Kitul Kerastase - inovaţie pentru părul deteriorat

Kitul Kerastase


Frumuseţea părului este un motiv de “invidie” întâlnit foarte des între femei. Toate îşi doresc un par lung, sănătos, strălucitor şi foarte frumos. Totuşi, cele mai multe dintre femei aleg să folosească produse care abuzează structura firului de par. Începând de la vopsirea lui până la folosirea plăcii de par, a ondulatorului, a uscătorului de par sau folosirea produselor de îngrijire necorespunzătoare, toate au efect nociv asupra structurii firului de par. Deşi multe dintre deţinătoarele unui par deteriorat nu se mai încred în minunile pe care le pot face produsele cosmetice, există anumite produse care pot reface structura firului de par, rezultatele fiind vizibile de la primele utilizari.

Glemis propune diferite kituri sau produse revoluţionare în ceea ce priveşte regenerarea părului. Este vorba despre produse profesionale care se folosesc în saloanele de înfrumuseţare de top, produse accesibile oricărei persoane, dar şi oricărui buzunar.

Unul dintre cele mai renumite kituri folosite pentru configurarea firului de par este Resistence de la kerastase. Kitul este compus din 4 produse cu 10% discount, fiecare dintre ele având un efect inimaginabil asupra părului deteriorat. Iniţial, se foloseşte un balsam înainte de samponare pentru îngrijirea firului de par. Produsul are rolul de a proteja firul de par înainte de samponare. Şamponul cu balsam este perfect pentru părul feteriorat care a fost afectat mai ales de vopsirea frecvenţa. Este un şampon pentru îngrijire cu efect de reînnoire şi creştere a calităţii fibrei capilare, îmbunătăţind vizibil aspectul firelor de par. Masca reparatoare are de asemenena, rolul de a reface structura firelor de par, produsul aplicându-se pe părul umed şi clatindu-se după 5 minute. Cel de al 4-lea produs din kit este un tratament dual pentru lungimi şi vârfuri despicate. Se aplică pe par în zona firelor deteriorate şi nu se mai clăteşte. Toate aceste produse sunt originale şi testate din punct de vedere dermatologic. Aşadar, kitul poate fi folosit pentru orice tip de par cu problema deteriorării.

Dacă va doriţi să apelaţi şi la o masca naturistă, kitul poate fi combină cu masca de par cu ulei de măsline. Mierea este panaceul universal, iar tu o poţi folosi cu toată încrederea atunci când constaţi că părul tău este uscat, deteriorat de căldură de afară şi de acţiunea diverselor produse de par. Acest tratament naturist pentru par deteriorat ce conţine miere, este mult mai eficient dacă adaugi ulei de măsline, care te va ajută să aplici şi să îndepărtezi mai uşor masca.

Amestecă jumătate de ceaşcă de miere cu 1-2 linguri de ulei de măsline, apoi aplică masca pe părul umed şi las-o să acţioneze timp de 15 minute, după care indeparteaz-o cu apă călduţă. Aplică acest tratament o dată pe luna şi oferă-i părului tău o notă de prospeţime!

Masca cu miere de albine şi ulei de măsline poate fi aplicată înainte de a începe folosirea kitului mai sus menţionat pentru un efect de senzaţie garantat. O astfel de masca folosită înainte folosirii kitului de la Kerastase poate contribui la îmbunătăţirea vizibilă a structurii părului.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha