Iată cum obţii buclele naturale la care ai visat!

Iată cum obţii buclele naturale


Îngrijirea părului creţ poate fi pentru multe dintre femei o corvoadă, motiv pentru care ele aleg de cele mai multe ori sa il îndrepte cu placa. Totuşi, ştim cu toţii că îndreptarea părului cu placa conduce la deteriorarea gravă a sa, aşa că este indicat să evităm pe cât posibil această acţiune. În plus, placă de intins părul distruge în timp buclele naturale şi nu te vei putea bucura niciodată de bucle elastice şi frumoase.

Posesoarele de par creţ ştiu, cu siguranţă, cât de greu este de întreţinut această podoabă capilară. De la vârfurile uscate, la cârlionţii care nu vor să stea nicicum la locul lor, la umiditatea din aer pe care cei cu părul creţ o resimt cel mai bine, toate acestea pot fi acum remediate, aplicând câteva trucuri uşoare, însă esenţiale pentru posesorii de bucle. Crezi că nu este posibil să fii prietenă buclelor tale? Ei bine, te înşeli. Iată ce trebuie să faci pentru a-ţi îngriji părul creţ:

Spălare rară

Părul creţ nu are nevoie de spălare obsesivă. Cele mai multe şampoane, chiar şi cele destinate părului creţ, conţin sulfati (detergent) care usucă părul foarte rău (şi aşa părul creţ este uscat), îndepărtându-i uleiurile naturale. Rezultatul este un par aspru şi sârmos, fără strălucire şi care se electrizează şi mult mai repede. Şi din păcate, ravagiile pe care le fac sulfati continuă: spre exemplu, sodium lauryl sulfatul poate pătrunde în foliculul firului de par, cauzând lăsarea buclelor.

Nu este indicat să îţi speli părul de multe ori pe săptămâna, deoarece spălarea intensivă usucă părul, iar procesele de după: uscarea cu prosopul, pieptănarea sau uscarea cu foehnul, ajung să distrugă firele de par. Deşi poate eşti tentat/a să crezi că spălarea părului zilnic îţi va menţine părul curat şi sănătos, nu e deloc aşa. Spălatul prea des îţi distruge uleiurile naturale ale scalpului, iar rezultatul este unul nedorit: un par uscat şi zburlit. Indicat este să îţi speli părul de 2-3 ori pe săptămâna.

Dacă nu îţi place cum ţi se aşază părul, poţi să te speli mai des pe par, însă va trebui să foloseşti produse bune. Kitul pentru părul creţ sau ondulat Curl – KAY PRO este cel mai bun răsfăţ pentru părul tău. Samponul cu miere şi vitamine Control Shampoo Curly and Wavy Hair – Curl KAYPRO este ideal pentru părul creţ, având în compoziţie ingrediente speciale ce curate delicat părul creţ şi ondulat. Astfel, părul va fi ondulat, hidratat, iar buclele pline de elasticitate. Balsamul Wavy Curl KAYPRO oferă hidratare, facilitează descurcarea părului şi combate în mof eficient porozitatea. În plus, cel de al treile produs este spray-ul electrizant Anti Frizz Spary Curly Wavy Hair Curl KAYPRO conţine miere şi un complex de vitamine care hidratează părul în profunzime, defineşte buclele şi elimina porozitatea părului. Toate acest produse sunt acum disponibile cu 17% discount şi sunt răsfăţul mult dorit al părului creţ. Folosindu-le, nu va trebui să îţi fie teamă că îţi speli părul prea des pentru că extrctele naturale nu dăunează firului de par şi nici buclelor tale naturale.

Fără perie

Atunci când vine vorba despre pieptănat, probabil ia auzit déjà că părul creţ nu se piaptănă deoarece buclele îşi pierd din vitalitate. Peria de par este un articol pe care NU ar trebui să îl ai în baie, este peria de par. Cel mai probabil îţi vei rupe o mulţime de fire de par, chiar dacă te piepteni când ai părul umed sau uscat. În loc de perie, mai bine trece-ţi degetele prin par pentru a-l descâlci, sau un pieptene cu dintîi rari.

De asemenea, atunci când te speli sau când aplici balsam, mereu începe de la vârful firelor spre baza. Acelaşi lucru se aplică şi în timp ce încerci să îţi descâlceşti părul, începe de la vârfuri şi îţi va fi mai uşor să îţi treci piaptanul prin par. De asemenea, este indicat să îţi descâlceşti părul când acesta este umed. Sub nici o formă nu îţi descâlci părul când este uscat, pentru că s-ar putea să te trezeşti cu un norişor pufos în loc de par. Poţi să îţi menţii şi tu părul hidratat, amestecând într-o sticluţa cu pulverizator o parte balsam şi trei părţi apă, şi să aplici pe vârfurile părului de fiecare dată când ai nevoie să îţi domoleşti puţin firele rebele.

În plus, părul creţ nu trebuie să fie uscat cu prosopul. Multe femei au tendinţa de a folosi prosopul pentru a lua surplusul de apă din par. După ce ţi-ai spălat părul, evita să îl usuci cu prosopul, pentru că acest lucru crează fricţiune, şi deci, va rezultă un par zburlit şi cu fire în toate părţile. De asemenea, materialul folosit pentru prosoape nu este indicat, încearcă să foloseşti ori un prosop din microfibră, sau chiar cu un tricou mai vechi pe care nu îl mai foloseşti.

Produse pe baza de silicon

Dacă în cazul părului drept este indicat să folosiţi produse pe baza de silicon, în cazul celui creţ acest lucru este total interzis. Orice tip de silicon pe care îl găseşti în produsele pentru par sunt inamicii părului creţ! Aceste substanţe sunt că o barieră împotriva agenţilor de hidratare şi astfel, aceştia nu ajung să acţioneze în centrul firului de par. Pe termen lung, acest lucru va ajunge să îţi afecteze părul, aşa că, pe cât posibil, evita produsele care au pe eticheta produse care se termină în –con, –conol, sau –siloxane. În schimb, alege produse pe baza de ulei de cocoş sau extract de sheâ.

Uscător cu difuzor

Ai părul creţ, însă nu ai investit încă într-un uscător de par cu difuzor ? Este timpul să o faci ! Uscătoarele de par sunt coşmarul oricărui posesor de par creţ! În mod normal, ar fi bine să nu îţi usuci părul cu ajutorul unui uscător, dar dacă eşti pe grabă şi nu ai de ales, atunci neapărat foloseşte difuzorul de aer cald. În timpul acestei operaţiuni, ţine şuviţele buclate în mâna şi strânge-le uşor în pumn de jos în sus. Dacă ai părul lung, îţi recomandă difuzorul mare DIFUSER XL PRO, special pentru părul lung. Cu ajutorul lui veţi obţine bucle perfecte, flexibile şi naturale. Formă special creată va oferi volum de la rădăcina şi bucle foarte bine definite.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha