Poluarea, un factor important in degradarea parului


Traim intr-un mediu poluant, nociv, astfel ca oriunde am merge intalnim masini, mai mult sau mai putin poluante, astfel parul nostru preia depozitele metalice si alte particule de materie.

Ce se intampla de fapt cu parul?

Parul atrage particulele de materie din aer, particule care-i distrug cuticulele si chiar tulpina interioara a firului de par. Astfel ca parul devine uscat, mai putin stralucitor si foarte dificil de aranjat. Daca parul tau mai este si vopsit, atunci este chiar mai rau.

Ce putem face pentru a combate efectele nocive ale poluarii asupra parului?

Alegerea produselor potrivite este intotdeauna o provocare.

- Primul pas consta intr-un detox al parului si asta o poti face cu Detoxifying Mud - Semi di Lino - Sublime - All Hair Types - Alfaparf Milano. Acesta purifica în profunzime părul și scalpul, curăța în profunzime si creaza un scut anti-poluare pentru protecție totală. In plus este un filtru UV și antioxidant pentru prelungirea frumuseții culorii.

- Al doilea pas consta in folosirea frecventa a unor sampoane si balsamuri care curata de par in profunzime si restructureaza firul de par pana la radacina. De mare ajutor sunt produsele Infra Care de la CHI,  dezvoltate special  cu cheratina, ceramica si vitamine pentru o curatare profunda a parului din interior spre exterior, indeparteaza acumularile de produse, sebumul si rezidurile din par.

-Iar pentru tusa finala poti adauga si un strop de Argan Oil - CHI , pentru refacerea stralucirii firului de par.

Nu uita : nu exista „bad hair” ci doar „good solutions”.

produse-originale-glemis

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha