Căderea părului are acum o soluție: Nioxin

Căderea părului are acum o soluție


Deși a fost o problemă cu care se confruntau bărbații, căderea părului a ajuns să pătrundă și în rândul femeilor într-o proporție de 40%. În cazul bărbaților, această problemă generează lipsă de încredere în sine, iar în cazul femeilor poate duce la afectarea stării emoționale. În prezent, societatea medicală nu ne dă o soluție exactă în ceea ce privește căderea părului pentru că această problemă ar putea avea cauze de natură internă sau externă. În cazurile de natură externă a apărut o întreagă gamă de produse care sunt menite să soluționeze atât problemele părului, cât și ale scalpului: Nioxin.tratament nioxin

Gama Nioxin a fost concepută de către Eva Graham, în 1987, care se confrunta cu căderea părului după ce i-a dat naștere primului său copil. Nioxin vine cu șase tehnologii inovatoare care sunt menite să îndepărteze sebumul sau rezidurile de pe scalp, protejând părul. Aceste șase tehnologii sunt adaptate fiecărei nevoi și probleme, iar produsele pot fi folosite atât acasă, cât și la salon.

Șamponul Nioxin este un produs revoluționar și extrem de bun în ceea ce privește căderea părului. Șamponul, ca fel ca balsamul este mentolat, răcorește scalpul, curăță foarte bine și îi conferă părului mai mult volum. Șamponul se poate utiliza zilnic, pe părul ud, se masează scalpul, se lasă să acționeze un minut, iar apoi se clătește. Aminoacizii de cistină îi conferă părului un aspect mai des, îl întărește și ajută la creșterea lui, iar uleiul de mentă, extractul de ceai alb și agenții de curățare îi dau părului o strălucire extraordinară, curăță foarte bine de reziduri și îi conferă scalpului un aspect proaspăt. De asemenea, șamponul are în componența sa extracte din plante și vitamine, care protejează părul de razele ultraviolete, curăță foarte bine și întăresc firul de păr, conferindu-i hrănire și hidratare în același timp. 

Beneficiile utilizării gamei Nioxin: 

  1. Curăță excesul de sebum din firul de păr;
  2. Îi conferă părului un aspect mai dens și detoxifică scalpul;
  3. Previne ruperea și degradarea părului;
  4. Îi conferă rezistență părului prin întărirea firelor;
  5. Datorită antioxidanților și plantelor, întărește părul și îi conferă prospețime;
  6. Îi oferă rezistență cuticulei prin amplificarea texturii părului.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha