Moroccanoil sampon si balsam review

Moroccanoil sampon si balsam review


Obținut din fructele copacului de argan, uleiul de argan, denumit și ulei marocan este unul dintre cele mai prețioase și eficiente uleiuri din zilele noastre deoarece are efecte energizante și antiinflamatorii și hidratează în profunzime atât pielea, cât și părul. Acesta are beneficii multiple pentru că pe lângă cele enumerate, ajută la o bună circulație sangvină și protejează sistemul imunitar. Acest elixir al tinereții are în compoziția sa acizi grași, antioxidanți, dar și o cantitate destul de mare de vitamina E. 

În ceea ce privește îngrijirea părului, acesta are efecte nebănuite pentru că hrănește părul uscat, îl protejează de razele solare și, de asemenea este benefic și în îndepărtarea problemelor scalpului. Acest produs miraculos a fost introdus într-o cantitate considerabilă și în produsele Moroccanoil, care reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru păr.

Șamponul Moroccanoil

sampon si balsam moroccanoil

este perfect pentru părul tratat chimic, cu firul subțiat și deteriorat pentru că ajută la ajută la hidratarea și regenerarea lui. De asemenea, șamponul are în componența sa keratină care ajută la refacerea firului de păr, antioxidanți și acizi grași care restructurează firul de păr, redându-i elasticitatea și făcându-l mai ușor de coafat. Părul nu va fi uscat sau degradat în urma folosirii acestui șampon pentru că nu conține parabeni, sulfați sau fosfați. În momentul utilizării se recomandă ca părul să fie foarte bine clătit cu apă pentru ca șamponul să spumeze bine, iar după șamponare, se recomandă din nou clătirea părului cu apă din abundență. Pentru rezultate excelente se recomandă și folosirea balsamului Moroccanoil.

Balsamul Moroccanoil

îi va asigura părului hidratarea de care are nevoie, îl protejează de acțiunea factorilor exteriori, iar părul va reveni la nivelul optim de hidratare, recăpătându-și elasticitatea și suplețea. La fel ca majoritatea produselor Moroccanoil, balsamul conține ulei de argan, care are în componența sa antioxidanți și proprietăți de hidratare și regenerare, iar keratina restructurează firele de păr. De asemenea, balsamul Moroccanoil nu conține parabeni, sulfați sau fosfați, fiind o alegere sănătoasă pentru un păr sănătos. Aplicarea se face pe părul umed, de la jumătatea firului de păr și până spre vârfuri, evitându-se rădăcinile. 

Avantajele șamponului și balsamului Moroccanoil sunt multiple, astfel că părul va avea parte de o strălucire de lux și de o îmbunătățire vizibilă. Complimentele vor fi la ordinea zilei pentru că părul va deveni moale, suplu, hidratat și îngrijit. Din punct de vedere al texturii, șamponul și balsamul au o consistență mare, fiind astfel destul de economice pentru că la utilizare nu este nevoie de o cantitate mare de produs.

Principalul dezavantaj al produselor poate fi prețul ridicat, astfel că este posibil să nu ți le poți permite de fiecare dată, iar balsamul nu trebuie aplicat la rădăcină și trebuie clătit cu apă din abundență pentru că altfel cuticula se va îngreuna, iar părul se poate îngrășa mai repede.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha