Cum funcționează Olaplex?

Cum functioneaza olaplex


Olaplex este un tratament de reparare al părului, fiind cea mai mare inovație de tratare a părului deteriorat și fragil. Acest tratament a fost fondat de către Dean Christal și omul de știință Dr Eric Pressly care au pregătit o nouă moleculă ce funcționează în interiorul firelor de păr pentru a le consolida și pentru a le repara de blocajele care au deteriorat structura firului de păr.

Cel mai spectaculos joc de culoare este oferit de către Olaplex, un tratament folosit în cadrul procesului de colorare a părului, dar care nu afectează structura firelor de păr. De asemenea, acesta maximizează rezistența părului, dându-i acestuia un aspect sănătos și puternic. Olaplex este compatibil cu toate tipurile de păr și reface legăturile rupte de la nivelul firelor de păr, cauzate de procesul colorării, procese termice sau diferiți factori din mediu. Acesta reconstruiește structura firelor de păr, consolidează părul și îi oferă mai multă integritate.

Când ar trebui folosit Olaplex?

Pentru a obține rezultate foarte bune trebuie ca acest tratament să se folosească mai ales în timpul procesului de colorare. Olaplex nu este un leac pentru părul uscat sau deteriorat, însă acesta este un tratament dezvoltat științific care îmbunătățește structura firului de păr, acționând intensiv în interiorul acesteia. De asemenea, acesta reface legăturile rupte de la nivelul firelor de păr, ceea ce îl face un tratament indispensabil pentru majoritatea saloanelor de specialitate. Olaplex este un tratament destinat oricărei persoane care dorește să treacă prin procesul de colorare și inclusiv prin tehnica balayage pentru că și aici se pot rupe acele legături disulfidice.

Olaplex se folosește în mod special în timpul procesului de colorare și se poate adăuga în vopsea sau antioxidant și pe lângă faptul că Olaplex no 1 și no 2 se folosesc la salon, acestea se poate folosi și acasă, însă pentru acest lucru este necesară achiziționarea unui tratament Olaplex no 3.

Cum funcționează Olaplex?

  • Olaplex no 2 este un multiplicator de legături și nu un tratament de condiționare. Acesta nu este un produs opțional, ci este absolut necesar în timpul fiecărui proces de colorare. Olaplex are menirea de a ajuta atenuarea daunelor cauzate în timpul vopsirii, decolorării sau în timpul proceselor termice. Acesta conține aceleași ingrediente precum Olaplex no 1 și identifică legăturile de hidrogen sulfurat singulare și reface legăturile chimice dintre ele, iar această acțiune are loc în interiorul fibrei capilare, fără ca procesul efectiv de vopsire sau decolorare să afecteze structura naturală a firului de păr. Acest produs se aplică în cantitate suficientă la sfârșit, după șamponare, după ce ștergeți părul cu prosopul. De asemenea, se poate aplica o cantitate de produs și înainte de tot acest proces pentru a obține rezultate mai bune. Se lasă să acționeze minimum 5 minute, fără să se clătească părul, iar apoi se adaugă o cantitate generoasă de 2 Bond Perfector (15 ml) și se piaptănă părul pentru ca produsul să se distribuie uniform. Acesta se lasă să acționeze cam 15-20 de minute, iar apoi se spală părul.

Olaplex no 2 poate fi folosit și ca loțiune înainte de a tunde părul, iar după utilizare, părul trebuie să fie șamponat și să fie aplicată și o mască hidratantă.

Utilizări suplimentare pentru No. 2 Bond Perfector:

  1. În timpul procesului de vopsire a clientului - se aplică din belșug pe părul uscat sau umed, de la mijlocul lungimii părului spre capete, ca un tratament suplimentar. Aceasta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a pregăti părul pentru un dublu proces înainte de styling.
    2. Ca o loțiune înainte de tunsoare.
    3. Utilizați în loc de șampon sau balsam în coloranții direcți pentru a dilua.
  • Olaplex no 3 este un produs care se folosește la domiciliu pentru a întări firul de păr și se folosește o data pe săptămână între procesele de colorare.

Utilizări pentru Olaplex no 3:

  1. Se aplică o cantitate generoasă de produs de la rădăcini către vârfuri pe părul uscat și se distribuie uniform cu ajutorul unui pieptene, iar apoi se lasă să acționeze cam 10 minute. Pentru un păr deteriorat se repetă procesul și se aplică fără a clăti părul.
  2. Se clătește părul, se șamponează și se aplică o mască hidratantă sau un balsam.

Produse Olaplex se găsesc și pe Glemis.ro. Nu ezita să investești în frumusețea și sănătatea părului tău!


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha