Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Lichid vaporizant intens reparator şi protector - Refill - VaporFuel - K-Pak - Joico - 300 ml

  • 69,40 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Joico
Colecție: K-Pak


Comandă acum Adaugă in Wishlist
Lichid vaporizant intens reparator şi protector - Refill - VaporFuel - K-Pak - Joico - 300 ml- Acest lichid revoluționar se transformă cu ajutorul căldurii în vapori profund penetranți. Antioxidanții din compoziție protejează părul împotriva radicalilor liberi dăunători. Acizii grași esențiali restabilesc strălucirea, flexibilitatea și manevrabilitatea în timp ce echilibrează nivelul de umiditate. Cu fiecare pas, părul este infuzat cu formula puternică, optimizată la căldură, a lui Joico VaporFuel. Infuzat cu complexul Quadramine Joico, combustibilul de vapori Joico K-Pak VaporFuel reconstruiește și protejează părul de la cuticulă până la cortex. Conține tehnologia K-Pak bazată pe cheratină reconstructoare, antioxidanți și acizi grași esențiali pentru reconstrucția părului chiar în timpul stilizării.

Mod de folosire:
Produs special creat pentru a fi folosit împreună cu placa Joico Syler. Se adaugă în rezervorul plăcii, apoi se stilizează.Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha