Bruno Vassari cum sa ne îngrijim tenul

Cum sa ne îngrijim tenului


Fiecare femeie are un ritual de îngrijire pe care îl respectă în fiecare zi pentru îngrijirea tenului. Totuşi, de multe ori ne întrebăm dacă produsele pe care le alegem sunt potrivite tipului de ten pe care îl avem sau dacă tehnică de îngrijire este una corectă. Ei bine, cel mai important este să ştim care sunt paşii îngrijirii corecte a tenului, aplicând produsele exact aşa cum ar trebui. Iată care sunt paşii de îngrijire şi produsele recomandaţi de către specialişti.

Demachiant brunovassari

Orice îngrijire trebuie să înceapă prin curăţare, indiferent dacă vorbim despre îngrijirea tenului sau a corpului. Primul produs esenţial pentru îngrijirea tenului care nu trebuie să lipsească din portofoliul de produse folosite acasă, este produsul de demachiere sub formă de emulsie. Demachierea tenului este o operaţiune cu o mare importantă în întreţinerea corectă a fetei şi a gâtului. Ca etapă de îngrijire a tenului, această se consideră cea mai importantă etapă care ar trebui să o parcurgem în fiecare zi, atât dimineaţă, cât mai ales seară, pentru a îndepărta machiajul, surplusul de sebum şi impurităţile depuse în timpul zilei. Este important să distrugem mitul că demachierea nu se face dimineaţă.

De-a lungul nopţii o parte din compuşii rezultaţi în urmă proceselor metabolice specifice, se elimina prin pori. Printr-o curăţare eficientă, stratul de celule moarte este îndepărtat, în acest fel fiind stimulată reînoirea celulară şi activitatea fibroblastilor. Astfel este accelerată producţia de colagen şi elastina. Recomandarea este că să se opteze pentru un produs demachiant sub formă de emulsie, lapte demachiant, deoarece acesta este mai cremos dar nu şi vâscos şi în procesul de demachiere a tenului oferă prospeţime, supleţe şi catifelare a pielii. În schimb, trebuie să fim atenţi atunci când alegem produsul pentru demachiere. Acesta trebuie să fie un produs cu un PH de 5,5, care să nu distrugă filmul hidrolipidic al pielii.

Ce textura de demachiant alegem? În primul rând exisă o oferta foarte generoasă de produse de demachiere a tenului, cel mai celebru şi cel mai folosit dintre ele este chiar laptele demachiant, însă specialiştii avertizează că acest tip de lapte demachiant trebuie să fie folosit de către persoanele care au tenul normal sau mixt şi nu prezintă problem majore. Alege laptele demachiant cu acid hialuronic pentru hidratare intense Aqua Genomics Cleansing Bruno Vassari deoarece conţine o formulă delicate care îndepărtează machiajul şi impurităţile de la nivelul fetei, conţinând uleiuri calmante care lasă tenul crat şi proaspăt hidratat.

Persoanele care au tenul uscat ar trebui să folosească o loţiune micelara deoarece aceste loţiuni nu conţin alcool sau săpun şi nu necesită clătirea cu apă nici înainte şi nici după demachiere. În acest caz puteţi folosi demachiantul tonic Aqua Pură Bruno Vassari, lotiunea micelara de curăţare a tenului, foarte uşor de folosit care este indicate atât pentru demachiere, cât şi pentru demachiere. Curată cu un singur gest machiajul şi impurităţile, fiind potrivit chiar şi pentru tenul sensibil.

Se poate utiliza pentru demachierea ochilor, buzelor şi a fetei. Nu necesită clătire. Nu conţine parfum sau parabeni.  Apă micelara poate fi folosită dimineaţă sau persoanele care nu se machiază pe parcursul zilei. Este foarte important să nu uităm nici de ritualul de demachiere de dimineaţă. De ce? Pentru că în timpul nopţii creşte cantitatea de sebum secretată de piele şi toxine, care trebuie îndepărtată în fiecare dimineaţă înainte de a aplică crema de îngrijire.

În cazul în care tenul tău secretă mult sebum trebuie să foloseşti un produs blând de curăţare, sub formă de spumă sau gel pentru că acesta înlătura delicat excesul de sebum. Fereşte-te de produsele demachiante destinate tenului gras, pentru că usucă prea tare. Printr-un proces natural de feedback, tenul va secretă şi mai mult sebum că o reacţie de apărare. O greşeală fatală, când vine vorba de curăţarea tenului, este săpunul. Dotat cu un PH (caracter chimic) diferit de cel al tenului, săpunul nu face altceva decât să irite pielea, modificând PH-ul natural.

Nici şerveţelele pentru copii nu sunt o alegere mai fericită. Create pentru a proteja pielea delicată a bebeluşilor, acestea nu pot dizolvă machiajul şi impurităţile acumulate la suprafaţă tenului. Poţi apela în schimb la şerveţele demachiante, însă nu abuza de ele. Sunt ideale pe termen scurt, în călătorii sau când te grăbeşti însă nu asigura o curăţare temeinică a tenului.

Apoi, lotiunea tonică poate fi un produs la îndemână şi de mare ajutor. Lotiunea tonică, un produs nu foarte popular pe meleagurile mioritice, finalizează procesul iniţiat de demachiant. Pentru neutralizarea diverselor impurităţi, demachiantele modifică PH dintr-unul acid, într-unul bazic. Aici intervine lotiunea tonică care redă epidermei caracterul acid, necesar pentru a se proteja împotriva diverselor agresiuni externe: ciuperci, bacterii. etc. Ca şi în cazul demachiantulului,este bine că lotiunea tonică să nu conţină alcool. Acest ingredient contribuie semnificativ la deshidratarea tenului. Foloseşte lotiunea tonică pentru ten sensibil Refresing Toner Bruno Vassari.

Crema de îngrijire brunovassari

Sigur că dacă îţi doreşti un ten radiant şi saantos trebuie să îţi hidratezi tenul foarte bine. Crema de îngrijire este următorul pas de după demachiere de care trebuie să ţii cont. Această va fi aleasă în funcţie de tipul de ten şi de problemele pe care le are pielea. Este recomandat să se apeleze la un specialist în domeniu pentru a determina tipul de ten şi nevoile principale ale pielii.

În general, nu putem vorbi despre o rutină de îngrijire universal valabilă în funcţie de vârstă, dar putem în schimb enumeră nişte principii generale pe care să le luăm în calcul atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, în funcţie de vârstă pe care o parcurgem. Şi aici este obligatoriu de luat în calcul folosirea unei creme de îngrijire facială pe timpul zilei cât şi pe timpul nopţii.

Dacă ai 20 de ani, problemele tenului nu sunt atât de mari pentru că nu există riduri, însă poţi preveni apariţia lor folosind o crema cu textura uşoară, de hidratare. Foloseşte crema hidratantă White Day Protection SPF 15 Bruno Vassari, o crema protectoare împotriva poluării cu radicali liberi, deshidratării şi razelor UV. Această formulă specială combină antioxidanţii cu SPF 15 prevenind astfel apariţia petelor brune şi protejând piele de razele solare nocive. Se aplică în fiecare dimineaţă pe suprafaţă fetei şi a decolteului.

Dacă ai trecut de 30 ani, primele riduri încep să îşi facă apariţia, aşa că trebuie să foloseşti crème destinate tipului tău de ten pentru a preveni apariţia cutelor inestetice de la nivelul tenului tău. Foloseşte crema antirid hidratantă cu acid glycolic – Mulţi-Effect Cream – Bruno Vassari deoarece combină acţiunea acizilor alfa hidroxilici cu cea a vitaminei E şi cu cea a substanţelor protectoare împotriva razelor solare. Îndepărtează celulele moarte, stimulează apariţia celulelor tinere, hidratează, da fermitate pielii. Extractul preţios de nuca de cola şi vitamina E acţionează împotriva oxidării celulelor şi îmbunătăţeşte refacerea ţesuturilor. Conţine filtru UV.

Gel pentru ochi brunovassari

Probabil ştiai déjà că pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă, aşa că are nevoie de o atenţie şi de o îngrijire sporită. Să nu uităm şi de produsul de îngrijire contur ochi. Începând cu vârstă de 25 ani produsul de îngrijire a zonei perioculare trebuie folosit şi dimineaţă şi seară. De obicei, acesta se aplică înainte de aplicarea cremei de faţă.

Mişcările de aplicare a cremei de ochi sunt ascendente, de jos în sus şi circulare pentru a combate gravitaţia. În general, produsele de îngrijire facială sunt de mai multe feluri, în funcţie de consistentă acestora: creme, gel sau loţiuni. Loţiunile şi gelurile sunt mult mai hidratante, sunt special pentru persoanele care au zona de contur a ochilor foarte deshidratată. Dacă persoană are acesta zona deshidatata şi uscată (lipsa sebumului), atunci este indicat să folosească un produs de îngrijire pentru ochi sub formă de crema. Acesta din urmă este un produs care are la baza acizi graşi şi va oferi nutriţie acestei zone.

Foloseşte crema anti rid cu ceramide Kianty Viniferin Eye and lips cream Bruno Vassari deoarece are o textura bogată în ceramide care ajută la reducerea ridurilor şi liniilor de expresie; vârstă -30-60+ani; oferă elasticitate şi tonifiere ; ajută împotriva uscării pielii, a descuamării şi rigidităţii, prin refacerea stratului hidrolipidic şi reducerea pierderilor de apă.

Această crema conţine: viniderm, un antioxidant bogat în polifenoli fiind o descoperire revoluţionară care provine din soiul  Languedoc-Roussilion din sudul Franţei; unt de sheâ, vitamine, antioxidanţi şi este de 62 de ori mai eficient decât vitamina C şi de 4 ori mai eficient că acidul Kojic, lupta împotriva petelor şi asigura luminozitatea. Pentru rezultate foarte bune şi stabile în timp se recomandă şi tratamentul de ochi Kianty Viniferin la salon. Recomandăm o consultaţie la esteticiană noastră pentru un diagnostic real şi un program de îngrijire complet

Serum brunovassari

Da, serumul este cel mai concentrate produs din orice gama de îngrijire facial. Un serum de faţă este un produs cosmetic creat pentru a rezolva o problema specifică, riduri fine, pete pigmentare, acnee, pori măriţi, piele ternă etc. Este incolor, lichid şi are o consistentă groasă. De regulă, serumurile faciale sunt create şi în concordanţă cu diversele tipuri de piele şi conţin ingrediente specifice. Spre exemplu, produsele pentru piele uscată conţin ulei de migdale sau muşeţel, pe când cele pentru piele grasă mentă, levănţică, aloe sau castravete. Există şi serumuri anti-aging, iar cele mai multe formule de acest gen conţin vitamina C, un antioxidant puternic contra îmbătrânirii.

Spre deosebire de crema de faţă, serumul are acţiuni total diferite. Deşi sunt oarecum similare prin scopul pe care îl au (hidratare, anti-aging), aceste cosmetice se deosebesc însă prin felul în care acţionează ingredientele pe care le conţin. Un serum facial este foarte concentrat în vitamine, retinol şi antioxidanţi care pot să pătrundă până în straturile profunde ale pielii, lucru pe care o crema de faţă nu poate să-l facă din cauza moleculelor mari din care este alcătuită care nu pot să ajungă adânc în piele. Crema de faţă este creată pentru a rămâne în primul strat al pielii, împiedicându-l să devină uscat şi tern.

Aşadar, ai nevoie şi de un serum de faţă pe lângă o simplă crema de zi? Dacă vrei să limitezi problemele tenului sau chiar să ai o piele luminoasă şi strălucitoare, răspunsul este da. Dacă însă ai un ten curat, poţi să foloseşti foarte bine doar o crema hidratantă. Pe piaţă există şi serumuri care conţin şi ingrediente hidratante şi pot fi folosite independent de o loţiune.

Foloseşte serul anti îmbătrânire cu caviar serum anti age Bruno Vassari, un ser anti age ce are o mare concentraţie de substanţe cosmetice care lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. Acest ser conţine extract de caviar, unul din cele mai selecte şi exclusiviste ingrediente folosite în cosmetică. Principalul secret este conţinutul bogat în amino acizi esenţiali, peptide structurale, proteine, acizi graşi esenţiali şi minerale dietetice, cu o mare putere de reparare şi regenerare.

Folosirea lui implică o mulţime de beneficii datorită proteinelor care hidratează, îmbunătăţeşte elasticilitatea, catifeleaza şi oferă fermitate pielii, iar lipidele din compoziţia să catifeleaza pielea la suprafaţă. În plus, există tudii care indică faptul că vitaminele, în cantităţi corecte, au un rol important în protejarea, corectarea şi înnoirea pielii. O aplicare zonală acţionează împotriva afecţiunilor, în special pentru a preveni, întârzia sau opri anumite schimbări degenerative asociate cu îmbătrânirea, cum ar fi uscarea pielii sau ridurile.

Folosind serumul Bruno Vassari veţi avea parte de efectul Soft Focus, particule foarte mici care se aşează pe riduri atunci când este aplicată crema. Ridurile sunt percepute din cauza umbrelor de pe piele. Acest tip de particule acţionează reflectând lumina şi făcând că umbră să nu fie vizibilă, astfel încât ridul nu se mai vede. Acest efect este cunoscut sub denumirea de “Soft Focus”.

Exfoliere

De regulă, la nivelul fetei exfolierea nu trebuie să se facă cu produse abrazive. Totuşi, produsul de exfoliere trebuie să existe neapărat în trusa ta de cosmetice şi nu trebuie să fie folosit mai mult de o dată pe săptămâna. Este recomandat de evitat exfolianti agresivi în cazul în care aveţi o piele sensibilă, mai ales cei sub formă de soluţii - având moleculă mică acestea tind să penetreze adânc pielea sensibilă şi astfel să provoace o reacţie. La fel, peeling-urile tip scrub, deoarece folosesc particule abrazive care pot distruge barieră naturală a pielii sensibile.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha