De ce imi aranjez părului la salonul de înfrumuseţare

Aranjarea parului la salon


Nu toate femeile aleg să meargă la salonul de înfrumuseţare pentru rutina de îngrijire. Acest motiv se datorează, de obicei, situaţiei materiale, motiv pentru care cele mai multe dintre femei aleg să economisească aranjandu-se acasă. Ei bine, atunci când vine vorba despre par, personal, prefer îngrijirea de la salon în loc de cea de acasă.

În continuare voi vorbi despre motivele care mă fac să ador să merg la salon să îmi aranjez părul. Iată ce m-a determinat să mă « îndrăgostesc » pur şi simplu de scaunul de coafor:

În primul rând, aleg să fac asta pentru că mă simt frumoasă. Da, pur şi ismplu, când mă aşez pe scaunul de coafor mă simt brusc mai frumoasă şi am mai multă încredere în mine. Sunt prietenă cu toţi stiliştii de acolo, însă niciodată nu apelez la ajutorul altuia doar pentru că mă grăbesc să îmi fac un tratament la par. Stilistul meu îmi cunoaşte foarte bine structura părului, ştie cum reacţionează la toate produsele şi le foloseşte pe cele de top de la glemis. Stilistul te va face să arăţi mai frumoasă, ceea ce face parte din pachetul de înfrumuseţare: nu te va trimite acasă fără îţi să facă bucle sau o coafură naturală. Deci, chiar dacă mergi la salon doar pentru tuns, când vei pleca, vei arată de milioane.

De asemenea, redefinirea stilului nu trebuie să aibă loc niciodată acasă. Mai exact, dacă alegi să îţi schimbi culoarea părului, nu îţi face acest lucru acasă decât dacă foloseşti nişte produse de super calitate, cum sunt cele de la glamis.ro şi dacă ştii că ai suficientă îndemânare încât să reuşeşti acest lucru. Ţine cont de faptul că o vizită la salon te va ajuta să descoperi în ce mod să îţi aranjezi părul, astfel încât să te avantajeze. Mergi la salon, imprietenste-te cu stilistul şi provoacă-l să îţi spună care este coafură care ţi se potriveşte. Tot stilistul tău îţi va spune ce fel de şampon sau masca de par este adecvată părului tău.

Mai mult, la salon te vei relaxa pur şi simplu. Eu de câte ori mă simt prea încărcată emoţional îi dau un telefon stilistului meu şi îl anunţ că îi voi face o vizită în scurt timp. După cum spuneam, scaunul de la coafor şi tratamentul de care am parte acolo mă face să mă simt şi să uit de orice.

Apoi, dacă vrei că părul tău să arate absolut impecabil, indiferent de ocazie, va trebui să te laşi pe mâna unui profesionist, Coafura de la salon durează mai mult, asta pentru că se folosesc produse anti-încreţire, care s-ar putea să nu le le ai mereu la dispoziţie.

Fetelor, va recomand cu drag să mergeţi la salonul de înfrumuseţare atunci când vreţi să va faceţi o schimbare pentru că astfel veţi avea mai multă încredere în voi şi va veţi simţi minunat.

Totuşi, dacă nu va permite situaţia materială să mergeţi la salon cel puţin o dată pe săptămâna, va recomand să folosiţi produse profesionale, de salon. Le puteţi cumpără oricând de pe glemis.ro.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha