Age Restore de la Wella Professionals

Age Restore de la Wella Professionals


Foarte multe persoane se confruntă cu un păr uscat, degradat, vulnerabil sau cu tendințe de îmbătrânire. Ce este de făcut atunci când timpul nu mai are răbdare cu părul nostru? Ei bine, din cauza factorilor externi și nu numai, părul poate căpăta un aspect matur, care va duce ulterior la îmbătrânirea sa. Wella Professionalsconține o gamă de produse care se adresează acestui tip de păr.Age Restore, cu extract de karite si roiboos este un aliat al părului matur, care întărește bariera naturală protectoare a firului de păr, îi redă suplețea și nu în ultimul rând, reîntinerește părul matur.


Această gamă conține o tehnologie:wella age restore

  • See – prin care vei avea posibilitatea să vezi un păr mai tânăr;
  • Touch - vei putea atinge un păr suplu și puternic;
  • Sense – prin care se vor putea simți notele de lux ale parfumului.

Datorită gamei Age Restore, părul va reveni la viață, va arăta mult mai tânăr și mai fin, iar ingredientele sale active vor energiza și vor revigora părul și scalpul.


Gama conține următoarele produse:


Șamponul pentru păr matur - Age Restore Shampoo este conceput special pentru a-i reda părului suplețea și structura puternică, revitalizând părul matur și lăsându-l moale. Ingredientele din compoziția sa, precum karite, Panthenolul, Acidul Glyoxylic, vitamina E și tehnologia Liquid Crystal, lasă părul moale și suplu.

Tratamentul mască pentru părul matur - Age Restore Treatment îi redă suplețea părului matur cu o structură aspră și degradată. Ingredientele speciale din care este conceput, karite, panthenolul și vitamina E lasă părul mătăsos, suplu și foarte ușor de coafat.

Spray-ul regenerant pentru părul matur - Age Restore Conditioning Spray are o formulă bogată, formată din două faze, ce lasă părul ușor de manevrat. Ingredientele active sunt karite, panthenolul și vitamina E. Acest spray tratament se aplică foarte ușor, astfel că se agită foarte bine și se aplică 10-15 pompițe pe părul umed, se distribuie uniform, iar apoi se piaptănă. Acesta nu necesită clătire.


Ingredientele care stau la baza acestor produse sunt extrem de utile și benefice.
  • Karite este un ingredient ce reține hidratarea și împiedică pierderea apei prin formarea unei bariere pe suprafața firului de păr;
  • Panthenolul întărește firul de păr și îl hidratează, sigilând umiditatea în firul de păr și evitând în acest fel uscarea lui;
  • Acidul Glyoxylic este un ingredient benefic pentru că ajustează ph-ul părului după procesul de colorare, asigurând finalizarea acestui proces și dând rezultate optime;
  • Vitamina E este o substanță organică esențială, foarte recunoscută pentru efectul său antioxidant pe care îl are împotriva radicalilor liberi;
  • Tehnologia Liquid Crystal - șamponul conține un polimer cationic ce formează straturi cristaline lichide cu sistemul de surfactanți. Astfel, cristalele lichide se depozitează pe suprafața firului de păr și o modifică, iar această suprafață modificată a părului vopsit se apropie foarte mult din punct de vedere al proprietăților de cea naturală. Noul tip de polimer formează un fel de voal în jurul părului și îi redă acestuia proprietățile suprafeței părului netratat chimic și natural. Agenții de îngrijire se depun pe păr, sigilând culoarea, astfel încât părul va deveni flexibil, mătăsos și moale.
Așadar, pentru un păr mai tânăr, mai strălucitor, mai moale și mai ușor de aranjat, gama Age Restore de la Wella regenerează părul și își face treaba ca la carte.
Produsele din această gamă se găsesc în saloanele de coafură, însă pot fi comandate și online de pe Glemis.ro la cele mai bune prețuri.

Wella Professionals - Tratament Age restore

Age Restore de la Wella Professionals SamponOpinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha