XLA - Permanent Color Cream - Lumishine - Joico - 74 ml Vopsea de par profesionala pentru luciu intens

Producător: Joico
Colecție: Vopsea Lumishine


Culoare

Vopsea de păr profesională pentru luciu intens - XLA - Blond ultra deschis cenușiu  - Permanent Color Cream - Lumishine - Joico - 74 ml

Noua vopsea Joico LumiShine Repair+ transformă și reface părul din interior spre exterior, acționând fără a rupe fibra capilară, datorită complexului ArgiPlex Technology. Această tehnologie inovatoare reface nivelul de Arginină din păr, care se pierde în urma procesului de vopsire. 

Rezultatul: Se reduce vizibil ruperea firului de păr, acesta fiind imediat restructurat și puternic. Părul nu devine casant, ci își mărește elasticitatea și rezistența la rupere.

Beneficii:

- părul rămâne hidratat, plăcut la atingere și strălucitor, cu o culoare vibrantă ce rezistă perfect pana la 30 de șamponări.

- aspect sănătos al cuticulei

- acoperire 100% a părului alb

- conținut scăzut de amoniac 

- vâscozitate optimă atât pentru aplicarea cu pensula 

Mixul se face 1:1, respectiv la 30ml vopsea se vor adăuga 30ml oxidant.

Timpul de acționare variază între 30-35 de minute, și poate ajunge pana la 60 de minute la nuanțele de blonduri foarte deschise. (high lift XL)

Tratament post-colorare: Pentru efecte mai puternice aplicați un șampon Joico K-pak Color Therapy, masați bine și clătiți, după care aplicați balsamul din aceeași gamă.


Specificaţii

Detalii
Cantitate: 74 ml
Culoare XLA

Review-uri (29)

Ratingul general al produsului:

5 (29 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!