INGRIJIREA PARULUI CRET, ONDULAT


Părul creţ este prin definiție un adevărat spectacol şi nu are nevoie de coafuri elaborate pentru ai pune în valoare frumuseţea.

Dar să începem cu începutul şi mai exact cu anii 40, perioada în care buclele erau în mare vogă, iar pentru a le obţine, doamnele foloseau bigudiuri sau aşa zisele moaţe. Moda a evoluat, astfel încât, astăzi dispunem de numeroase produse de styling , încât este suficient să ai buclele frumos definite pentru a avea un look superb.

Cu toate astea , părul creţ nu este un par simplu de coafat fără o bună îngrijire, însă câteva trucuri te vor ajuta să te bucuri zilnic de un păr frumos şi sănătos.

Iată ce ai de făcut

- Deoarece părul creţ este unul cu personalitate, cu un fir gros , aspru şi uscat, cea mai mare problemă a lui este deshidratare. Primul pas pentru a rezolva această problemă este curăţarea lui şi pentru asta ai nevoie de un şampon super hidratant cum este cel din gama Precious Nature - Thirsty hair - Alfaparf Milano, şampon delicat cu o textură extra fluidă, ce conferă părului o hidratare intensă, lasă părul sclipitor şi uşor de modelat.

- Balsamul şi masca de păr sunt absolut necesare unui par creţ. Aplică o cantitate suficientă şi masează uşor, apoi piaptănă gentil şuviţa cu şuviţe, deoarece se poate rupe foarte uşor.

- În funcţie de necesitatea de hidratare a părului poţi folosi chiar şi un ulei , precum Oil - Precious Nature - Curly And Wavy Hair - Alfaparf Milano. Acest ulei prețios conține ser din struguri ce controlează încrețirea, înmoaie şi descâlceşte părul. Extractul de lavandă conferă buclelor mai multă definiție, control și volum.

- Uscarea părului creţ trebuie făcută cu un foehn cu difuzor mare, cum este DIFFUSER-ul XXL PRO - Diva .Obţineţi astfel, bucle perfecte, flexibile, naturale. Forma special creata este pentru a oferi volum de la rădăcină şi bucle definite.

Fii blândă cu părul tău creț, iar el îți va fi recunoscător, răsplătindu-te cu o irezistibilă putere de seducție.

produse-originale-glemis

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha