Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

CosmoShop devine Glemis

Cosmoshop va deveni în curând Glemis

 

În cadrul unui proces de rebranding prin care se vor face schimbări în ceea ce privește numele, logo-ul brand-ului și introducerea de noi produse, Cosmoshop.ro va deveni Glemis.ro. Acesta va fi un site îmbunătățit, cu produse profesionale și parfumuri de lux.

Noul magazin online, Glemis.ro va furniza produse profesionale de înaltă calitate și parfumuri de lux, la prețuri foarte bune. În afara actualizării design-ului, funcționalitățile vor rămâne aceleași pentru acest magazin online, doar că vor avea un sistem îmbunătățit și informații mai complexe despre brand-urile care se regăsesc pe site.

Cum se va proceda?

Platforma va rămâne acceeași, compania păstrând intacte atât istoricul comenzilor, datele utilizatorilor activi, conturile acestora, cât și termenii și condițiile de utilizare.

Scopul acestei migrări este de a creşte o singură platformă unitară, rapidă şi uşor de folosit de către clienți.

Glemis.ro vă va pune la dispoziție o serie de informații și servicii relevante despre orice brand în parte pentru ca shopping-ul online să devină acum mult mai simplu.

Orice client va avea posibilitatea să-și adauge de pe același cont mai multe seturi de date pentru facturare și livrare.

Clientul își va putea factura produsele dorite atât pe persoană fizică, cât și pe persoană juridică de pe același cont.

Se vor găsi cele mai râvnite cosmetice de lux și parfumuri autentice.

Dispunem de o gamă variată de produse.

Produsele sunt originale.

Comenzile sunt 100% sigure.

Glemis.ro vă va răsfăţa cu cele mai apreciate parfumuri, cu produse de make-up selecte, cosmetice inovatoare, dar și cu produse care sunt menite să reflecte frumusețea fiecărei femei. Vă doriți ca la fiecare comandă să aveți parte de parfumuri originale, produse profesionale și de siguranță în momentul în care comandați online? Glemis vă pune la dispoziție parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați și o gamă largă de produse cosmetice profesionale de cea mai bună calitate, toate la prețuri imbatabile. Parfumuri originale, precum: Armani, Bvlgari, Lancome sau Versace sunt doar câteva dintre brand-urile care vă așteaptă.

În ceea ce privește nevoile fiecărei femei, indiferent că este vorba despre un kit pentru unghii, produse profesionale dintre cele mai bune pentru un păr mai sănătos sau despre o colecție de make-up impresionantă, magazinul Glemis vine în ajutorul tuturor, cu o mulțime de opțiuni.