Olaplex te ajută în orice schimbare

Olaplex te ajută


Femeile moderne adoră să se îngrijească şi sunt atente la cele mai noi tendinţe atunci când vine vorba despre “a avea stil” in materie de coafuri. Ştim cu toţii că felul în care este aranjat părul unei femei reflectă starea de spirit, dar şi personalitatea acesteia. De cele mai multe ori, schimbarea la nivelul părului are un efect reparator şi este folosită de 80% dintre femei în momentul în care depăşesc o perioada proastă a vieţii.

Sigur că în momentul în care avem parte de o dezamăgire, dăm fugă la salon de înfrumuseţare, iar o schimbare de look pare să rezolve absolut toate problemele. Care sunt culorile de par care se poartă în vara anului 2017 ? Ei bine, când vorbim despre schimbarea culorii părului trebuie să facem cea mai bună alegere. Astfel, nu putem să ne schimbăm culoarea părului doar pentru că ne-ar plăcea să fie altfel, ci trebuie să ţinem cont şi de culoarea tenului, de nivelul de degradare în timpul procesului de colorare, de ceea ce ne avantajează şi, bineînţeles, de ceea ce se poartă.

Dacă până acum stilul ombre ne-a dat adevărate bătăi de cap, de această dată se poartă reflexiile mai naturale, iar modificarea culorii trebuie să fie mult mai lină decât cea în cazul celui menţionat anterior. În 2017 se foloseşte foarte mult tehnica numită « sombre ». Pentru realizarea acestei culori se folosesc nuanţe foarte apropiate de culoarea naturală, iar gradatia culorii va avea lor numai pe orizontală. Această metodă este foarte potrivită pentru femeile care nu doresc să îşi vopsească părul foarte des, dar mai ales rădăcinile. Tehnică sombre nu presupune vopsirea în mod repetat a şuviţelor de par, evitând astfel degradarea lui.

Sombre efectuat acasă

Costurile ridicate în ceea ce priveşte serviciile unui hair-stilist cunoscut determina cea mai mare parte a femeilor să dorească să îşi facă o schimbare de look chiar la ele acasă. Citind numeroasele recomandări de pe diferite site-uri, ne dăm seama că nu este indicat să încercăm să ne vopsim acasă. Motivul acestor indicaţii se referă strict la faptul că părul ar putea fi grav deteriorat dacă nu folosim produse de salon.

Ei bine, dacă înainte era destul de greu să procuram produsele de salon, acum este totul foarte simplu. Glemis este unul dintre cele mai cunoscute site-uri cu produse profesionale de îngrijire. Tot aici găsim şi aceste produse de-a dreptul miraculoase cu ajutorul cărora putem să ne vopsim părul acasă, fără nicio problema, însă în condiţii de salon.

Pentru o decolorare perfectă a părului şi pentru a evita complet deteriorarea acestuia, glemis pune la dispoziţia tuturor revoluţionarul produs Olaplex. Acest produs pătrunde în interiorul firului de par fără să îl agreseze absolut deloc.

Olaplex este un produs care se foloseşte în cele mai bune saloane de înfrumuseţare, însă puteţi să îl folosiţi şi acasă, fără să va fie teamă că nu se va potrivi părului. Dacă sunteţi o împătimită a părului blond şi vreţi că acesta să nu aibă de suferit, Olaplex este cea mai bună alegere.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha