Decolorare fără deteriorare? Da, se poate!

Decolorare fără deteriorare?


Ai făcut greşeală să te vopseşti brunetă şi acum vrei să revii înapoi la blond, însă nu vrei să îţi deteriorezi părul ? Vrei să îţi schimbi culoarea părului cu 3 tonuri, însă nu vrie să îl tunzi din cauza despicării lui ? Da, se poate ! Acum totul este posibil cu Olaplex, un singur ingredient care schimbă totul.

Ce este Olaplex ? Acest produs este de fapt un adevărat serviciu profesional, dovedit ştiinţific care se formează din 3 paşi şi care are un efect absolut miraculos în ceea ce priveşte îngrijirea părului. Olaplex este folosite în saloanele de top, fiind preferatul celebrităţilor pentru că nu compromite integritatea firului de par.

Olaplex este un produs dezvoltat de către doctorii în chimie Dr. Eric Pressly şi Dr. Craig Hawker care reface legăturile disulfurice ale firului de par care sunt deteriorate în timpul serviciilor chimice, mecanice sau termice. El nu are siliconi, parabeni, gluten sau uleiuri, iar acest lucru subliniază faptul că nu dăunează firului de par. Cu alte cuvinte, el repara tot ce produsele chimice distrug.

Olaplex no 1

Este un produs care se adaugă direct în decolorant sau în culoare după ce este amestecat cu oxidantul. Olaplex no 1 « anulează » produsele chimice din vopseaua permanentă de par sau chiard în decolorant. Astfel, va puteţi bucură de un par vopsit sau decolorat fără să îl degradati.

Olaplex no 2

Cel de al doilea produs se foloseşte după aplicarea şi clătirea culorii şi se lasă să acţioneze timp de 5 minute. Apoi se aplică şampon şi conditioner şi se foloseşte că un tratament rapid de întărire a structurii firului de par.

Olaplex no 3

În cazul în care primele 2 produse au fost folosite déjà, sau chiar şi în cazul în care nu aţi folosit Olaplex no 1 şi Olaplex no 2, puteţi folosi acasă Olaplex no 3. Produsul se foloseşte o dată pe săptămâna şi ajută la repararea firului de par deteriorat.

Balayage

Tehnică balayage este foarte cunoscută pentru că se află în mare vogă în anul 2017. Dacă vreţi să va decoloraţi părul fără să îl deteriorati trebuie să adăugaţi 3.75 ml Olaplex no 1 Şi 30 g de pudra decolorantă pentru Balayage. Se amestecă foarte bine, iar cantitatea de Olaplex influenţează puterea oxidantului folosit în soluţia pentru balayage. De exemplu, dacă folosiţi un oxidant de 40 vol, un amestec de Olaplex va oferi efectul unui oxidant cu 30 vol şi poate fi folosit cu succes cu aport de căldură pentru a scurtă timpul de acţionare al soluţiei.

Timpul de acţionează variază în funcţie de tipurile de par. De obicei nu există un standard care să delimiteze perioada de acţionare, însă perioada de acţionare va fi mai mare odată cu folosirea tratamentului Olaplex. El poate fi folosit şi pe extensii cu keratină, cusute sau capsate sau în cazul decolorării pentru scalp. Creşteţi corespunzător nivelul oxidantului .

Ei bine, acum decolorarea fără deteriorare este posibilă cu un singur ingredient : Olaplex.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha