Produse la super preț oferite de Olaplex România

Super preț oferite de Olaplex România

Olaplex este produsul care poate fi folosit atât în mod profesional, cât și acasă. Acesta gamă conține produse menite să îndepărteze efectele negative ale vopsirii părului și a decolorării, reducând ruperea și degradarea părului până la 100%.

 În gama de produse oferite de Olaplex România se enumeră:

 BOND MULTIPLIER NO.1/ Multiplicator de Legături 100 ml sau 525 ml

Acest produs se combină cu orice tip de vopsea sau decolorant/pudră decolorantă. Utilizarea acestui produs reprezintă prima etapă în protejarea părului contra efectelor negative ale vopsirii părului. Acest produs este disponibil doar în kit-urile Olaplex.

 BOND PERFECTOR NO.2/ Perfector de Legături 100 ml / 525 ml

 Acest produs se utilizează după ce părul a fost clătit în prealabil de vopsea sau pudra decolorantă. Rolul acestui produs este de a reduce în proporție mare ruperea părului și degradarea acestuia. Acest produs poate fi achiziționat atât în kit-urile Olaplex, cât și separat, la 2000 ml. Prețul acestui produs la 2000 ml este de 1.068 lei.

 Kit-urile Olaplex sunt împărțite în funcție de numărul de utilizări:

 Kit-ul mic-Traveling Stylist Kit-Olaplex-15 Aplicări, ce conține 1 bucată Bond Multiplier NR.1 de 100 ml. Și 2 bucăți Bond Perfector NR.2 de 100 ml. Prețul acestui kit este de 551.80 lei.

 Kit mare-Salon Intro Kit-Olaplex-70 Aplicări, ce conține 1 bucată Bond Multiplier NR.1 de 525 ml și 2 bucăți Bond Perfector NR.2 de 525 ml. Prețul acestui kit este de 1.545 lei. 

 HAIR PERFECTOR NO.3/ Tratament perfector 100 ml

 Acest produs a fost creat special pentru a putea fi utilizat în confortul propriei case. Acesta reprezintă continuarea tratamentului început în salon și are ca rol consolidarea structurii firului de păr tratat chimic. Acesta se utilizează o dată pe săptămâna, între serviciile de tratare chimică a părului. Prețul acestui produs este de 143.50 lei.


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha