Obţine un bronz perfect şi uniform fără niciun efort!

Obţine un bronz perfec

Multe femei preferă bronzul natural în defavoarea celui artificial, însă toate ar trebui să ştie că expunerea necorespunzătoare şi prelungită la razele soarelui creşte foarte mult riscul apariţiei cancerului piele. În mod cert, bronzarea arficiala la solar nu poate fi comparată nicicum cu bronzarea naturală, iar cea de a două poate fi obţinută foarte uşor, fără să îţi pui sanatatatea în pericol, însă cunoscând anumite trucuri. Dacă îţi doreşti un bronz perfect, este obligatoriu să nu exagerezi.

Acestea fiind spuse, există câteva metode pe care le poţi include în rutină ta zilnică astfel încât să poţi obţine de fiecare dată acel bronz perfect că şi sărutat de soare. Chiar dacă poţi alege bronzul artificial obţinut prin pulverizare, sau la salon, acest articol îţi va spune mai multe despre bronzarea la razele naturale ale soarelui. Iată ce recomandă specilistii femeilor care îşi doresc un bronz perfect pe toată perioada sezonului cald:

Bronzare perfectă, uniformă şi accelerată

Într-adevăr, un bronz perfect şi uniform se obţine destul de greu dacă vrei să ai în vedere şi sănătatea pielii tale, însă nu este deloc imposibil să obţii aceste lucruri. Un bronz frumos şi rezistent se obţine cel mai uşor atunci când pielea este bine exfoliată. Straturile de ţesut mort ce nu sunt eliminate la timp pot afecta mai târziu bronzul. Astfel, exfolierea este primul truc pe care specilistii îl recomandă femeilor care îşi doresc efecte garantate.

Este important să exfoliezi cu grijă pielea, într-un mod delicat, acordând atenţie suplimentară zonelor cu tegument mai gros: coate şi genunchi. Odată ce ai exfoliat pielea, este important să o protejezi corect, cu crema hidratantă şi cu o loţiune de bronzat. Foloseşte crema de faţă cu protecţie solară SPF 30 Creme Visage – Mary Cohr. Pentru corp, foloseşte laptele cu protecţie solară 20 – Lait Solaire Visage et Corps – Mary Cohr.

Apoi, cea de a doua condiţie pentru un bronz perfect este alegerea corectă a intervalului orar de bronzare. Monitorizează indicele UV: trebuie să te asiguri că monitorizezi indicele UV în fiecare zi. Evita să stai la plajă atunci când soarele este cel mai sus pe cer ca să nu te arzi şi că să nu creşti riscul de a face cancer. În general, acest lucru înseamnă că nu ai voie să te bronzezi între orele 12 -14 după amiază.

Lotiunea de bronzat şi calitatea acesteia este extrem de importantă. Indiferent de nuanţa pielii, radiaţiile ultraviolete pot afecta sănătatea pielii. Chiar dacă vrei un bronz rapid, este important să foloseşti o loţiune pentru protecţie solară cu SPF de cel puţin 15. Recomandăm spray-ul pentru protecţie solară – High Protection Sun Spray SPF30 Babor. În absenţa protecţiei pielii, riscul de arsuri este mare şi, chiar dacă obţii bronzul pe care îl doreşti, va dura mult mai puţin, deoarece pielea arsă de cojeste rapid.

Dacă înoţi, fie în piscină, fie în mare, este important să aplici din nou lotiunea pe toate zonele de piele expuse la soare. De asemenea, va trebui să aveţi grijă să va întoarceţi la fiecare 30 de minute pentru a obţine un bronz uniform, însă în niciun caz nu se recomandă expunerea la soare în timpul orelor amiezii. Întoarcerea pe burtă sau pe spate este cel mai eficientă atunci când este însoţită de o mişcare după razele directe ale soarelui. Unghiul direct al razelor de soare este important pentru un bronz rapid şi reuşit. Orientarea după soare din ora în ora este la fel de importantă pentru pielea ta.

De asemenea, dacă îţi doreşti un bronz perfect va trebui să foloseşti o crema bronzanta deoarece aceste creme te vor ajut aşa îţi închizi pigmentul mult mai uşor. Specialiştii recomandă lotiunea bronzanta pentru corp – Promo Bronzing Body Lotion Babor. Te ajută şi să te bronzezi mai uniform. Ai grijă numai să nu exagerezi, altfel te vei bronza mai mult decât îţi doreşti.

Hidratarea este un alt aspect de care trebuie să ţineţi cont în momentul în care va doriţi un bronz uniform şi o piele sănătoasă. Hidratează-te frecvent: pielea este aproape 80% apă. Iar atunci când te expui la soare în mod intenţionat, pierzi destul de multă apă. Hidratează-te cu regularitate, o dată la 15 minute pentru rezultate ideale. De asemenea, unul dintre cele mai importante pasuri pentru obţinerea unui bronz rapid. este rutină de îngrijire de după expunerea pielii la soare.

Fă un dus rapid, dar nu folosi săpun pe tot corpul. Cu cât săpunul sau gelul de dus sunt mai puternice, cu atât întârzie mai mult bronzul. După dus este importantă aplicarea unei loţiuni hidratante, eventual una creată special pentru momentele de după plajă, ce ajută pielea să reţină umezeală.

Foloseşte fiolele calmante dupra bronzare – After Sun Fluid Babor. Aceste fiole sunt foarte bune pentru protejarea pielii de expunerea de soare şi de radicalii liberi.. Ewa conţine o formulă intensivă, concepută pentru regenerare, calmare şi hidratare a pielii, lăsând un aspect radiant complet, întinerit şi readus la viaţă. Astfel, pielea ta va fi mai pregătită a două zi pentru a continuă să se bronzeze rapid şi eficient.

Alimentaţia este foarte importantă când vorbim despre obţinerea unui bronz perfect şi uniform. Un alt lucru bine de ştiut este că bronzul ţine şi de alimentaţie. Un corp sănătos şi mai ales o piele sănătoasă este "terenul" potrivit pentru bronzul pe care ţi-l doreşti. Aşadar, înainte de a pleca în vacanţă se recomandă să faci o cură de legume şi fructe care conţin vitamine ce protejează pielea şi prelungesc totodată bronzul.

Vitamina A te ajută să te bronzezi fără să te înroşeşti şi ajută la fixarea colorarea uniformă şi de durata a pigmentului. Vitamina A se găseşte în special în fructele şi legumele verzi, galbene sau portocalii. De asemenea, vitamina C are un puternic efect anitoxidant şi contracarează efectele nocive ale ultravioletelor.

O găsiţi în conopidă, varză, lămâie, roşii sau piersici. Şi vitamina E reduce în mod semnificativ deteriorarea celulară şi creşte toleranţă pielii la soare. În plus, betacarotenul are un rol important în protejarea pielii de către razele UV. Betacarotenul se găseşte în mrocovi, caise, ppiersici, afine, fructe de pădure sau spanac.

 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha