Șampoane Wella Professionals

Sampoane wella professionals


Curățarea părului se face într-un mod corespunzătoar cu ajutorul șamponului, care este un agent de curățare pentru scalp și păr. De cele mai multe ori, șampoanele au în compoziția lor un surfactant principal pentru efectul de spumă și detergent, precum și un surfactant secundar pentru aranjare și condiționare, care îi dă părului un aspect deosebit. 

Avantajele șamponului sunt diverse și nu se limitează doar la curățarea părului. Șampoanele trebuie să acționeze delicat asupra părului pentru a-l face frumos, proaspăt, delicat și plăcut la atingere. Șampoanele se găsesc sub diferite forme, astfel că acestea pot fi lichide, sub formă de pulbere, aerosoli, cremă sau pastă, însă majoritatea se prezintă sub formă lichidă.

În funcție de tipul de păr, de vârstă sau de sezon este necesar să ne alegem un șampon care să ni se potrivească oricând și care să ne satisfacă toate nevoile. În cazul în care șampoanele din comerț ne fac nemulțumiți, este bine să le încercăm și pe cele profesionale pentru a vedea cum se comportă părul. Acestea, pot avea mai multe avantaje decât cele din comerț pentru că nu au foarte mulți detergenți și conțin mai multe ingrediente active. Industria frumuseții ne pune la dispoziție game largi de produse destinate îngrijirii părului, însă de exemplu Wellla Professionals poate avea produse care ni se potrivesc mănușă. 

Experții în frumusețe au create diferite game, care să corespundă tuturor tipurilor de păr. Astfel încât, părul uscat, fin și deteriorat poate fi acum reparat mult mai ușor cu ajutorul șamponului Wella Enrich Moisturising care are proprietatea de a hidrata în profunzime părul și datorită ingredientelor sale active, părul va rămâne strălucitor și plin de volum, asigurându-i o curățare blândă. Extractul prețios de mătase lasă părul mătăsos, ușor de coafat și strălucitor. 

Părul vopsit poate fi mult mai ușor de întreținut cu ajutorul unui șampon care are în compoziția sa praf de diamant, ce îi conferă strălucirea după care tine. Astfel că Wella Brilliance este șamponul de care are nevoie părul vopsit pentru a-i conferi intensitate nuanței, iar ingredientele sale active îl lasă strălucitor, mătăsos, delicat și ușor de coafat.

Dacă este necesar să ne alegem șamponul în funcție de nevoi, părul matur are acum parte de îngrijire din plin cu ajutorului șamponului Wella Age Restore care reușește să restructureze fibra capilară, revitalizând părul și lăsându-l mai rezistent, mai moale și mai suplu. Ingredientele active din compoziția sa, precum panthenolul sau karite hrănesc părul în profunzime, fiind alegerea ideală pentru un păr cu aspect matur.

Wella Professionals vine și în ajutorul unui scalp sensibil prin crearea șamponului Wella Calm Sensitive, care nu conține parfum și are grijă de pielea sensibilă pentru că nu provoacă inflamații sau alergii. Acesta este creat special pentru a calma scalpul, având un efect răcoritor, datorită mentolului din compoziția sa.

Mătreața are acum o soluție: șamponul Wella Clean Anti-Dandruff curăță delicat scalpul, cu ajutorul extractului de șampanie, care lasă părul fin, hidratat și curat. Acest șampon este recomandat pentru toate tipurile de păr pentru că îndepărtează eficient cojile inestetice, indiferent că este vorba despre mătreața grasă sau uscată.
Pentru un păr dornic de mai mult volum, șamponul Wella Enrich Volumizing este conceput special pentru părul deteriorat și uscat. Extractul prețios de mătase îi conferă părului o îngrijire delicată, vitalitate și mai mult volum.

Wella Pure Purifying este un șampon creat special pentru persoanele care folosesc multe produse de styling și care au nevoie de o curățare în profunzime a părului. Ingredientele active, precum extractul de bambus au capacitatea de a curăța în profunzime părul îmbâcsit sau încărcat de fixativ, gel, praf și alte produse de styling. Șamponul are proprietatea de a îndepărta rezidurile, curățând părul. După utilizarea lui, se recomandă și folosirea unei măști hidratante care să hrănească părul.

Așadar, șampoanele profesionale sunt concepute pentru a îngriji și înfrumuseța părul în funcție de nevoi, conferindu-i acestuia strălucire, revitalizare și în primul rând hidratare. 

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha