Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Balsam de volum pentru parul subtire si slabit - Extra Volume Conditioner - Volume - Moroccanoil - 500 ml

Balsam de volum pentru părul subţire şi slăbit - Extra Volume Conditioner - Volume - Moroccanoil - 500 ml

Balsam pentru volum - Extra Volume Conditioner Moroccanoil 500 ml - Ultimul lucru de care are nevoie un păr subţire este de a fi încărcat cu şampoane şi balsamuri grele. Balsamul MoroccanOil pentru volum acţionează fără efort pentru a transformă părul fin, slăbit, lipsit de viaţă, într-un par viu, plin de vitalitate şi volum.
Balsamul pentru volum conţine substanţe nutritive şi ulei de argan antioxidant pentru a curăţa şi a readuce volumul părului. Conferă părului strălucire, manevrabilitate şi mişcare, făcându-l mai uşor de coafat, ajutând totodată şi la descâlcire. Formulă este lipsită de sulfaţi, fosfaţi şi parabeni, astfel încât este mai sigur pentru mediu şi nu va usca, nu va decolora şi nu va toci părul vopsit.


Instrucţiuni de utilizare:
Stoarceţi cu atenţie excesul de apă din păr şi aplicaţi o cantitate mică de balsam foarte concentrat, de la rădăcini până la vârfuri. Lăsaţi în par timp de 1-2 minute după care clătiţi bine.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 500 ml

Opinii (1)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha