Moroccanoil păreri

Moroccanoil păreri


Tratamentul Moroccanoil a fost conceput de către Carmen Tal și a fascinat încă de la început prin eficacitatea sa, fiind folosit de către foarte multe celebrități, dar și de către foarte mulți hair stiliști în saloanele de înfrumusețare. Având în vedere că tot mai multe vedete folosesc acest produs este inevitabil să nu fim tentați să îl încercăm și noi. Eu am fost impresionată de calitățile gamei Moroccanoil, care cuprinde: șampoane, balsamuri, tratamente, uleiuri sau măști, așa că m-am hotărât să încerc uleiul de păr pe care toată lumea îl laudă.moroccanoil gama repair de la glemis

După prima utilizare am rămas fidelă acestui ulei pentru că mi-a plăcut extrem de mult cum se comporta părul meu după. Acest ulei tratament de la Moroccanoil este unul esențial și versatil care îi conferă părului degradat și uscat tot ceea ce are nevoie pentru a fi reparat. Ingredientele active din care este conceput, precum uleiul de argan, antioxidanții, acizii grași sau omega 3, vitaminele care îi conferă strălucire părului sau proteinele care îi asigură protecție, reconstruiesc fibra capilară și fac din Moroccanoil un tratament ideal și multifuncțional. Acesta se absoarbe rapid în păr, fără să-l încarce, făcându-l maleabil și strălucitor. 

Beneficiile lui sunt observabile încă de la prima aplicare pentru că părul devine mult mai ușor de descurcat, mai strălucitor și mai elastic. Cu alte cuvinte, acest tratament nu are rival pentru că își face treaba extrem de bine de fiecare dată când este aplicat pe păr. Având în vedere că este un produs pe bază de ulei este esențial să fim atenți la cantitatea pe care o folosim pentru că altfel părul ar putea avea un aspect gras.

Așadar, pentru rezultate ca la carte trebuie să respectăm niște reguli de aplicare a acestui produs:

De regulă se aplică aproximativ 3-4 pompițe, însă mai întâi în palme, iar apoi se va aplica pe păr. Contează foarte mult cantitatea aplicată pentru că în cazul în care veți aplica prea mult, produsul ar putea fi catalogat drept ineficient.

Înainte de a aplica produsul pe păr este bine să-l încălzim mai întâi în palme.

Uleiul se aplică de regulă pe părul umed, în principal la vârfuri și este bine să se evite rădăcinile pentru a nu avea senzația unui păr gras.

După ce părul s-a uscat, în cazul în care simțiți nevoia, îl puteți reaplica pe vârfuri.

Pentru a obține rezultate foarte bune nu este necesar să se folosească toate produsele din gama Moroccanoil pentru că acestea își fac treaba și individual la fel de bine. Produsul este ideal pentru toate tipurile de păr, acesta devenind mai strălucitor, mai maleabil și se așează mult mai bine. Mirosul este unul dulce și vanilat, iar vârfurile despicate sunt îmblânzite. 


Opinii (1)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha