Parfumuri divine pentru femei divine

Parfumuri divine pentru femei divine


În urmă cu multă vreme, parfumurile au apărut în ideea de a acoperi mirosurile neplăcute, însă astăzi acestea sunt cartea de vizită a femeilor, accesoriul mai preţios decât bijuteriile sau haina. În afară de orice, simţul olfactiv are rolul sau esenţial în artă seducţiei deoarece, conform specialiştilor, simţul olfactiv are un rol esenţial în atracţia sau respingerea dintre două persoane. Pentru oricare dintre noi parfumul reprezintă simbolul senzualităţii, al personalităţii şi al stilului. Dacă alegi parfumul potrivit personalităţii tale, întotdeauna vei fi feminină şi cochetă şi vei crea o impresie bună celor din jur. Parfumurile care durează cel mai mult sunt cele care au o concentraţie de 20-30%, şi se menţin aproximativ 8 ore. Apă de parfum are în compoziţie aproximativ 18% aromă naturală şi se poate menţine până la aproximativ 6 ore. Apa de toaletă conţine până la 12% parfum şi se menţine 4 ore. În continuare vom vorbi despre felul în care parfumul te caracterizează şi despre parfumul potrivit în funcţie de personalitatea fiecărei persoane.

Femeia independenta

Trebuie să recunoaştem că puţine sunt femeile care au puterea de a fi complet independente, iar acest lucru se datorează fragilităţii lor. Totuşi, o femeie puternică trebuie să îşi facă simţită prezenţa, mai ales prin parfum. Femeile puternice aleg de regulă parfumuri cu tente masculine. Individualitatea lor este adesea exprimată prin arome puţin înţepătoare, precum santalul, care sunt folosite în parfumuri pentru bărbaţi. Aceste femei au o fire îndrăzneaţă şi se descurcă şi singure în orice situaţie. Totodată, ele sunt sigure pe puterea lor de seducţie şi nu se lasă intimidate de sexul opus. Femeile din această categorie caută bărbaţi adevăraţi, nu băieţi imaturi şi iresponsabili. Apa de parfum Goldea Bvlgari este inspirată de aur şi lumina şi poate fi considerat un tribut adus zeiţei aurului. Acest parfum a fost lansat în 2015 şi reprezintă începutul unei colecţii noi din marca Bvlgari. Datorită compoziţiei sale oriental florale, un amestec de mosc cristal, floare de portocal, zmeură şi bergamotă, Goldea Bvlgari îşi face simţită prezenţa încă de la prima pulverizare. Din aceeaşi gama, Jasmin Noir este un parfum dedicat femeilor puternice, elegante şi stilate.

Eu cred că exact ca în cazul pantofilor, machiajului, tunsorii şi a hainelor, cu unele lucruri ne stă bine şi cu altele nu. De câte ori vi s-a întâmplat să mirosiţi parfumul unei prietene şi să-l admiraţi cu voce tare, dar în momentul în care va daţi cu acelaşi parfum, parcă pe pielea voastră miroasea altfel? Asta se întâmplă pentru că fiecare dintre noi avem un anumit tip de derm, iar ceea care da cu adevărat « viaţă » unui parfum este pielea. Pe scurt: orice parfum am alege, mirosul lui va fi unic pe pielea noastră.

Femeia populară

Eşti o persoană căreia îi place foarte mult să socializeze şi care se încadrează uşor în orice grup ? Ai o personalitate colorată şi eşti sufletul petrecerii de fiecare dată când ieşi undeva? Atunci parfumul care te caracterizează este cel cu arome fructate. În general, femeile pline de viaţă şi care adoră să socializeze merg pe varianta parfumurilor cu note dulci şi comestibile, precum aromele de măr, fructul pasiunii sau cireşe. Totuşi, mirosul dulce nu trebuie să fie copleşitor, ci subtil. Jucăuşe şi amuzante, aceste femei atrag oamenii prin dulceaţă lor, exprimată perfect prin parfumul pe care îl aleg. Încearcă un parfum de la Versace, Nina Ricci sau Givenchy.

Femeia senzuală

Există şi această categorie a femeilor cărora le place foarte mult să iese în evidenţă, atrăgând atenţia prin senzualitate. Această femeie este o "prădătoare" înnăscută şi adesea reuşeşte să cucerească bărbaţii printr-o simplă privire misterioasă. Cu mişcări de felină şi o senzualitate aparte, ea optează de obicei pentru parfumuri cu tente orientale, cu tente de transafir, patchouli sau mosc. Aceste arome îmbată imediat simţurile şi sunt încărcate cu sexualitate, reprezentând încă o armă de seducţie din arsenalul acestei cuceritoare.

Dacă eşti o femeie căreia îi place atenţia şi care se remarcă prin senzualitate, însă misterioasa, în acelaşi timp recomand parfumul pentru femei Givenchy Ange ou Demon Le secret deoarece acesta are cele mai ispititoare şi sofisticate arome, surprinzând prin prospeţimea să florală.

Dacă v-aţi identificat în unele din aceste cazuri şi v-aţi decis să mergeţi să va cumpăraţi un parfum conform personalităţii, iată care sunt sfaturile de care trebuie să ţineţi cont :

Ø  Un parfum miroase diferit pe pielea noastră vara faţă de iarnă, când de exemplu avem nevoie de un parfum mai puternic, căci frigul reduce puterea aromei.

Ø  Nu uitaţi! Cel mai indicat moment al zilei pentru a cumpără un parfum este după amiază, căci atunci simţul mirosului se pare că este mai intens.

Ø  În ziua în care vreţi să cumpăraţi un parfum, nu folosiţi niciun altul înainte, căci acesta va interacţiona cu cel sau cele pe care le veţi încerca, şi astfel nu veţi avea aromă exactă a celui nou pe pielea voastră!

Ø  Dacă aveţi pielea uscată trebuie să folosiţi o cantitate mai mare de parfum, faţă de cele care au tenul gras.

Ø  Nu frecaţi niciodată, dar niciodată (şi credeţi-mă am văzut multă lume făcând asta) zona în care aţi aplicat parfumul, căci îi veţi schimbă defintiv «?buchetul?».

Ø  Aplicaţi parfumul după ce aţi făcut dus şi mai ales după ce v-aţi uscat complet!

Ø  Un sfat pe care cred că îl ştie toată lumea, dar pe care prefer să îl repet: parfumaţi-va în zonele cele mai intens vascularizate!

Ø  Nu cumpăraţi parfum fără să-l fi testat şi pe pielea dvs!

Ø  Aromă de pe beţişorul de carton pus?la dispoziţie de magazin este unul neutru şi nu combinaţia dintre mirosul vostru şi lichidul magic.

Ø  Este foarte important să ştii "să porţi" un parfum. Nu vei fi deloc atrăgătoare dacă îi vei îmbâcsi pe cei din jur cu parfumul tău. Important este că doar persoană de lângă ţine să simtă un miros discret.

Ø  Rămâne la alegerea ta să decizi ce vrei să inspiri celor din jur.

Ø  Datorită faptului că evaporarea parfumului începe de la picioare spre umeri, la fel se va desfăşura şi aplicarea, de jos în sus. Mai întâi încheieturile mâinilor, decolteul şi gâtul. Opţional se poate aplică şi în spatele genunchilor sau la ombilic.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha