Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creme de păr profesionale - Londa Professional

Procesul de îngrijire al părului reprezintă un aspect destul de important pentru a avea parte de un look excepțional. O podoabă capilară excepțională constă într-un păr sănătos și viguros, iar la ora actuală au apărut tot mai multe produse care să-l înfrumusețeze.

Cremele de păr sunt acele produse recomandate pentru toate tipurile de păr care au rolul de a hidrata, de a fixa, de a-i conferi strălucire părului și nu în ultimul rând, de a-l defini. Pe lângă toate acestea, cremele de păr sunt create și pentru a-i conferi părului mai multă strălucire, pentru a proteja culoarea părului vopsit, pentru definirea buclelor, dar și pentru modelarea părului. Cu alte cuvinte, specialiștii au creat creme pentru fiecare nevoie a părului

Crema de păr este destul de benefică pentru că îi conferă podoabei capilare mai multă protecție împotriva căldurii, a frigului sau a efectelor termice produse de aparatele de styling. Modalitatea de aplicare este una simplă, astfel încât, aceasta se aplică în palme și se distribuie uniform atât pe părul uscat, cât și pe părul umed pentru a obține efectul de styling dorit.

Cremele de păr profesionale satisfac până și cele mai exigente cerințe, conferindu-i părului atât textură, cât și definire.