02 - Evolution of the Color Cube - Alfaparf Milano - 60 ml Vopsea permanenta profesionala


  4.93 (284 opinii)


Producător: Alfaparf Milano


Culoare
  • 44,03 Lei
  • 35,22 Lei

    -20%
  • Ofertă valabilă până la 01.02.2020 și în limita stocului disponibil.
  • În Stoc
Comandă acum Adaugă in Wishlist

TONALIZARE DUPĂ DECOLORARE  4 nuanțe revoluționare în tonuri pure și subtile, pentru a fi folosite după serviciul de decolorare, pentru tonalizare dacă este nevoie, și pentru deschidere de până la o treaptă și jumătate. În același timp calitatea părului este extraordinară, cu un incredibil confort pe scalp. Nu are treaptă de culoare, pentru a garanta strălucirea fără a altera rezultatul obținut. Cu putere de deschidere, pentru a combate dungile de culoare și reflexele nedorite. Cu intensitatea corectă a tonului, pentru a neutraliza tonurile nedorite, fără a supraîncărca culoarea.

TEHNOLOGIE ACȚIUNE PE FIBRA CAPILARĂ O formulă cu Cheratină Biometrică Cuaternizată, un ingredient activ revoluționar care lucrează concentrat pe zonele deteriorate din firul de păr, și multiplică perfect secvențele de amino-acizi, care se găsesc natural în părul sănătos. CONFORT PE SCALP O acțiune plăcută de reîmprospătare rezultată dintr-un Mentol derivat tehnologic care acționează la câteva minute după aplicarea amestecului de culoare, pentru a obișnui gradual scalpul cu această senzație. Combinați Evolution of the Color cu Oxid’o la o diluție de 1:1.5 într-un vazonaș non-metalic. Aplicați soluția rezultată pe părul uscat nespălat. După 35 de minute de tratament, clătiți bine și șamponați. Dacă se folosește o sursă de căldura, timpul în care tratamentul își face efectul, scade.

PRIMA COLORARE COMPLETĂ PE PĂRUL NATURAL

Împărțiți părul în 4 părți cu două linii: una de la o ureche la cealaltă, iar a doua de la frunte catre ceafă. Aplicați soluția pe întregul fir de păr și pe vârfuri (pornind de la 1-2 centimetri de rădăcină). Folosiți Oxid’o cu 10% mai puternic decăt pentru rădăcini. Apoi, aplicați culoarea pe rădăcini si lăasați să acționeze timp de 35 de minute. Clătiți, masați bine și șamponați. Pentru a vopsi părul natural sau mai închis, aplicați soluția(mixtura – vopsea și Oxid’o de 10% vol.) începând de la rădăcini câtre vârfuri, cu o singură mișcare. Acest pas trebuie să dureze 35 de minute.

VOPSIREA RĂDĂCINILOR

Împărțiți capul în 4 secțiuni. Aplicați soluția(mixtura) la rădăcini. Pentru a armoniza vîrfurile cu restul părului, masați intens pentru ultimele 10 minute din timpul de tratament. Clătiți, masați bine și șamponați.


Specificaţii

Detalii
Cantitate: 60 ml
Culoare 02

Review-uri (284)

Ratingul general al produsului:

4.93 (284 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!