Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Kit pentru reparare intensiva - Absolute Hair SuperHero - K-Pak - Joico - 2 x 300 ml

Kit pentru reparare intensiva - Absolute Hair SuperHero - K-Pak - Joico - 2 x 300 ml

 Setul conține:

1 x Șampon reparator - K-Pak Shampoo - Joico- 300 ml.  Este recomandat părului degradat, casant, supus agresiunilor chimice și/sau termice. Deoarece styling-ul la cald sau tratamentele chimice degradează părul, șamponul Joico K-Pak restabilește pierderea amino-acizilor, înzonele în care cuticula este afectată, completează acea zonă, o fortifică și o protejeazp împotriva deteriorărilor viitoare. Formula sa îmbogățită cu proteine esențiale și keratină face părul mai mătăsos, suplu și ușor de manevrat. 

1 x Balsam pentru reparare intensivă- Reconstruct Conditioner To Repair Damage - K- Pak - 300 ml. Balsam pentru părul care este degradat termic/ chimic, pentru un păr fără vlagă. Oferă hidratare puternică, reclădește firul de păr din interior spre exterior și la nivelul cuticulei. Nu încarcă, putând fi folosit și pentru părul fin, revigorează părul gros și aspru. Aprovizionează părul cu amino-acizi, fixează culoarea, sporește elasticitate și strălucirea părului.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 2 x 300 ml

Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha