nu a fost de folos. Activ Draining mi-a suprimat apetitul chiar după primele administrări. De asemenea, am observat că am scăpat de senzația de balonare și de constipație, ceea ce este minunat. Chiar am observat o creștere spectaculoasă a energiei.

Poate că pierderea în greutate provine de la arderile de grăsime? În orice caz, cred că acest produs este minunat, în special având în vedere cât de accesibil este. Pur și simplu iau o cupă când mănânc, nu mai mult de 2 administrări, în primele zile. Fără efecte secundare! Sper că opinia mea va ajuta pe cineva să ia în considerare cumpărarea acestui produs.Folosesc Activ Draining de la Thalgo încă din septembrie 2014, ori de câte ori am nevoie să slăbesc ultra rapid. Mi-a fost recomandat de un angajat la cabinetul meu de stomatologie.

Ceea ce m-a atras la acest produs a fost că, înainte de toate, are ingrediente naturale care îmi plac și, în al doilea rând, că se poate administra extrem de ușor, în timpul mesei.

Toate celelalte suplimente alimentare pe care le-am încercat trebuia să le iau cu 30 de minute sau mai mult înainte de masă și, sincer, nu mi-aș fi putut planifica niciodată asta din lipsă acută de timp! Sunt foarte sensibil la efectele secundare ale pastilelor sau ale unor suplimente pe care le-am încercat, însă am fost plăcut surprins de faptul că nu am absolut niciun efect secundar de la acest supliment.

În noiembrie 2016 am început o dietă fără carbohidrați alături de această băutură și am pierdut multe kilograme în câteva luni. Abia am reușit să fac câteva serii de exerciții în tot acest timp, mergând doar pe plimbări foarte scurte spre serviciu în timpul prânzului meu. Sunt acum la greutatea mea țintă, și nu mai am nicio poftă de dulce sau alte mâncăruri nesănătoase. Vă mulțumesc pentru că ați oferit un produs care funcționează pentru mine și pentru că organismul meu îl poate tolera!


Thalgo Activ Draining
Reducere de
 34%Opinii (241)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha