Conditioner - Silver Shine - Milk Shake - 250 ml Balsam pigmentat anti-ingalbenire pentru parul blond, carunt sau decolorat


  5 (10 opinii)


Producător: Milk Shake
Colecție: Silver Shine


Cantitate:
Balsam pigmentat anti-ingalbenire pentru parul blond, carunt sau decolorat - Conditioner - Silver Shine - Milk Shake - 250 ml 250 ml
  • 80,00 Lei

  • În Stoc
Comandă acum Adaugă in Wishlist

Kituri

 Kit pentru mentinerea parului blond - Silver Shine - Milk Shake - 3 produse cu 20% discount

1 × -20% Balsam pigmentat anti-ingalbenire pentru parul ... +
80,00 Lei
64,00 Lei
1 × -20% Spuma hidratanta fara clatire anti-ingalbenire cu ... +
85,00 Lei
68,00 Lei
1 × -20% Sampon intens pigmentat anti-ingalbenire pentru ...    
80,00 Lei
64,00 Lei
245,00 Lei

196,00 Lei

 Kit light pentru mentinerea parului blond - Silver Shine - Milk Shake - 2 produse cu 17.5% discount

1 × -15% Balsam pigmentat anti-ingalbenire pentru parul ... +
80,00 Lei
68,00 Lei
1 × -20% Sampon pigmentat anti-ingalbenire pentru parul ...    
80,00 Lei
64,00 Lei
160,00 Lei

131,99 Lei

Balsam pigmentat anti-ingalbenire pentru parul blond, carunt sau decolorat - Conditioner - Silver Shine - Milk Shake - 250 ml

Secretul unui par blond frumos. Parul blond necesita ingrijire speciala pentru a-si pastra stralucirea luciul si stralucirea, in mod expres cand parul a fost decolorat sau decapat. Spalarile repetate, tratamentele chimice, agresiunile exterme si pieptanata pot afecta frumusetea si sanatatea parului blond. In acelasi timp, parul gri sau alb pot capata nuante nedorite de galben. 

Blond

Părul blond natural este frumos cand radiaza de stralucire, cand are o nuanta pastelata sau cand nu capata o nuanta nedorita de galben/auriu. In viata de zi cu zi, agenții oxidanți precum rezele UV, poluarea și curățarea agresivă pot deteriora pigmentul natural al părului și pot favoriza apariția unei nuanțe calde. 

Părul decolorat

Tratamentele de decolorare acționează în primă fază asupra eumelaninei și apoi asupra feomelaninei. La sfârșitul procesului de decolorare, feomelanina poate crea un blond deschis cu tonuri galbene, cauzate de dezechilibrul provocat acestuia, care devine rezistent la procesul de oxidare.  

Părul gri sau alb

Odată cu vârsta, producția de melanină este redusă, în unele cazuri fiind neexistentă. Acest fenomen este vizibil odată cu apariția părului gri. Când melanina este complet absentă, părul este foarte alb/deschis la culoare, cu o tentă gălbuie. 

 În toate cazurile, tonurile galbene sau aurii pot crea percepția de păr neîngrijit, îmbătrânit, sau în cazul părului decolorat, de un rezultat nereușit. Așadar este recomandat să utilzați un tratament specific care să neutralizeze tonurile nedorite și pentru a crea un blond radiant și neutru, cu nuanțe frumoase, atât acasă cât și la salon.

Produsul are la bază o formulă specială ce neutralizează nuanțele gălbui nedorite ce apar în cazul părului cărunt, blond sau decolorat. După aplicare, părul rămâne moale și își recapătă vitalitatea. Conține proteine din lapte, extracte de fructe organice, pigment violet de culoare și Integrity 41®, ingredientul propriu produselor Milk Shake care păstrează o bună hidratare a părului, protejând culoarea. Nu conține paraben. 

Mod de utilizare: Se aplică pe părul proaspăt spălat. Stergeți părul cu un prosop, aplicați balsamul și lăsați-l câteva minute să acționeze. La final, clătiți părul.


Specificaţii

Detalii
Cantitate: 250 ml

Review-uri (10)

Ratingul general al produsului:

5 (10 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!