Balsamuri de păr de la Wella Professionals Color Recharge

Wella Professionals Color Recharge


✔ Un păr frumos și sănătos are nevoie de balsam
✔ Produsele din gama Wella Professionals Color Recharge pentru tonurile reci sau calde
✔ Wella Professionals Color Recharge Conditioners
✔ Balsamurile din gama Color Recharge:

De cele mai multe ori ne colorăm părul pentru că simțim nevoia de o schimbare sau dorim să ne punem în evidență trăsăturile. Cu toate acestea, părul trebuie îngrijit corespunzător, cu tratamente create special pentru fiecare nevoie în parte.

Pe lângă faptul că părul trebuie curățat bând, acesta are nevoie și de hidratare, iar balsamul de păr ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a părului. De ce avem nevoie de un balsam de păr? Pentru că acesta ajută la menținerea unui păr sănătos, vibrant, strălucitor, plin de vitalitate și foarte ușor de manevrat.


Un păr frumos și sănătos are nevoie de balsam

Mai mult decât atât, în cazul unui păr fin, balsamul îi conferă mai mult volum, în cazul unui păr electrizat, balsamul îl îmblânzește, iar dacă acesta se rupe, acest tratament îl întărește. Așa cum se întâmplă în aceste cazuri, balsamul este esențial și în cazul unui păr vopsit pentru a-i păstra culoarea proaspătă, intensă și strălucitoare.


Wella Color Recharge Care este o gamă destinată părului vopsit, atât cu tonuri calde, cât și cu tonuri reci. Această gamă este formată din trei tehnologii:

  1. See – este o tehnologie Magnetic Color care depozitează eficient și inteligent pigmenții de culoare.
  2. Touch – îi conferă părului un aspect mătăsos, datorită tehnologiei avansate de îngrijire.
  3. Sense – reprezintă parfumul feminin, floral, proaspăt și răcoritor.


Produsele din gama Wella Professionals Color Recharge pentru tonurile reci sau calde

Produsele din această categorie echilibrează culoarea prin infuzie de pigmenți de blond rece sau cald. Acestea neutralizează efectele de îngălbenire a culorii. Prin tehnologia avansată de îngrijire, părul devine mult mai ușor de pieptănat și nu va fi deloc încărcat, iar notele de parfum feminine sunt unele florale, pe bază de trandafir și lăcrămioare, dar și note captivante de santal sau vanilie.


Wella Professionals Color Recharge Conditioners

Tehnologia Magnetic Color depozitează eficient pigmenții de culoare încărcați pozitiv, aceștia depozitându-se în zonele poroase ale părului într-o cantitate suficientă pentru a uniformiza și pentru a păstra contrastul multidimensional al culorii. Părul va deveni mătăsos la atingere, datorită tehnologiei avansate de îngrijire, care conține o combinație specială de ingrediente hrănitoare și delicate care formează un film flexibil în jurul firului de păr și îl protejează împotriva agresivității factorilor externi.

Balsamurile de la Wella Color Recharge împrospătează și menține culoarea vibrantă a părului, aceasta fiind protejată până la de 2 ori mai mult timp. De asemenea, se creează contraste multidimensionale, îngrijire delicată a părului vopsit și se aplică extrem de simplu, fără să păteze palmele sau prosopul. Balsamurile se aplică pe părul umed și se distribuie uniform, se lasă să acționeze 3-5 minute, iar apoi se clătește părul bine.


Wella Professionals

Balsamurile din gama Color Recharge:

  1. Warm Blonde Conditioner este un balsam creat pentru tonurile calde de blond și ajută la menținerea părului natural sau vopsit blond. Acesta menține și reîmprospătează tonurile de culoare multidimensionale, lăsând părul intens hidratat și plăcut la atingere.
  2. Cool Blonde Conditioner este conceput special pentru tonurile reci de blond și argintii, iar cu ajutorul pigmenților de culoare, acesta previne îngălbenirea părului natural sau vopsit.
  3. Warm Red Conditioner este un balsam destinat tonurilor calde de roșu;
  4. Red Conditioner reîmprospătează tonurile reci de roșu;
  5. Cool Brunette Conditioner este un balsam pentru tonurile reci închise la culoare: tonuri reci de maro sau tonuri închise la culoare;
  6. Warm Brunette Conditioner este creat special pentru tonurile calde închise la culoare: tonuri de maro calde sau tonuri calde închise la culoare;

Aceste balsamuri pot fi comandate și de pe Glemis.ro la prețuri foarte bune și au ca efect strălucirea, vitalitatea, un păr mai moale și culori vibranteOpinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha