Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Ulei reparator - Restorative Styling Oil - Color Therapy - K-pak - Joico - 21.5 ml

  • 31,70 Lei

  0 opinii / Spune-ţi opinia


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Joico
Colecție: K-Pak Color Therapy

Comandă acum
Adaugă in Wishlist

Descriere

Ulei reparator - Restorative Styling Oil - Color Therapy - K-pak - Joico - 21.5 ml -   este un ulei restructurant pentru părul uscat şi agresat chimic sau termic. Redă strălucirea şi vigoarea părului casant şi fragil, hidratează instant părul, lăsându-l moale pentru mai mult timp. Uleiul reparator sigilează cuticula şi restabileşte pierderea aminoacizilor în zona în care este afectată cuticulă, are rol de restructurare a firului de păr în profunzime. Acesta repară instantaneu un păr deteriorat, oferă  vigoare unui păr fin, disciplinează cu uşurinţă un păr des şi rebel, hidratează părul uscat şi protejează părul de coafatul la cald şi de razele soarelui, menţine strălucirea culorii părului vopsit. Uleiul de par nu încarcă părul, nu lasă acea pelicula grasă la suprafaţă, se absoarbe rapid, şi chiar conferă senzaţia de volum (deoarece hrăneşte şi hidratează părul eficient, părând mai greu şi mai bogat). Ambalajul este unul foarte practic pentru un ulei: sticla de plastic, prevăzută cu pompiță pentru o dozare optimă.


Mod de aplicare: 
Că tratament leave-în: aplicaţi o cantitate mică de ulei în palme şi aplicaţi pe părul spălat şi uscat cu prosopul. 
Pentru styling: aplicaţi pe părul uscat pentru strălucire.


Ingrediente active:
Ulei de argan: contine antioxidanți care întăresc firul de păr și repară părul deteriorat. Hidratează în profunzime, pătrunzând în porii părului, și îmbunătățește elasticitatea părului.
Keratina reconstructoare: regenerează firul de păr deteriorat, făcându-l puternic și elastic.
 


Specificaţii

Detalii
Cantitate 21.5 ml

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha